Кауфланд - тема 28

• 84 330
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Аз ходих по обяд, нямаше чак толкова хора. Сега не знам.
Има много неща, не знам какво ти трябва. Simple Smile

Забравих да пиша, че чорапите са по 3 чифта в опаковка. Значи излизат по 80 ст.

# 511
  • In transit
Тая вечер ще ходим на големите вечерни промоции, гледайте да оставите нещо и за нас да купим. Joy

# 512
  • оттам, откъдето започва България
Искам и при нас да има разпродажба! Relaxed

# 513
И аз искам. Толкова много неща ми трябват, че, ако не са разпродажби, ще се разоря (младо семейство, тепърва набавяме цялата покъщнина:))))

# 514
Купих две завивки с Алое вера Grinning Обаче на хартиения етикет пише да се пере на 40 градуса, а на самите завивки на етикет пише на 60 градуса. На колко да ги пера? Blush

# 515
Купих две завивки с Алое вера Grinning Обаче на хартиения етикет пише да се пере на 40 градуса, а на самите завивки на етикет пише на 60 градуса. На колко да ги пера? Blush
Нa 50c hahaha

# 516
. И аз днес търсих в нашият Каталог ,но нямаше,може ли снимка да ги видя....Благодаря

# 517
Направих снимки, които обаче не мога да кача от телефона. Съжалявам

# 518
 Liliq Voinova тези оферти НЕ важат за Пловдив, Монтана, Ямбол и Варна
предполагам за не всички магазини от тези градове  Thinking

# 519
Исках да напиша в нашит К то излязла каталог,в брошурата ги има в магазина не...

# 520
Направих снимки, които обаче не мога да кача от телефона. Съжалявам
Има проблем с хром. Аз свалих фокс и мога да качвам.☺

# 521
Хубав пазар направих( П-в, Цариградско шосе),доволна съм.Заредих се с капсулките на Ariel-XXL,портокали за фреш,гъбки,патладжан,маслините много хубави-от 4,89,вафли Мура,още имаше от промоц.пакет на кафето Lavazza Crema-2х250гр за 10лв.,белгийските трюфели...ммм,божествени(в момента се наслаждавам)-3,99лв.
Обичам следобед след 13.00 да ходя на покупки,няма хора и много спокойно!😊

# 522
Някой с отзиви за керамичната четка от брошурата?  Praynig

# 523
Много ни харесаха маслините стафидата. Ако взема повечко как мога да ги съхранявам?

# 524
  • Русе
Много ни харесаха маслините стафидата. Ако взема повечко как мога да ги съхранявам?
Можеш да ги залееш със зехтин.
 И вкъщи ги харесахме. А аз до сега маслини в България почти не съм харесвала. Специално Каламата са ми гадни маслини. Тези обаче са ми вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт