Кауфланд - тема 28

• 84 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • In transit
Бяха пускали защото имам една тенекия вкъщи. Но не помня кога точно...мисля, че две седмици преди да пуснат всички зехтини на намаление.

# 496
От коледа насам не са пускали тенекии. Дано не бъркам. Или май един път да имаше....Лъки нещо ми го промотира тогава.
Тайс, и аз си стоя прицелена в един лидълски...но не пречи, докато го острелям....да ползвам кауфландски Satisfied
Е аз по същата причина. Решила съм от "онзи" да взема поне две - три шишака, защото е много хубав. И имам в къщи почти литрО в момента , и като взема и този и ще стана като рафинерия.
Мерси ви , ще се купува явно.

# 497
Тези 3литровите са удобни, сега в салатения сезон. Купуваш и не го мислиш. Аз съм малко демоде, предпочитам си добрата стара стъклена бутилка. От както започнах да правя салата всеки ден, зехтина върви като вода. Пък и Тета знае, повече от 10 лева за литър екстра върджин не се дава.

# 498
  • In transit
Тайс за кой от зехтините в Л говориш?

# 499
Тайс за кой от зехтините в Л говориш?
За този , португалския, половинката в черна консерва.

# 500
Направих си списък за утре, но се чудя за завивките с Алое вера. Някой има ли ги?

# 501
И аз това щях да питам ,за завивките и аз си ги набелязах,чакаме мнение...Благодаря

# 502
  • Варна
Да питам донесоха ли ви брошура? При нас нещо пропуснаха...

# 503
Още в петък вечерта ги оставиха при нас

# 504
  • shumen
При нас имаше от вчера.Майка ми пък каза,че при тях няма от доста време.

# 505
  • Пловдив
При нас от днес /Пловдив,Тракия/има шатра с до-60% намаления...подозирам лудница! Grinning

# 506
При нас от днес /Пловдив,Тракия/има шатра с до-60% намаления...подозирам лудница! Grinning

Ауу, ще ходя. Simple Smile
Благодаря, Мистик! bouquet

# 507
Благодаря ви момичета, но прахосмукачката е купена. Смуче, но кабела е мн къс, четката не се движи по килим, четката и маркуча се вадят много лесно. Може ли да се върне при условие,че си работи но е ползвана(2 пъти) и в какъв срок? Как става ?

# 508

За пловдивчани:

Купих си хавлия/халат за 9,99 и 7 чифта хавлиени термо чорапи, мъжки и дамски, много пухкави. Heart Eyes
Имаше олекотени завивки по 9,99, доста ги купуваха хората. Peace

# 509
  • Пловдив

За пловдивчани:

Купих си хавлия/халат за 9,99 и 7 чифта хавлиени термо чорапи, мъжки и дамски, много пухкави. Heart Eyes
Имаше олекотени завивки по 9,99, доста ги купуваха хората. Peace

друго...?Блъсканица има ли?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт