Кауфланд - тема 28

• 83 950
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Сокоизтисквачката тази от брошура и аз я имам, вече 2 години, но не съм доволна от нея въобще. Много се "разхожда" по плота, когато работи, отделно контейнерчето за сок така е направено, че не може да долепне до самата сокоизтисквачката, и в крайна сметка сокът се разпилява, и то много. Много съм недоволна, най-несполучливата ми покупка на уред от К.
Вие ме отчаяхте, като казвате че се грабят стоките яко, аз чак сряда-четвъртък ще успея да отида Sad А ми трябват много неща от брошурата на -50%. Никой не си ли вземал тенджерата под налягане, да даде отзив? Другите, дето ги пускат чат-пат много ми идват скъпи - към 100 лв, а тази е на приемлива цена поне.
Аз съм си взимала тенджера под налягане от К. за 21лв около коледа май че беше, някаква измислена марка, но свекървата има същата от 4-5год, доста я ползва, аз също и са супер, така че ако търсиш ефтина има и по-ефтини Grinning

# 691
Има ли бой за Персила? Да знам да ходя ли днес или може и утре Simple Smile

# 692
Някой с впечатления за латекса Авангард - 15 кг за 8,49 и хав. кърпи 100% памук с 50% намаление от допълнителната брошура?
Латекса ми се вижда много евтин, за да става нещо от него, а кърпите и на снимка изглеждат много тънки, няма да попиват нищо.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 15:14 от qsenski

# 693
  • Варна
Има ли бой за Персила? Да знам да ходя ли днес или може и утре Simple Smile

Чак пък бой.. виж, ако беше зехтин или тоал. хартия Фамилия. Laughing

# 694
  • Бургас
Мнение за фитнес гривните тази седмица?

# 695
Каната за вода има ли филтър вътре, при нас нямаше отделни филтри и се отказах?

# 696
  • Sliven, Bulgaria
Каната за вода има ли филтър вътре, при нас нямаше отделни филтри и се отказах?

При нас имаше филтри в каните. Надявам се навсякъде да е така. Когато купувах преди години също имаше в кутията.

# 697
Дали късно вечерта /след 20 ч./ остават от стоките на -50%. Иска ми се да ги разгледам, но да не е в навалицата след работа, а по-късно.

# 698
  • София
Ние снощи ходихме след осем за матраци, няма. Питахме служители и на информация - всичко било изкарано. Добре че видяхме едно момче да излиза от склада и го помолихме да провери - извади цяло пале.

# 699
  • София-в сърцата на моите деца
Ние снощи ходихме след осем за матраци, няма. Питахме служители и на информация - всичко било изкарано. Добре че видяхме едно момче да излиза от склада и го помолихме да провери - извади цяло пале.
Какви са матраците и на каква цена?

# 700
  • София
Какви са матраците и на каква цена?
Топ матраци на ТЕД - различни размери от 40 до 70 лв.

# 701
Отивам днес да върна охладител за лаптоп и на информация ми търсят обяснение защо го връщам и аз казвам не ми харесва.Пу обеснявам се като първолак.

# 702
Отивам днес да върна охладител за лаптоп и на информация ми търсят обяснение защо го връщам и аз казвам не ми харесва.Пу обеснявам се като първолак.
Не би трябвало да питат, но проявете малко изобретателност. Например - няма достатъчна мощност на вентилаторите и не може да вкара необходимия поток въздух за да охлади до очакваната температура или отворите на лаптопа не пасват добре на вентилаторите и няма добър ефект на охлаждане. Установих го когато сложих лаптопа върху охладителя. След това ходих да търся по магазините и намерих друг охладител дето вкарва въздух точно в отворите и охлажада по-добре лаптоп-а.
Може на някого да звучи невероятно, но е изпробвано и правилното "набиване" на студения въздух във входящите отвори дава 2-3 градуса разлика при работа.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 04:36 от netman71

# 703
Не би трябвало да питат, но проявете малко изобретателност. Например - няма достатъчна мощност на вентилаторите и не може да вкара необходимия поток въздух за да охлади до очакваната температура или отворите на лаптопа не пасват добре на вентилаторите и няма добър ефект на охлаждане. Установих го когато сложих лаптопа върху охладителя. След това ходих да търся по магазините и намерих друг охладител дето вкарва въздух точано в отворите и охлажада по-добре лаптоп-а.
Може на някого да звучи невероятно, но е изпробвано и правилното "набиване" на студения въздух във входящите отвори дава 2-3 градуса разлика при работа.                         
  Не мога да си представя,че този охладител струва 20лв. Тея са лудииии.

# 704
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Днес купих електрическата скара на Muhler. От много време я исках и най-накрая я взех Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт