Кауфланд - тема 28

• 83 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Минахме, т.е. претичахме през К преди малко. Той мъж ми все така пазарува. Намерих си хубаво манго, взех си пилешки бутчета и земели. Краставици и чери доматки и един кокосов орех.
И сега големият въпрос - как да го ползвам - отворя, ям .... Абе моля за подробни инструкции за употреба Wink

# 586
Обожавам кокос.
Пробиваш две дупки, то се вижда къде на ореха отгоре. Аз ползвам чук и отверка. Дупките са две, за да може да се извади водата. След това бия с чука. Само внимателно, че последният път си убих и пръста доста жестоко. Като счупя черупката си вадя кокоса. Ако е залепнал за черупката използвам нож. Не му беля вече коричката, за да остане само бяло, а си го плюскам направо така.

# 587
  • София
Не е нужен чук при отварянето на кокосов орех. Дупките се пробиват изключително лесно и само с нож, отварянето също става с нож - орехът се удря силно по цялото протежение на средата с обратната страна на голям нож. В нета има много клипчета.  Peace

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 15:54 от Reinа

# 588
Дупката/окото/ с острото на ножа изчегъртваш....изсипваш водата.

После пускаш тубата и гледаш....с тъпото на ножа чукаш по средата ореха, държейки го в отворена длан. Въртиш го и го млатиш по талията.
Аз лопах бая...таман да се откажа и той се пукна на две...

# 589
  • Пловдив
Благодаря, момичета.
Ако не се повредя трайно, ще пиша.

# 590
Открих крема на д-р Йоткер.
Има много хубави слушалки с вграден микрофон на maxell за 5.61,имат супер бас Simple Smile
Надуваемата възглавница също взех-1.99,хахахах,отначало гледам-дупката запушена,как ще се надуе не знам Grinning
Но като почнах малко по малко и я надух.Сега пък не мога да изпусна малко въздух,не ще да излиза.Иначе е хубава,като с плюш отгоре,на големи ребра,удобна е Simple Smile

# 591
Ама тя тая възглавница не е ли за плаж? Макар, че ако намеря най- удобната за мен такава, няма да ми пука за къде е предназначена. Дормеото ми нещо много се сплеска и вече ми е ниска и неудобна.

# 592
Ооо,аз ще си я ползвам вътре,няма химикали които да ми се изпаряват и да дишам и тн.
Сложих ѝ калъфка,супер стана Simple Smile

# 593
  • Пловдив
PELLI, стисни с 2 пръста това гуменото, дето се свързва с възглавницата. Така  по-лесно се надува и изпуска.

# 594
PELLI, чакам утре сутринта отчет как си спала.

От толкова много пари хвърлени, в търсене на перфектната възглавница да не се окаже, че тя е надуваема и само 2 лв. Ш' са изям от яд.😁

# 595
Засега е добре,"потънах" в нея Grinning
Изненадващо удобна Simple Smile
Леко я изпуснах и си местя главата между "ребрата" ѝ,заради това е удобна.Аз сложих една ниска под нея,защото ми идва нисичка.

# 596
Забравих да кажа за сиренцата Babybel,вкус от детството,същият си е Simple Smile

# 597
  • Русе
PELLI, стисни с 2 пръста това гуменото, дето се свързва с възглавницата. Така  по-лесно се надува и изпуска.
И със зъби става да се стисне едновременно с надуването.

Във вашите магазини има ли дини на резени? Тази вечер и в двата ни магазина ходих и няма. Какво да я правя 7-8 кг диня?
А между другото предната седмица писах, че руският сладолед в нашия магазин е 0,99 лв. Тази вечер в другия Кауфланд беше 0,59 лв, а при нас си стои на 0,99лв. Това на какво прилича? Disappointed

# 598
Динята не е хубава. Ама никак.
Този сладолед, а други руски Пломбир от разни квартални магазинчета купувам много още преди К. да го има. Но такава цена левче, даже и през 90 те години не помня. Тогава се намираше и Ескимос, е, пак не беше лев, на тогавашните пари с три нули накрая.

# 599
  • Русе
Аз такъв сладолед няма да си купя, ама защо ще ни правят на прости. Дори снимах евтиния, за да го покажа на информация в нашия К. но може би, защото бързах да не ме видят, снимка няма Joy

Общи условия

Активация на акаунт