Кауфланд - тема 28

• 84 722
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Ох..нееее...пак зехтин Joy
Този път в тенекия от 3 л...

# 466
# 467
Не, аз питам единия пакет за колко е? 40?

# 468
# 469
Благодаря, Брадли! bouquet

# 470
Хареса ми кашкавала "Пършевица". Не е добър колкото "Лакрима", примерно, но е приятен на вкус.

# 471
Нищо тази седмица, освен едни гъбки с кашкавалче да сготвя...

# 472
  • In transit
Лъки, ами нямате да стоите гладни с бебока я!

# 473
Много се забавлявам как К ухажва Тета, с тези "Лидълски" XXXL промоции. Laughing
Сигурно четат темата и гледат да не я изпуснат. Laughing

# 474
Напълнила съм всички шкафове с неотворен кауфландски зехтин Satisfied
Ама имам място и за една тенекия де Joy
Няма празно при тях....всяка седмица зехтинче в брошурата. Браво на К за това...имат червена точка от мен Hands Ok Hand

Обаче с тия кошове....оня ден питам една гърла къде са раничките от 6 лв от брошурата - небрежно махна с ръка:" Ами тук някъде из кошовете"...и отмина.
Питам я, защото след една обиколка из битака им не ги намерих...ама не стопли. Тук имат две черни точки - една за това, че не упътват хората поне в кой ъгъл на битака е стоката, и втора , че не минават да подреждат и връщат разместени стоки по местата им. Битер битак...нямам думи.
В лидл поне подреждат. Ако и да нямат често зехтин на промоция.
Пълно щастие няма... Sunglasses

# 475
...

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 19:00 от Liashka

# 476
Лъки, ами нямате да стоите гладни с бебока я!
Няма, и татко ни се прибра, трябва да се готви. Ще чекирам лидъл.

# 477
  • Русе
Видях прахосмукамката преди малко в нашия магазин(Русе). Ами, тя е като детска играчка. Чак ми стана смешно. И да ми я подаряват не я искам. Приятелка има такъв модел, но е друга марка. Понеже скоро и ние купувахме прахосмукачка, ме предупреди в никакъв случай да не купувам такъв модел. Контейнера и не събирал нищо и трябва постоянно да се чисти.
Отидох за домати, но нямаше. Бяха останали 2 касети със смачкани и изгнили домати. Дано утре заредят. Много ги харесахме.
 Да не съм с празна кошница - пак си взех ананас.

# 478
Имам подобна прахосмукачка...малка с контейнер. От Зора. Споделям мнението, че не върши работа. Че смуче....смуче. 
Но след всяко пускане се разглобява, освен контейнера, трябва да почистиш и филтрите /дунапренени/, защото не дърпа. А...и трябва да изсъхнат и тогава да сглобиш. Не си заслужава просто!!
Аз я взех за бръм бръм всекидневно, че имам с воден филтър за основното почистване уикенда, но сега седи и събира прах. Много глупава покупка, отчитам. Не препоръчвам.

# 479
  • София
Като си купувах преди година прахосмукачка се бях огледала точно в една такава. Като я видях на живо, бре, много малка. Купих една по-голяма пак с такъв контейнер и хепа филтър. За да не го чистя непрекъснато, което е супер гадно, слагам и циклон филтъра от стария самсунг. Почиствам само него, което е лесно, а веднъж месечно или даже по-рядко чистя и контейнера и пера филтъра. Баш преди малко чистих и свърших тая работа. Утре се чудя дали има смисъл да ходя за ананас. По принцип баща ми ходи всеки понеделник, но не мога да разчитам да подбере хубав.

Общи условия

Активация на акаунт