С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 789
  • 846
  •   1
Отговори
# 15
nofelet, защо не сложиш снимката от предния пост на Добри горе в темата. Все още може да се редактира.

# 16
Аз пък разбирам драмата на жената със странния български и желанието да кръсти детето на родителите си.
Бяхме се разбрали аз да измислям името на първото дете, той - на второто. Второто носи само буквата на майка му, те не го приемат, първоначалната реакция беше „кой пък го измисли това име?“, надявайки се детето да е дословно кръстено с името на свекър ми.

# 17
За последно съм раждала преди 8 години в Майчин дом  - София. Тогава, ако си омъжена, след раждането САМО МАЙКАТА отиваше при главната акушерка с двете лични карти  и записваше детето, както пожелае. Присъствието на бащата не беше необходимо. Ако потебителката я устройва този вариант и след това да се оправя с бащата, това също  е начин. Но винаги е най-добре да има съгласие между двамата за името на детето.

# 18
  • София
Свекървата, за която питах в миналата тема, мина. Тъй като реших, че не ми се обикаля по улиците от ранна заран на връх Великден, си останах вкъщи. Стоях предимно в спалнята. Обикновено тя държи да се разгърне и да покаже великите си кулинарни умения. За нея върхът на кулинарията е борш, обилно съпроводен със съвети за живота и готвенето. Удоволствието го преотстъпих на сина ѝ, а аз си четох книжка. За времето, в което бяха готвили, беше успяла да изтараши шкафовете и хладилника, да намери кусури кое къде държим и така. Сдобихме се с полусварен борш, салата винегрет и още някаква. Когато приключиха с готвенето, излезнах и се поразходих из квартала. След като се върнах, учтиво ме попита дали съм бременна, отговорих, че просто съм дебела. Simple Smile Ама сигурна ли съм, да не я лъжа. Казах, че съм много сигурна, че съм дебела. Тук ми липсва зеленото емотиконче. За справка спортувам относително редовно, 60 и няколко кг. на височина 170. Не съм вейка, но все пак си контролирам теглото по здравословни причини. Преди малко ги изпъдих да се разхождат, аз отивам на кафе да изживея пост-травматичния си стрес с приятелка.
Весел празник на късметлиите без такова чудо на гости!

# 19
  • София
Ох,  Милинка Kissing Heart не е лесна твоята,  но пък и теб те признавам. С това сигурна съм че съм дебела ме развесели сериозно.
Моята свеки пък успя да ме вбеси от 3 хил км. Уж да ми честити празника и ме почна колко съм безотговорна.
(Другата снаха е в напреднала бременност,  а аз направих мисед аборт преди месец в третия месец)
Та почна да плаче и да намила колко се пазела другата снаха, а аз колко безотговорна съм била. Цитирам "Ти ни роди едно здраво внуче , пък после прави каквото искаш". Едва я изтърпях,  пожелах весел празник и затворих !

# 20
  • София
Хулиганка, признавам, че и твоята цепи мрака с множеството сиви гънки и тактичност като на носорог. Освен да й теглиш една, не виждам какво повече би могла да направиш. Нещо им сипват във водата по повод празника....

# 21
Моята днес на семейния обяд ме нахока, че се подготвям за бебето (в 7ми месец съм), забрани да ме снимат, не било на хубаво, и ми направи забележка, че съм яла много месо и нищо не било останало за кучето Joy Но поне свърши, за радост Simple Smile

# 22
Последните три свекърви къртят...

Силвиана, трябваше да награбиш една мръвка с кокал и да застанеш за снимка. Grinning

# 23
Последните три свекърви къртят...

Силвиана[/рb], трябваше да награбиш една мръвка с кокал и да застанеш за снимка. Grinning
С горкото куче.

# 24
Ох,  Милинка Kissing Heart не е лесна твоята,  но пък и теб те признавам. С това сигурна съм че съм дебела ме развесели сериозно.
Моята свеки пък успя да ме вбеси от 3 хил км. Уж да ми честити празника и ме почна колко съм безотговорна.
(Другата снаха е в напреднала бременност,  а аз направих мисед аборт преди месец в третия месец)
Та почна да плаче и да намила колко се пазела другата снаха, а аз колко безотговорна съм била. Цитирам "Ти ни роди едно здраво внуче , пък после прави каквото искаш". Едва я изтърпях,  пожелах весел празник и затворих !

Ауууу, тая чупи тъпомера. Пиша я у топа на топ свекървите.
Как може така да ти бърка в душицата, все едно ти е малко това, което си преживяла?

Силвиана, защо си подяла кучето? Joy

# 25
  • Ямбол
На такава с претенции за здраво внуче бих ѝ върнала, че нещо гените са слаби, та може да си помисля за друг жребец, ако искам здраво бебе.

Моята свекърва е болна. Грижим се за нея, повече съпругът ми, но не мога да не си призная, че ми е по-спокойно, когато я няма около мен.

# 26
  • Оптимист по принуда
Моята днес на семейния обяд ме нахока, че се подготвям за бебето (в 7ми месец съм), забрани да ме снимат, не било на хубаво,
Не те ли наплю против уроки и да те врътне на пета седем пъти, плюс обтривка с чесън, пак поради същите съображения?

# 27
Ох, и мъжът ми цял следобед се шегува, че оставих кучето гладно Joy Ама свеки и него го нареди. За десерт реши да ми разказва как се обгрижват интимните части на момченцата (чакаме момче) и като започна да обяснява в детайли "Аз на моето дете така правех, така повивах и намествах атрибутчето и яйцата...." Joy Свекърът се притесни, той е много фин и тактичен човек, и извика мъжа ми на двора, уж да ни остави да си говорим по женски.

# 28
Мда, щото току-виж свеки свалила гащите на мъжа ти да показва нагледно.  Joy

# 29
Мда, щото току-виж свеки свалила гащите на мъжа ти да показва нагледно.  Joy
Нищо не ме учудва вече.... И благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт