Кауфланд - тема 28

• 84 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Привет! Моля за мнение за градинската пейка. Могат ли да седнат двама възрастни, много ли е тънка и нестабилна, изобщо впечатления отрицателни и положителни?

# 571
Ъ...? Ама то има има клечки отстрани. На щанда.
Без да се оглеждам за клечки или друго, отказвам с усмивка. То и ръкавици има, ама народа ръчка хлебчетата с голи ръце. Sick

# 572
Е, то на тоя принцип се радвайте, че не сте им виждали производствената и складова база на магазините... Няма изобщо да влезете в тях.

# 573
  • София
Привет! Моля за мнение за градинската пейка. Могат ли да седнат двама възрастни, много ли е тънка и нестабилна, изобщо впечатления отрицателни и положителни?
Не е стабилна. Имаме такава от Метро. Мъжът ми й приспособи допълнителни крачета отдолу, иначе не става. На терасата ни върши работа.

# 574
Моята е още в кашона. Мисля къде я сложа и май ще я подаря на баща ми. Да си я укрепва сам. Тия пейки са си за парлама.

# 575
А изглеждат стабилни...желязо туй-онуй...
Такива няма ли по парковете?
Кое им е нестабилното всъщност....клатят ли се?

# 576
  • София
Тънки са крачетата и самите дървени летви за сядане, сякаш ще се прекърши. Иначе е красива отстрани. В парка са с много по-дебели=здрави крачета и седалки, нямат много общо като здравина.

# 577
Моя приятелка си купи пейка и е доволна.Удобна е за сядане на двама възрастни.Летвичките изглеждат тънки но са някак еластични.

# 578
  • Варна
Имаше, обаче не помня кога.
Скрит текст:
Е, то това не е баланс колело.

# 579
Имаше, обаче не помня кога.
Скрит текст:
Е, то това не е баланс колело.
Не гледам само картинки, чета и какво пише, а то е: "развива координацията и баланса". И за  мен колело за баланс е колело с две гуми, но и такива с 3, с 4 също ги водят така.

# 580
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
това е за тези, които от нищо не разбират...какъв баланс развива, когато колелото е с три гуми... лудница!

# 581
  • Варна
точно. Все едно как го рекламират по сайтове и брошури това не е колело за баланс, няма нищо общо с балансирането.

# 582
Какви три гуми, четири са. Направо си е кола.

# 583
Благодаря за мненията за пейката. Още не сме категорично решили дали да купим. Клоним към отказване.

# 584
Какви три гуми, четири са. Направо си е кола.
Е, така, за баланс.😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт