С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 377
  • 846
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Моята свекърва вчера, докато обядвахме, хвана една салфетка и се опита да забърше устата на сина си...Човекът е на 43 години, но явно прецени, че трябва да му помогне. Той толкова се сащиса, че занемя и само я отпъди.
По едно време се жалеше, че когато нямало какво да яде, се налагало да яде маскарпоне. И ми беше на върха на езика да кажа нещо за Мария Антоанета, но премълчах.
Четейки и за на Силвиана свекървата с кучето, и за останалите, се чудя дали говорим за хора с нулев такт и дипломатичност, или иде реч за възрастови изменения.

# 31
Четейки и за на Силвиана свекървата с кучето, и за останалите, се чудя дали говорим за хора с нулев такт и дипломатичност, или иде реч за възрастови изменения.
Не. Иде реч за вроден тапиризъм. Неизлечим.

# 32
На 43-годишния син майката вероятно е и с възрастови изменения. И по-зле ще става.
Аз собствената си майка на моменти не мога да позная – такива изцепки прави понякога.

# 33
  • София
На 64 е, познавам я от 15 години. "Любовта" ни датира от тогава, пак не беше китка за мирисане. Виждам, че губи връзка с централния мозък на моменти, опитвам се да проявям разбиране, защото и ние не ставаме по-млади. Като се насложи и неприятния характер от по-млади години, само си представям какво ни чака...

# 34
  • Варна
Абе, хора, какво възрастови изменения, моите родители са на по 66 и 67 години и няма и помен от такива неща...

# 35
  • Ямбол
При някои ги има. Зависи кое заболяване или изменени показатели ще дадат отражение. При 60-годишните не може да се говори още за възрастови изменения, но след това мозъкът започва да атрофира. Аз покрай заболяването на моята свекърва понаучих това онова.

# 36
Ох , само чета и се подготвям за бъдещата ми свекървенска роля. И да питам нещо , че пак съм в драма някаква. Как се прави Blush
Аз съм на предварителна фаза - синчакът и бъдещата /надявам се , че тя ще да е/ снаха , имат куче. То още няма година. Та аз го гледам с голям мерак , когато ходят някъде . Е, да , ама сега -аз ли го пресилих , защото лудеем из парка , а ми се струва , че каишката му е неподходяща , още след първата разходка се разпеняви тука , отказа да яде , повърна два пъти. Вчера , разгеле , яде. Аз малко усмирих при разходки. Днес сутринта пак повърна- еднократно , ама на, пак след разходка. Та тези неща казват ли се на стопаните / респективно , ако е внуче, на родителите /.
Аз кучета съм гледала доста де , и деца също  Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ме  е страх , че ще ме обвинят , че съм повредила песа , а той е мноУ щастлив. Дали да не им спестя за повръщането ? Щото син ми като чу , че не яде и оле мале. Сега е спокоен, че е яло. Ами аз довечера , като дойдат да го прибират , лекция ще им изнеса за каишката и за неправилното гледане , ама...дали , м ?Rolling Eyes

# 37
  • Ямбол
Сигурна ли си, че е от каишката? Да не е лапнал нещо навън?
Аз не бих скрила от стопаните.

# 38
Сигурна ли си, че е от каишката? Да не е лапнал нещо навън?
Аз не бих скрила от стопаните.
Нищо не е лапал , той яде само специална храна , от маса и от човешка изобщо не му се дава.
Знам ли и аз . Преди го водеха с друга каишка , тази е нагръдник , от долната страна , откъм коремчето се закача. А той е луд и много силен и може би се задушава . Офффф , ще се казва , няма как.

# 39
  • София
Да не е смотал някой уличен кокал? Или преял? Според мен трябва да се каже.

# 40
С чуждата "стока" е така. Как ли се нагърбват бабите бебета да гледат ,  още отсега съм в ужас. С едно куче не мога да се оправя Cry.
Тези дни вашите свекита са се развихрили. На мен хем ми е смешно , хем направо ви съчувствам. То отстрани е чист сеир. Особено тази със салфетката хаха, умрях от смях. Joy

Допълвам се и приключвам. Оказа се , че за тази порода си било нормално да повръщат , до 5-6 пъти на ден , егати . Няма кой да ми каже , добре ,че звъннах да се успокоя.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 15:45 от tays

# 41
  • Ямбол
Няма такава порода, за която да е нормално повръщането. Кажи каква е породата.

# 42
  • Русе
Аз бих предложила да го заведеш на ветеринар.

# 43
  • София
И аз се присъединявам към въпроса каква е тази порода за която е нормално да повръща? Не съм чувала за такова нещо до сега.

# 44
Каква е породата?
Ние имахме болонка. Тя повръщаше така, ако е бягала много и после пие много вода. Или ако е яла трева на вън, после повръщаше на пяна. Във всички случаи третирай кучето като внуче - казвай цялата истина и не прави забранени неща. Така ще ти имат доверие след време и за внучето Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт