Кауфланд - тема 28

• 84 070
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Asmegin имам такъв стол. Стабилен е, но не го използвам навън. Преди време го купих за терасата, но се оказа голям за там. Все пак мисля, че доста време би изкарал и навън. Добър избор е!
Благодаря за отзива. Щом е стабилен, ще ги мисля, важно ми е да издържи 120 килограмовия мъж Simple Smile Замислих се, ако им сложа възглавнички, дали въпросният мъж ще успее да седне на този стол. За масата май се отказах, ще търся някакъв по-голям вариант или градинска разтегателна евентуално.

# 556
  • София
Ще го издържи и ще му е удобен. Аз съм сложила съвсем тънка възглавница -с облегалка, пак купена от Кауфланд и си остава достатъчно широк. 
Все пак съпруга може на място да види столовете, а и да поседне за проба. Така най-лесно ще прецени. Тези столове често ги пускат на намаление.

# 557
Ще го издържи и ще му е удобен. Аз съм сложила съвсем тънка възглавница -с облегалка, пак купена от Кауфланд и си остава достатъчно широк. 
Все пак съпруга може на място да види столовете, а и да поседне за проба. Така най-лесно ще прецени. Тези столове често ги пускат на намаление.
Да, така ще е най-добре да пробва на място, но е в командировка за доста дълго време, та се налага сама да избирам. И моята идея беше да сложа възглавница с облегалка в/у столове, ще им хвърля едно око на кауфландските в понеделник. Още веднъж благодаря за отзивите Simple Smile Flowers Hibiscus

# 558
  • shumen
Благодаря за новата брошура.Доста неща си харесах другата седмица.

# 559
  • София
Много постна новата брошура! Нищо не харесах освен авокадото, но то ми се вижда от дребните и зелените, дето трябва да ги чакаш 10 дена да омекнат, а ако ги забравиш малко, стават черни. Sad

# 560
Много постна новата брошура! Нищо не харесах освен авокадото, но то ми се вижда от дребните и зелените, дето трябва да ги чакаш 10 дена да омекнат, а ако ги забравиш малко, стават черни. Sad
Вчера авокадото беше на лев и малко, и беше хубаво.

# 561
Вчера ми казаха,че в Кауфланд са пуснали баланс колела,за 45 лева,ама в нито една брошура не ги виждам,а исках да взема на дъщеря ми.Имало ли е наистина такава промоция?  Shocked

# 562
Имаше, обаче не помня кога.

https://www.promooferti.com/%d0%ba%d0%b0%d1%83%d1%84%d0%bb%d0%b0 … 1%86%d0%b0%d1%80/
Дали това съм гледала Thinking...

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 16:29 от rovaru

# 563
  • Русе
Кой похвали маслините стафида Grinning? Много са солени и само костилка, солена костилка.
Да, и у нас не се харесаха.
+1 Мисля да ги бутна в някоя манджа да поомекнат малко.
Аз ги похвалих. Харесах ги може би, защото очаквах да са отвратителни, както всички останали Каламата. Взех само 200 гр. и повечето от тях бяха без костилки. Правих пица, рязах ги на половина и не забелязах нито да са твърди, нито с големи костилки.
Другата седмица ще си купим само душ гел Палмолив, банани и диня. Дъщеря ми от кога дава зор, ама на пазара е 4 лв./ кг.

# 564
Вие сте привилегировани Grinning. И тази седмица има душ гел Палмолив, 750 мл за около 4.80, не помня точната цена, вчера си взех.

# 565
  • In transit
Вики, е значи костилките на твоите маслини са се паднали при мен. JoyJoy Над 30% бяха само костилка с тънкаааа ципичка. Без костилки имаше 2-3 само. Добре, че не взех много.

# 566
Е, добре. Аз също за малко да купя прехвалените маслини, но в нашият К предлагат услуга да се опита, не знам всъщност дали е задължителна за всички вериги, но като си поискам, независимо дали салати или колбаси,  или в случая маслините винаги са били любезни и  дават се да опита.
То всъщност уж нямаше кой знае какво да пазарувам,  а маслините пропуснах, взех си от моите си, зелените, и пак напълних багажника. Купих си и една градинска пейка... Сега си обмислям покупката. Twisted Evil
Като луд с картечница съм и в Л., и в К.
Скоро ще да си ги забраня тез магазини.  Twisted Evil

# 567
Мен пък ме е гнус да ям маслини или друго с мръсни ръце. Предлага ли са ми да опитам докато се чудя какво маслини искам. Винаги съм отказвала, пък аз взимам по 300гр ако не съм ги купувала вече. Сушената  каламата определено не са моите маслини.

# 568
Ъ...? Ама то има има клечки отстрани. На щанда.

# 569
Оу..., не бих си позволила да опитам такова нещо с мръсни ръце. Когато нещо е непознато за мен си взимам малки количества, ако беше нещо друго щях да съм го изхвърлила досега, маслини са, уж полезни, въпреки че с тази сол...
Лъки ме е изпреварила. Не съм виждала клечки, освен върху колбаси които са оставили върху витрината.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 19:04 от rovaru

Общи условия

Активация на акаунт