СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 963
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм доста обздвижена, детенцето ми на 3г , е със счупено краче и по цял ден се гледаме. Като изляза и едва се движа.
Бях за кратко направо в депресия, дано не изпадна пак..

# 346
Мамиии и аз да се похваля. Вчера бяхме на консулнация и бебо е добре. Лекарката каза , че е около 450-500 грама което ми се стори вного за последния ден на 19 г.с. Остана половината 😊 .
И аз се сдобих с Лидълската покривка , премерих я - става ми , но не съм се гледала в огледалото. С нищо не се харесвам.
Относно дрешките - за болницата мисля за бодита с къс ръкав , а отгоре ризса с ританки по няколсо бройки от най - малкия размер. Другите дрешки ще са по - големия размер. С бабите вече поръчваме и копуваме дрешки да не ни се струпа накрая всичко на веднъж.
100 % мъж е бебешока даже имаме и снимка на пишльока 😂 .

# 347
Мамиии и аз да се похваля. Вчера бяхме на консулнация и бебо е добре. Лекарката каза , че е около 450-500 грама което ми се стори вного за последния ден на 19 г.с. Остана половината 😊 .
И аз се сдобих с Лидълската покривка , премерих я - става ми , но не съм се гледала в огледалото. С нищо не се харесвам.
Относно дрешките - за болницата мисля за бодита с къс ръкав , а отгоре ризса с ританки по няколсо бройки от най - малкия размер. Другите дрешки ще са по - големия размер. С бабите вече поръчваме и копуваме дрешки да не ни се струпа накрая всичко на веднъж.
100 % мъж е бебешока даже имаме и снимка на пишльока 😂 .
Еехе, тези грамове на бебето ги дават за 21 г.с. по всички статии, които съм чела а и аз съм в 21 г.с. и е толкова бебето, явно вървите по-едрички.

# 348
Lisa, много неприятно ...До кога ще е гипсирано крачето на твоето дете? Аз бях на 6г като си спуках крака и бях с гипс от пръстите на крака до коляното. Баща ми изнамери от някъде количка , от тези летните, и ме водеше къде ли не. Може да пробваш така да излизаш с детето, хем и то да се разсейва.

# 349
Аз съм доста обздвижена, детенцето ми на 3г , е със счупено краче и по цял ден се гледаме. Като изляза и едва се движа.
Бях за кратко направо в депресия, дано не изпадна пак..
Освен детенцето има ли друга причина да бъдеш обездвижена, имаш ли неразположения?

# 350
Не мога да го вдигна в количката, 17кг, чакам таткото, който се прибира по-късно. Няма кой друг да го гледа, гипса е до чатала почти, около 30дни ми казаха, малко остана. Иначе   Заради това е обездвижването, добре че няма и друга причина.
Иначе и аз в 21сед., 488гр ми казаха.

# 351
Дано заздравее крачето бързо.

# 352
Lisa, бързо оздравяване ви пожелавам!

Мами, едно бързо въпросче... Дали някоя мама от Пловдив знае къде има банки за стволови клетки? Има ли изобщо? Аз смятам да съм в Селена, но не съм питала дали си имат?

# 353
  • Пловдив
Lisa,бързо да свалят гипса и да може да се разхождате.След свалянето крачето ще изглежда по различно.Да не се стряскаш.Добре е да ходи на физиотерапия.Много бързо ще навакса и ще си стане като преди.
Аз вдигам и нося моята 18 килограмова пръдла.Дано да не си направя някой проблем  newsm78

Мами, едно бързо въпросче... Дали някоя мама от Пловдив знае къде има банки за стволови клетки? Аз смятам да съм в Селена, но не съм питала дали си имат?

Банки за стволови клетки в България няма.Доколкото съм запозната.Има няколко фирми,които предлагат тази услуга,но клетките се пращат в чужбина.По спомен бях 3.Трябва да се срещнеш и да говориш с всяка една от тях,и да си избереш.Предупреди док,че искаш да ти взимат стволови клетки,защото става малко по-различно всичко.
Чети добре предварителния договор,че имаше една с по-странни условия за ползване

# 354
Lisa,бързо да свалят гипса и да може да се разхождате.След свалянето крачето ще изглежда по различно.Да не се стряскаш.Добре е да ходи на физиотерапия.Много бързо ще навакса и ще си стане като преди.
Аз вдигам и нося моята 18 килограмова пръдла.Дано да не си направя някой проблем  newsm78

Мами, едно бързо въпросче... Дали някоя мама от Пловдив знае къде има банки за стволови клетки? Аз смятам да съм в Селена, но не съм питала дали си имат?

Банки за стволови клетки в България няма.Доколкото съм запозната.Има няколко фирми,които предлагат тази услуга,но клетките се пращат в чужбина.По спомен бях 3.Трябва да се срещнеш и да говориш с всяка една от тях,и да си избереш.Предупреди док,че искаш да ти взимат стволови клетки,защото става малко по-различно всичко.
Чети добре предварителния договор,че имаше една с по-странни условия за ползване

Хм.. етърва ми роди в Щерев и ми разказва, че тяхните били в Тъканна Банка Булген ако не се лъжа, което си е в София?

# 355
Биорегенерация също е българска.
Надежда работят с нея, дори мисля, че мястото за съхранението на материалите е именно в Клиника Надежда.

# 356
Lisa, бързо възстановяване на детенцето.

На мен днес ми направиха аминоцентеза. Вчера на ФМ резултатите не бяха много добри и затова още днес се съгласих да ми я направят. В началото бях в голям шок, но сега като мина се пооспокоих. Резултатите не предполагам ще станат другата седмица.

# 357
  • Пловдив
Хм.. етърва ми роди в Щерев и ми разказва, че тяхните били в Тъканна Банка Булген ако не се лъжа, което си е в София?

Може,може.Аз написах,че доколкото съм запозната няма в България.

Sollsoll,за какво се усъмниха на ФМ то?Даун?Чакането на резултатите е най-тегаво.Скоро да се похвалиш с отлично амнио  Hug

# 358
Lisa, бързо възстановяване на детенцето.

На мен днес ми направиха аминоцентеза. Вчера на ФМ резултатите не бяха много добри и затова още днес се съгласих да ми я направят. В началото бях в голям шок, но сега като мина се пооспокоих. Резултатите не предполагам ще станат другата седмица.
Здравей, доста експресно сте действали. Какво Ви притесни на ФМ, тя се наложи манипулацията?

# 359
Успех, SollSoll! Стискаме палци! Много добре, че сте успели толкова бързо да действате.

Благодаря ви, момичета за детето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт