Кауфланд - тема 28

• 83 942
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
При нас не знам доколко часа са били,но са работили.

# 106
След великото пазаруване и 10 дни да не отворят, ще оцелеем... Joy

# 107
  • София
Кауфлад копира доста неща от Лидл. Дори и работното време по разниците.  Mr. Green
В събота пазарувахме в Кауфланд. Беше много спокойни в магазина и на касите. Нямаше много хора, което ме изненада за разлика от други години.

# 108
И аз забелязах същото - петък беше навалица, събота - празно. ММ каза, че всички са си отишли на село вече и за това е така Grinning

# 109
  • София
Сигурно. Липсваше немския козунак, белите яйца.....За белите яйца не ме е яд, но немския козунак беше разкошен. Трябваше да купя поне още 2 броя. Нищо чудно да го пуснат тази или другата седмица, но с  друга цена.

# 110
Копират..съгласна съм. Св.врат бил от четвъртък...разходих се напразно.

# 111
Купих уреда за прозорци. Ще го видим как е.....

# 112
  • Bulgaria
В неделя пазарувахме , имаше само 3 каси отворени и нямаше много хора. Явно най-голяма навалица е било в петък .

# 113
Кой е немският козунак?

# 114
  • София
Яд ме е, че не купих прах за пране. Essex. Беше на добра цена. Едва ли тази цедмица ще е със същата цена. Този прах за мен е най-добрия!

# 115
  • София
Нали в брошутата имаше бели яйца .... а всъщност е нямало така ли ?№

# 116
  • София
Имаше си бели яйца, просто сигурно са свършили до събота.  Peace

# 117
Яд ме е, че не купих прах за пране. Essex. Беше на добра цена. Едва ли тази цедмица ще е със същата цена. Този прах за мен е най-добрия!
Има. Изкаран е на челото отпред до Омото. Цена не видях. Но мисля е на промоция.

# 118
  • Pazardjik
В К. има ли сос Уорчестър и къде да го търся ?

# 119
  • Пловдив
Мога ли да върна в Кауфланд стъклени бутилки от бира?
При пролетното разчистване вкъщи се оказах с много бутилки, които не ми трябват, не ги приемат в кварталния магазин (можело само пълно за празно), а не искам да ги изхвърлям на боклука.

Общи условия

Активация на акаунт