Кауфланд - тема 28

• 83 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Отивам днес да върна охладител за лаптоп и на информация ми търсят обяснение защо го връщам и аз казвам не ми харесва.Пу обеснявам се като първолак.

То и това е достатъчно, нали все пак трябва да знаят какво да правят с него.

# 706
Тях не ги вълнува защо връщате, просто трябва да си попълнят бланката.

# 707
С охладителя само си набивате още прах в лаптопа Simple Smile
Аз нищо не си харесах,мисля утре да ходя да търся нагревател Делимано,ако нещо са се излъгали да го вкарат в постоянния асортимент.

# 708
С охладителя само си набивате още прах в лаптопа Simple Smile
И на засмукване да се сложи допълнителен охладител пак ще вкарва прах. Някой модели си греят дори и след почистване смяна на вентилатора и пастата. Има някакви решения, но трудно се разнася лаптоп с такава джаджа закачена.
https://www.aliexpress.com/item/Strong-Laptop-Cooling-Vacuum-Fan … /32823512261.html

# 709
Снощи около 20 ч. имаше всякакви стоки от промоцията, както и хора доста....

Единствено не намерих дълбоки чинии от белите.

# 710
  • Бургас
Много ме изнервя тоя Кауфланд. Хем си гледах бележката 2 пъти след това и не видях, ама вкъщи виждам как са ми маркирали по-скъпа стока.
Отделно маслините им Каламата са минали покрай Каламата.

# 711
Тази сутрин си взех маслини Каламон Фрешона от Лидл. В буркан са, намалени от 5.50 на 3.00 лв. В смес от вода и екстра върджин са вътре натопени, не в олио.

Мисля, че каламон и каламата са едни и същи маслини? Едното само беше областа, другото название на сорта...нещо такова ми се върти...

# 712
Така е, маслините са едни и същи, интересувала съм се отдавна, защото са ми любими.

# 713
Това, което не намерих вчера, а ми трябва е топ матрака - единичен 90/190 или 200. Ако видите някъде в София, моля да пишете!

# 714
  • София
Това, което не намерих вчера, а ми трябва е топ матрака - единичен 90/190 или 200. Ако видите някъде в София, моля да пишете!

Точно него и ние издирвахме, всички казваха - няма, а момчето от склада ни извади цяло пале. Освен да причакаш някой служител пред склада и да го помолиш да провери.

# 715
Благодаря ти, снощи беше голяма навалица и не ми се търсеше служител, но днес ще питам. В кой магазин сте ходили вие?

# 716
  • София
Благодаря ти, снощи беше голяма навалица и не ми се търсеше служител, но днес ще питам. В кой магазин сте ходили вие?

Люлин.

# 717
  • софия
аз сега се връщам от Кауфланд - купих си комплекта тенджери от брошурата 50% . Взех си и една тава, пак намалена, обаче се оказа, че е голяма за фурната ми . Чудя се дали мога да я върна с касовата бележка, досега не съм връшала в Кауфланд newsm78

# 718
аз сега се връщам от Кауфланд - купих си комплекта тенджери от брошурата 50% . Взех си и една тава, пак намалена, обаче се оказа, че е голяма за фурната ми . Чудя се дали мога да я върна с касовата бележка, досега не съм връшала в Кауфланд newsm78
Да, можеш!

# 719
Връщай смело.

Общи условия

Активация на акаунт