Кауфланд - тема 28

• 84 730
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Два дни вече търся сирене Елена в метална кутия на 6.99/800г.от промоцията и само празни кашони намирам. Някой успя ли да купи?

Аз си взех вчера. Имаше много. Понякога, когато не намирам нещо, питам на Информация в кой друг К в града има продукта и ме насочват.

# 436

От кога т.нар. руски сладолед на К класик е 1 лв? Есента беше 50 или 59 ст. Confounded

този с вафлените кори ли? при нас е 59, но не ми хареса особено

# 437
  • Русе

От кога т.нар. руски сладолед на К класик е 1 лв? Есента беше 50 или 59 ст. Confounded

този с вафлените кори ли? при нас е 59, но не ми хареса особено
Той. За мен също не е кой знае какво. Само веднъж съм яла и то, защото синът ми си купи и ми даде да го опитам, че бил много хубав. Но нали го обсъждахте скоро. Миналата вечер се наредих на каса точно до този сладолед и видях цената. С жълт етикет беше.

# 438
  • In transit
20 минути търсих нощницата от 9.99 лв...и служителките не я намериха и накрая казаха, че сигурно е свършила  ooooh! Mr. Green
Аз успях да ги намеря, но бяха 3-4 бройки само. До някакви обувки и промишлени стоки бяха. Това във Възраждане по обяд вчера.

# 439
Някой има ли прахосмукачката от брошурата, как е ?

# 440
20 минути търсих нощницата от 9.99 лв...и служителките не я намериха и накрая казаха, че сигурно е свършила  ooooh! Mr. Green
Аз успях да ги намеря, но бяха 3-4 бройки само. До някакви обувки и промишлени стоки бяха. Това във Възраждане по обяд вчера.

С късия ръкав?

# 441
Може ли да ми препоръчате кой аромат на Ленор от големите ви допада. Досега вземах от 1л, но ще свърши, искам да си купя от тези. Аз ще ги разгледам всички, ама все пак да попитам Simple Smile

# 442
  • In transit

С късия ръкав?
Да, бяха в синьо- зелено и сиво. На регал най-близо към сладките работи. Дано ме разбра. Blush

# 443
Зелената ayco ли ? Ако е за нея - имам я, за тези пари не е лоша Hug

# 444
  • София
Може ли да ми препоръчате кой аромат на Ленор от големите ви допада. Досега вземах от 1л, но ще свърши, искам да си купя от тези. Аз ще ги разгледам всички, ама все пак да попитам Simple Smile

Аз най-много харесвам синия Ленор.

# 445
Да. Значи си доволна? Смуче ли добре? Контейнера много ли е малък?

# 446

Въпрос на вкус може би...аз харесвам само синия, другите са ми някак еднакви.

# 447
Аз съм ползвала синия и лилавия. Но синият ми завладя сърцето за винаги! Mr. Green

# 448
Сравнение с предишната ми е по-слаба, но те като цяло този тип прахосмукачки с контейнер са си по-слабички, но върши работа. Контейнера на всяко чистене си го изхвърлям след това, стига ми за 3 стай Grin

# 449
Сравнение с предишната ми е по-слаба, но те като цяло този тип прахосмукачки с контейнер са си по-слабички, но върши работа. Контейнера на всяко чистене си го изхвърлям след това, стига ми за 3 стай Grin
Благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт