Кауфланд - тема 28

• 84 067
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
За стъклочистачката влизам. Чаках някакви отзиви тук, но нямаше и се реших да купя. Н оооо ... нещо не ми се отдава. Има ли и други разочаровани или да си дам време да й свикна?

# 181
Купих и аз, ама още не съм я пробвала. Евентуално в неделя, ако не вали....

# 182
А аз я заредих и пробвах бързо на едно крило. Ако продължа да я използвам, няма да мога да я върна. Аз не съм от сръчните, така че може да не ми е виновен уреда. Ще чакам от вас впечатления  /влизам рядко, но  ще се постарая да зачестя/.

# 183
  • Кърджали
Момичета, дано не ви се стори банално въпросчето ми Neutral Face... знаете ли дали има пак от онези консерви кондензирано мляко? Няколко пъти питам, все ме пращат при млеката в кутийка, за кафе където стават.
От подсладеното ли имаш предвид, ако търсиш такова няма, но в момента има на промоция в Билла за 3 лв. с билла карта и в Лидл има също.

# 184
ММ като пазарува един път седмично пълни количката,после на касата слага пак в количката и вече отвън реди в торби. Дразнещо е да се редят на касата и да се бави опашката,особено като има доста покупки.
Някой погледна ли стойката за цветя от 25 лв дали става за нещо или е много малка?

# 185
Гъбите при нас бяха нормални размери.

Относно количествата стоки, които се купуват и аз се дразня. Излизайки от магазина видях двама човека направо си пълнят буса със стекове бира и кашони със стоки. Явно е, че си зареждат магазина, но никой не ги е спрял.

# 186
Някой купи ли си от динята на 1.99,как е?

# 187
Относно количествата стоки, които се купуват и аз се дразня. Излизайки от магазина видях двама човека направо си пълнят буса със стекове бира и кашони със стоки. Явно е, че си зареждат магазина, но никой не ги е спрял.

Проблемът с промишлените количества не е маркирането на каса - то като е един вид артикул се маркира на веднъж, по-бавно се маркират половината лента различни артикули. Проблемът е, че се изчерпва количеството от предлагания продукт.

Аз като пазарувам повече неща си ги връщам в количката. Портмонето си го вадя преди да дойде моят ред или ако не мога - докато ми маркират нещата. Като ми върнат рестото го вземам и веднага се отмествам от касата - прибирам рестото и чета бележката. В общи линии се старая да съм бърза и да не бавя опашката.

# 188
Ей, като в казармата ще ви строят един по един с отворени портфейли, точно приготвени суми, торбичка в ляво, торбичка в дясно. Само психират излишно хората. Като има от 10 само 3 отворени каси ще е така и пак вината ще е у вас. Защото те не са само касиери, ами и зареждат, подменят, маркират и не знам какво си. В Метро как се редят на опашки и не плачат. Там са като дресирани немски овчарки:)

# 189
Тука сме Кауфланд, ако сме в тема за Метро, ще се оплакваме от тях. Simple Smile

И аз съм 1:1 като Хриси. Grinning

# 190
Е в Метро си е за големи количества и там и да висиш по 1 час на каса не мрънкаш,защото си знаеш. Тук коментираме ,че и клиента по някога не си дава зор,после се искат ваучери,а реално касиерката може да не е виновна за забавянето.
Относно количествата-със сигурност зареждат магазини. При нас в магазинчето отсреща килограм захар е 1,90. 😳 Ако са я взели от К на 0,90-1лв са си на далавера.

# 191
Някой купи ли си от динята на 1.99,как е?
Ужасна! Мека и не сладка. Миналата пролет редовно купувах, но от Лидл - беше прекрасна.

# 192
Е, сега за магазини... Може би има и такива, но мисля, Метро е за тази цел.
Когато котешките тоалетни,  дето ползвам( не аз, котака) са на промоция - пълня багажника, защото имам котка, а съгласи се за нек'ъв слепящ се пясък ми е по- удобно да дам възможно по- малко пари.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 21:48 от Билян@

# 193
Аз пък не виждам къде е драмата да се купува в голямо количество. Дори и на промоция, стоките имат известна надценка, макар и минимална. Магазинът печели от всяка бройка.
Като се вижда, че стоката е търсена и количествата се изчерпват, да се зареди веднага нова партида.

Пример: Пускат захар на 0,99 лв., от производителя я вземат на 0,79, т.е. 20 ст. печалба.
Установява се, че се търси много /за ракия, компоти, сладка, пчели и т.н./, хората купуват цели палета. Да направят по-голямо зареждане. Така и магазинът печели, вярно не да речем 0,60 ст, а 0,20 ст., но има положителен резултат, и хората са доволни.... Пък дали ще си зареди кварталния магазин или ще я сложи в ракията, си е негов проблем.

# 194
  • София
Драмата е, че като се купуват големи количества  стоките ще свършат.
Все пак те се поддържат в определено количество.
И така други потребители няма да успеят да си купят  поне по 1 - 2 пакета, захар например.
А и повечето ходят  на работа, нямат  млади пенсионери за юркане.
Ако стигнат  до магазина в събота или неделя ще заварят  празни рафтове.
Все пак за пазаруване на едро има борси и Метро, нали?

Общи условия

Активация на акаунт