Кауфланд - тема 28

• 84 397
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
В кой филиал на Кауфланд са пуснали филе от сьомга на 10 лв.? Dizzy Face Аз не съм попадала, в този до нас има риба само във витрини на самообслужване, сигурно е в някой филиал с риба от витрина с обслужване.

# 211

Нищо му няма на сладоледа, много си е хубав, не всички могат да си позволят да купуват само италиански сладолед от 6 лв за 200 грама.
Mного често има приличен сладолед за 5 лв/900мл. Например този:

# 212
  • Варна
Аз си взех анатомичната възглавница от 3,99лв, доволна съм /макар ,че бая скептична бях/ . Да питам за праха Есекс, някой да сподели мнение - загледах го вчера, голяма кутия беше (над 5кг. май) за 13,89/99лв.

# 213
Есекс е за бяло пране. Съдържа кислородни избелители. Пере прилично.

# 214
В кой филиал на Кауфланд са пуснали филе от сьомга на 10 лв.? Dizzy Face Аз не съм попадала, в този до нас има риба само във витрини на самообслужване, сигурно е в някой филиал с риба от витрина с обслужване.
На Цар Борис Трети , срещу Пирогов. Да , обслужваха , дори пликовете вакуумираха. Изсипваха едни големи тави с октоподи , риби,  то беше жив екшън от зареждане и грабене. Само аз скромнотийка.

# 215
Есекс е за бяло пране. Съдържа кислородни избелители. Пере прилично.
Аз пера и шаренки с него, за сега цветовете са си по местата. Слагам и кърпичка.

# 216
Може...да.
Тъкмо за дезинфекцийка Wink
И аз пера чаршафи, бельо и хавлии с прах за бяло.

# 217
  • Варна
Аз пък този сладолед Карт д'ор не го харесвам изобщо. Всеки си има различен вкус. На мен много ми допада един в цилиндрична кутия, води се гурме, който пуснаха скоро и редовната му цена е 6 лв, но си взимам само като е намален.  Всъщност нищо гурме няма в състава му, на етикета е изброена половината менделеева таблица, но просто ми е вкусен. Simple Smile

# 218
  • Варна
Опитайте руски и украински сладоледи. Гледам даже в кварталните магазини вече зареждат. Наскоро ядох пломбир Белая береза, ммм...нищо общо с тези, които си купуваме.

# 219
Чат пат взимам сладолед Фамилия
обаче последно миналото лято видях, че са махнали фолиото под капачката а капачката е залепена с тиксо, това вече май ще  ме откаже да го купувам

Това сигурно е инцидентно останало без фолио, сигурно от магазина са го залепели, като се има предвид, че хората постоянно отварят кутиите.

# 220
Когато пуснат на промоция сладоледа на Рафи, цената е супер, за такъв вкусен сладолед, Фамилията ми е много безвкусна Grinning

# 221
  • In transit
А кой е този италианския сладолед дето е 6лв за 200г? Стана ми любопитно.

Аз зехтин съм си заредила прилично, тая седмица ще се включа с грана падано и буратта. ТХ не купувам от Кауфланд да има за вас повече Simple Smile

# 222
  • In Wonderland...
Наистина руският сладолед е много хубав. В Кауфланд има един руски сладолед-сандвич - чуден е, има вкус на истински сладолед! Само вафлените му корички много не ми допадат.
Следващата седмица ще има американски сом. Някакви мнения за него?

# 223
Ами, ето!
На мен този руският, сандвич, изобщо не ми харесва.
Но пък на Фамилията, особено шоколадова, съм фен. Simple Smile

# 224
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На мен руския ми харесва, но се чудя за качеството...Мисля, че в Русия качественият контрол е под всякаква критика...Добре че вече ги произвеждат във Варна, тези на Берьозка

Общи условия

Активация на акаунт