С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 890
  • 846
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Страшни сте - ако свекървата има претенции за името, ѝ се напомня, че не тя има определяща дума как ще се казва дофинът, а като няма претенции, значи има нещо гнило, сигурно е нещо против снахата.
Ама и ти си страшна - момичето каза, че не се оплаква, а се хвали, ама ти да си кажеш...

# 436
Ето това е истинска баба за мен! Браво wishmaster 👏🏻
Някой ден, като стана свекърва, ще накарам снахата да ти се обади, да ми направиш реклама. Wink

# 437
  • Варна
Уиш, това Говендър ли беше?

# 438
Ако питаш за гологлавия екземпляр с разчекнатата зурла над тортата, баш той беше.

# 439
  • София
Ако питаш за гологлавия екземпляр с разчекнатата зурла над тортата, баш той беше.
Интересно ще е да се види, да го наречеш така пред жена му /като се сдобие с такава, ако си няма още/ и погледа на снаха ти  hahaha.

# 440
Зависи от снахата. Ако тя самата е остроезична и способна на самоирония, ще са си в екстра отношения двенките, но ми се струва по-вероятно да имаме много материал на тема "моята свекърва простачката" Simple Smile

# 441
Оу, аз за пред външни лица имам префектна благовъзпитана маскировка. Да ми се не надява човек.  Mr. Green

А материал при всички положения ще има. Предполагам, ще е в духа "Хладно-любезната ми свекърва се появява веднъж на висикосна и нито деца гледа, нито обеци купува, нито помощ предлага."

# 442
и името си не дава на внучката Wink

# 443
Не, разбира се! Как ще си го дам?! Че после да слушам как снахата вика УЖ по детето "Уишмастърова, ще ти отпоря ушите!" Mr. Green

# 444
Подла вещица си ти, Уишмастърова! С този прословут тиган, дето го мяташ под път и над път... Направо си представям как ще вземеш страха на снахата още от първия ден, как горкото момиче ще те гледа в очите и ще козирува: "Да, мамо! Веднага, мамо!".
Така де, ти от любов щом изпотроши ребрата на мъжа си, смятай пък какво я чака снахата, ако недай си боже не я харесаш...  Mr. Green

# 445
Споко. Снахата няма да може да ми вижда очите по-често от веднъж на високосна. Аз обаче ще ѝ подаря персонален тиган, та да вземе страха на Говендъра.

# 446
Уиш,
Снахичката само като се оближе покрай горепоказаните шедьоври и ще те обяви за първа приятелка. Wink
Поне аз бих. Сега след всичка мъфини, сладки и бисквиДи, дет изчетох, отивам да ровя из долапчето за нещо сладко. Жалко, че свекървата скоро не е идвала, щеше да е подсигурила жената... Simple Smile

# 447
  • Варна
Дрийм, недей съжалява. Можеше да е подсигурила някакви долнопробни в тарелка от Кауфланд Simple Smile

# 448
Ма ние сме селяни, бре. И от Кауфланд ги ядем. Wink

# 449
  • Варна
От мойта порода си значи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт