С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 485
  • 846
  •   1
Отговори
# 150
Мацето успява да извърти всичко.

# 151
  • Sofia
Еха, 7 страници за някакви обици. А дори диамантени не са. JoyJoy

Гадната свекърва не само, че подарила обици на единственото към онзи момент дете, ами отишла и да помага с гледането. Като не разчиташ за нищо на свекървата, защо е трябвало да бие 500 км да ти гледа единственото дете?

# 152
Еха, 7 страници за някакви обици. А дори диамантени не са. JoyJoy

Гадната свекърва не само, че подарила обици на единственото към онзи момент дете, ами отишла и да помага с гледането. Като не разчиташ за нищо на свекървата, защо е трябвало да бие 500 км да ти гледа единственото дете?

Пак ли ще се заяждаме? Не знам откъде измисли, че е дошла да ми гледа детето? Не е гледала нито първото, нито второто, нито двете ми деца! Явно, освен за подаръците и отношението към децата, се разминаваме за още нещо- ти не би ли отишла да видиш внучето си, когато се роди? Защото тя "би 500 км", за да дойде да види бебето, което в случая е различно от гледане и помагане- ето за това.

# 153
  • Sofia
Като се роди първата ми дъщеря дойде тя на гости да помага.
Може би имаш нужда от гинко билоба.

# 154
Да, тя каза и че не е натяквала за обеците, ама в първия пост писа, че не пропускала момент, в който да каже, че само на голямата има закупени такива от нея. Не ми се връща, за да цитирам точно, ама смисъла беше такъв де. Един вид, че как да пробият ушите, като за второто дете тя не е осигурила обеци.

# 155
Мацето успява да извърти всичко.
Боя се, че успяването не ѝ се получава.

# 156
Като се роди първата ми дъщеря дойде тя на гости да помага.
Може би имаш нужда от гинко билоба.

Добре, съгласих се, така съм написала, въпреки че помага, само по нейните думи.

# 157
  • Най-красивата страна
Всъщност свекървата и кумовете са подарили обеци на каката,а на малката все още никой не е подарил злато.Бабата е донесла дрешка и играчка.
И сега каката има два чифта обеци,а малката няма никакви.
Ей това е драмата.На едното дете злато,а на другото дрешка.
Може пък след време и на малката да и подарят.

# 158
Всъщност свекървата и кумовете са подарили обеци на каката,а на малката все още никой не е подарил злато.Бабата е донесла дрешка и играчка.
Да. Но тя решава, да реши проблема като накара мама да купи обеци и на двете.
Е, къде е честното каката да има три чифта, а малката един?
Сто пъти питах, но няма отговор.
А къде къде по- честно е да отнемем и тези на каката( извинявам се- да ги приберем).
Нека и тя да си няма- вместо да ги подели между двете.
Имаш проблем, голям.
Пак ти казвам- сама им насаждаш в главите делене и конкуренция.

# 159
Аз смятам, че децата повече се радват на играчки, отколкото на златни бижута. Другото, било то вярно или грешно, е в главата на родителите.

# 160
Може пък след време и на малката да и подарят.

На кумовете  тя отказала,  по незнайни причини.

# 161
Абе май не беше по незнайни, нещо имаше, че не били пробити ушите, не било времето сега, не ми се търси, ама четох нещо. То и аз се обърках много вече.

# 162

Сто пъти питах, но няма отговор.

И аз питах 100 пъти, тя си знае нейното. Като начало не беше нужен подаръка, та  затова свекървата подарила друго, ама не било баш така.

# 163
  • ВАРНА
 Доколкото разбрах кумовете изчакват с подаръка по искане на майката.Stel.ka ,би могла да обмениш обеците от свекърва си за 2 чифта по-евтини или по-малки.Така и двете сестрички ще имат обечки от баба.

# 164
За колко големи деца става на въпрос?

иланг-иланг, не може. Наречени са тези обеци. Да не говорим, че ако са детски, само след някоя и друга година те ще са непотребни и тогава какво ще ги правят не знам.

Общи условия

Активация на акаунт