Кауфланд - тема 28

• 84 740
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Може ли да ми препоръчате кой аромат на Ленор от големите ви допада. Досега вземах от 1л, но ще свърши, искам да си купя от тези. Аз ще ги разгледам всички, ама все пак да попитам Simple Smile

Аз купувам бебешкия - т.е. този с бебето отпред.

# 451
Аз ползвам синия от малките 1 л, ама мернах, че големите са други опаковки, та затова попитах. Ако има син, пак от него ще си взема.

# 452
  • Варна
Днес имаше рози по 39 ст. Joy За пръв път попадам на намаление на цветя! Много е готино...

# 453
  • оттам, откъдето започва България
Сините омекотители са с различни аромати. Аз в последно време съм с този:

А преди ползвах този:

А снощи от Англия ми донесоха този: , но още не съм го пробвала.

Didi168, супер е цената, а и как хубаво цъфтят. Моите бяха също за толкова стотинки, като ги взех миналата година. Само ги сложи на по-хладно, като ги пресееш.

# 454
Дидка, аз ползвам ето този. Реших, че и другите говорят за същия. Не знам дали има от него намален в момента, но ако има, ще взема същия. Тези, които видях бяха в непрозрачни опаковки в червено и тъмно синьо-черно.

Скрит текст:

# 455
Ейй Ариела течния за цветно така и не видях в нашия филиал, обещаха че днес ще имат, но пак не са им доставили.

# 456
В крайна сметка след 100 обаждания на националния им телефон се оказа, че ариела стои в склада, но всички служители като ги питаш отговарят това имаме, което е изложено. Под всякаква критика е персонала им. Добре, че поне от националния съдействат.

# 457
Някой опитвал ли е от Ретро сладоледа на Джимис? Струва ли си?

# 458
Наистина персоналът е под всякаква критика. Поне три пъти съм се оплаквала на по-големите шефове, защото ги мързи да ми извадят стока. Не знаели дали има в кашоните вътре! Че кой трябва да знае, аз ли? Даже бях описала и случка, която се разигра пред очите ми. Мъж пита управителя в магазина имат ли червени, градински столове вътре? Отговарят му - не знам, може и да има в склада. Мъжът пита - кога ще ги изнесете другите? Отговор - като свършат сивите. На човека му трябват червени, не сиви столове.

# 459
Наистина персоналът е под всякаква критика. Поне три пъти съм се оплаквала на по-големите шефове, защото ги мързи да ми извадят стока. Не знаели дали има в кашоните вътре! Че кой трябва да знае, аз ли? Даже бях описала и случка, която се разигра пред очите ми. Мъж пита управителя в магазина имат ли червени, градински столове вътре? Отговарят му - не знам, може и да има в склада. Мъжът пита - кога ще ги изнесете другите? Отговор - като свършат сивите. На човека му трябват червени, не сиви столове.

Само това ги лекува тях оплаквания до дупка.

# 460
  • оттам, откъдето започва България
Дидка, аз ползвам ето този. Реших, че и другите говорят за същия. Не знам дали има от него намален в момента, но ако има, ще взема същия. Тези, които видях бяха в непрозрачни опаковки в червено и тъмно синьо-черно.

Скрит текст:

Hrisi, точно този ползвам и аз.

# 461
  • Русе
Няма ли нова брошура?
Доматите от 2 лв. са много вкусни. Имат вкус на градински.
Ананаса също много ми хареса - сочен и сладък.

# 462
  • София
В сайта на Кауфланд ги има новите предложения по раздели.

# 463
# 464

bouquet

Персил за 60 пранета ли е?

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 15:31 от DeVa®

Общи условия

Активация на акаунт