Кауфланд - тема 28

• 84 079
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Драмата е, че като се купуват големи количества  стоките ще свършат.
Все пак те се поддържат в определено количество.
И така други потребители няма да успеят да си купят  поне по 1 - 2 пакета, захар например.
А и повечето ходят  на работа, нямат  млади пенсионери за юркане.
Ако стигнат  до магазина в събота или неделя ще заварят  празни рафтове.
Все пак за пазаруване на едро има борси и Метро, нали?

Точно така! А дори и да има количества в склада, персонала не го интересува и казва на обикновения купувач на дребно "елате утре". И нищо не им пречи да си направят една заявка по телефона, примерно утре ще купя 150кг захар от еди кой си филиал.

# 196
Не знам някой замисля ли се, че да се поръчат огромни количества(които да задоволят търсенето на всички търговци) от повечето(хайде не всички, за някои продукти няма чак такова търсене) продукти, трябва да има някакъв огромен склад където да се държат, който не е само за промоционални артикули. Кой знае какво още се държи. Хубаво е човек да погледне и от другата страна. Кауфланд със сигурност ще печели повече, ако поръчва препоръчаните количества, които да задоволят всички, но едва ли е възможно, щом всеки ден има липсващи продукти.

# 197
  • Русе
Не мисля, че десетина кашона двулитров омекотител Каколино или 10 чувала лук или картофи са количесва, които се купуват за вкъщи. Всяка сутрин минавам през паркинга на Кауфланд и много добре виждам как се пазарува излизат с по 2 колички и пълнят бусове с промоционална стока. И после ние работещите, като идем в 17,30-18 часа се чудим защо са изчерпани промоционалните стоки.
Тази вечер се изумих. Сладоледа Фамилия беше във фризерите с все найлони, опакован на стекчета по 4 броя. Фризерите естествено бяха почти празни, но иначе пълни с разкъсани найлонови опаковки.

# 198
Измиващия крем на K-Classic с пъпеш и хамамелис-СТРА-ХО-ТЕН!

# 199
# 200
Благодаря за брошурата!🌸 Приятни почивни дни на всички!🌞🍀🍦

# 201
Коя пяна за коса е хубава от всичките в кауфланд

Хубава в смисъл да става да си намачкам косата преди тренировка да стои в ластичката мирно без да се разпада

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 11:44 от dani-ela-80

# 202

Тази вечер се изумих. Сладоледа Фамилия беше във фризерите с все найлони, опакован на стекчета по 4 броя. Фризерите естествено бяха почти празни, но иначе пълни с разкъсани найлонови опаковки.
Евтин и гаден сладолед, идеален за квартални магазинчета.

# 203

Евтин и гаден сладолед, идеален за квартални магазинчета.

Нищо му няма на сладоледа, много си е хубав, не всички могат да си позволят да купуват само италиански сладолед от 6 лв за 200 грама.

# 204
  • Варна
В новата брошура има тоалетна хартия Фамилия и зехтин...Да ги обсъдим! Joy

# 205
В новата брошура има тоалетна хартия Фамилия и зехтин...Да ги обсъдим! Joy

ААА, сакън, нИдейтИ ! Scream

# 206
Кой сладолед Фамилия е гаден? Дайте да го видя?

# 207
Чат пат взимам сладолед Фамилия
обаче последно миналото лято видях, че са махнали фолиото под капачката а капачката е залепена с тиксо, това вече май ще  ме откаже да го купувам

# 208
Оня с Млечко на рекламата да не е....

Кой сега ще се реди за т.х.....и кой за зехтин. Да се преброим и разпределим....зер бързо свършва, първото... Joy

# 209
Здравейте , колкото и да е странно , досега не бях пристъпвала в Кауфланд. Сега имам по маршрута от работа един , през седмицата реших около 2-3 следобяд да вляза от любопитство, а и да купя зехтин. И тогава взеха да канят посетителите да си купуват риба и скариди , егати смешните цени. Аз не повярвах просто. Отидох , то там струпана огромна човешка опашка. Сьомгата - филе с кожа беше 10 лева , народът купуваше едни цели парчета по около две три кила. Аз уж около кило , да не мъкна , а взех 700 грама , които опраскахме у нас без остатък. Сега ме е яд на невежеството ми , ама новобранец бях. И
въпросът ми е често ли правят такива акции , по кое време , пууу, още ме е яд на мене си , честно!
Явно започвам да следя темата и да ставам и аз част от Голямото семейство Laughing

Общи условия

Активация на акаунт