Кауфланд - тема 28

• 84 033
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Къде изчезнаха стелажите с намалени стоки, който стояха до касите?

# 136
при нас има в единия К, в другия ги махнаха

# 137
  • Bulgaria
преместени са ,при нас са до нехранителните стоки ,до дрехите

# 138
  • оттам, откъдето започва България
При нас пък промяна не е имало до момента. Намалените стоки - месо, са си на едно и също място, сухите мезета са си на същото място, замразените продукти - също, млечните също, а останалите намалени продукти, които включват шоколади, бисквити, сладки, перилни препарати, дезодоранти, играчки и др., са си до касите. Намаленията винаги са били 30% и повече от 30%, в зависимост от стоката и срока на годност.
Разоряващо е понякога.

# 139
Козунака за 59ст. ми хареса много, не е сух и е вкусен, ако имаше стафиди щеше да е перфе.

# 140
Нямате ли нова подредба, Дидка?

# 141
Къде изчезнаха стелажите с намалени стоки, който стояха до касите?
При нас в края на редицата с "кошниците " с промоционални стоки има и една с намалени. Отделно до месото и млечните си стоят. Май и около хляба има, защото съм виждала да излизат от там с намалени продукти, но така и не знам къде точно е.

# 142
Писах ли ви вчера как служителите в К си нямат идея от магазина...Отивам аз за Лаваца и гледам при кафето, празно. Питам един мъж който редеше други кафета, той ми каза "свърши, няма налично, ако искате елате друг ден..." и продължи да си реди...Пазарувам си аз други неща и гледам в един от коридорите червена Лаваца от намалената, взех си 3-4, вървя и си мисля онова момче, наистина ли не знае или ми каза така да се отърве от мен... Rolling Eyes

# 143
Писах ли ви вчера как служителите в К си нямат идея от магазина...Отивам аз за Лаваца и гледам при кафето, празно. Питам един мъж който редеше други кафета, той ми каза "свърши, няма налично, ако искате елате друг ден..." и продължи да си реди...Пазарувам си аз други неща и гледам в един от коридорите червена Лаваца от намалената, взех си 3-4, вървя и си мисля онова момче, наистина ли не знае или ми каза така да се отърве от мен... Rolling Eyes
И на мен ми се е случвало не веднъж SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 144
  • оттам, откъдето започва България
Нямате ли нова подредба, Дидка?

Дева, имах предвид, че мястото на намалените стоки не са променени.
Що се отнася до нехранителните стоки, които бяха на стелажи - тенджери, хавлии, домашни потреби и т.н., те сега са в кошове на няколко редици. Откакто са разположени така намалени стоки не съм срещала, поне в нашия филиал.
Веднъж бях отишла в другия филиал, който е по-голям, и там точно в момента правеха намаления на тези стоки - хавлии, тенджери и т. н.

# 145
Във вашите филиали на К има ли намален прах на Омо за цветно?
Отидох в понеделник. Имаше само течен и прах за бяло. Попитах служител, който ми даде уклончив отговор и не знаеше дали въобще е имало такъв... Май бил изчерпан...😄
Гледайки рекламата, обаче, стигнах до извода, че прах само за бяло е намален май...

# 146
Дидка, точно в кошове са и нашите, с една стрелка "Намалено за вас" или подобно.
При другите кошове. Simple Smile

# 147
Кауфландската марка чипс я няма вече, а са останали по-скъпи и не толкова хубави Sad

# 148
Имате ли лични наблюдения над тези тигани https://-spam104-/pensofal
Купих си тази вечер прилично намалени. Гледам, че стават и за фурна и за съдомиялна, че и за индукция. За тези пари и година да изкара ще съм доволна.

# 149
  • shumen
Аз днеска отидох за зелении пак,но си взех и банички,който са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт