С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 889
  • 846
  •   1
Отговори
# 450
Можеше да е подсигурила някакви долнопробни в тарелка от Кауфланд Simple Smile

Те и тези в тарелката са за гости, а не за снахи, ако снахата посегне да си вземе сладка, я поглеждаш строго и й казваш да се ограничава, че като си знае как всичко й се лепи, още утре задникът й ще е троен (като на майка й и сестра й), а колежките на сина са все поддържани жени, като манекенки, ти знаеш, защото си ги виждала, а някои е водил и у вас на вечеря и на тях нищо не им се е лепяло.

# 451
  • Варна
Ох, Янечек, спри, че се задавих от смях Simple Smile Таман в другата тема едно момиче се оплаква как някакъв тъпак, нейн колега, й казал, че била дебела. А тя се скрила в кенефа и се наревала от яд. На такива дебили като тоя им пожелавам да си намерят майстора в твое лице, сигурна съм, че ще ти дойдат точните думи на място, с които да го натикаш в миша дупка Simple Smile

# 452
  • София
Аааааа, в която и тема да вляза, все за сладки си говорите!  Rage
Ми някои хора са на режим!
Я си пишете за свекървенски изцепки, кво се Фанахте с тия сладки? Чак ми се приходи до Кауфланд ...

# 453
Е то свекървата със сладки се е изцепила (купени), затова и сладки обсъждаме. Че някои се и хвалят какви баби имали, дето вадят тава след тава, все едно ние деца не сме били и не им знаем клисавите войнишки курабии с големина на юмрук, посивели от содата и локумките с мас на бабичките, ще кажеш, че само с френски макарони и петифури са черпили в детската градина някои кокони, че така се фукат с бабите си. А всички знаем, че върхът на бабиното сладкарство са корекомките и онея орехчета, дето се пекат в специална чугунена преса, достойно конкурираща тигана Уиш между другото.

# 454
А моля, моля, ако това са били сладките на твоите баби това са си твои спомени. На моите не бяха такива и си бяха супер вкусни, нито посивели от мас, нито от сода. Хиляди пъти по-добре от купешките, натъпкани до безкрай с неща дето не можеш да им запомниш имената.

# 455
Янечек, нещо не си случила на баби-сладкарки. Едната ми баба правеше много вкусни сладки и сладкиши с домашни продукти. Водех децата от махалата у дома да хапваме сладичко. Курабии със сода не знам какво представляват, не съм яла такива.

# 456
  • София
Лелееее, а пък от тия дървените курабии, селските, как ми се доядоха !!!!!  Yum

# 457
  • Варна
Войнишки курабии, нали, Луси? На нашия магазин ги има. Много ги обичам ама ги проклинам щот ми провалят режима.

# 458
  • София
Кексът и баницата правят ли свекървата баба или не? Кажете, че да знам! Ако не правят, ще кажа на свекървата, че е дядо и да престане да се праска за баба  Crossing Arms  А пък аз грабвам тефтера на майка ми с рецепти за домашни сладки и започвам да тренирам преди синът да се е заженил, защото много искам да съм истинска баба. И ако ми се падне някоя умятна сватя, съвсем ще ме декласират! Може и за дядо да не ме броят  ooooh!

# 459
Откакто пуснаха сладките по магазините, точно  тези в тарелките с по 5-6 вида вътре, майка ми спря да пече. Това беше сигурно преди поне 15 г. Заяви, че при това разнообразие не си заслужават труда и усилието. Няма празници, няма делници.
После, майка ми прави страхотни питки - слънчеви. Правила е за сватбите дори на чужди хора, както и за вътрешно семейни празници - винаги. Но не е направила нито една, нито за моята сватба, нито за тази на сестра ми, нито за кръщенетата на никое от 4 си внучета. Причината, не е защото не харесва зетьовете си или не обича внуците, а вълнението и притеснението, че ще обърка нещо и няма да стане питката точно за нейните най-близки, затова готови - отиваш, поръчваш, плащаш и си готов.
А репликата на съседката е отвратителна, не е нейна работа да казва кой какво е донесъл на кръщенето.

# 460
Ама как ги ядете тия купени боклуци... Че и ги харесвате... Това са си някакви химически бъркочи, дето за нищо не стават, най-малко за ядене.

# 461
  • София
Мъхъм, как ги ядете? Една истинска ССФ е с прекалено фино небце за всички купнени сладки!  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 462
Ама как ги ядете тия купени боклуци... Че и ги харесвате... Това са си някакви химически бъркочи, дето за нищо не стават, най-малко за ядене.

Айде, айде, видяхме те и теб, че снаха ти нищо не ядяла. 

# 463

Айде, айде, видяхме те и теб, че снаха ти нищо не ядяла. 
От тортата е яла.

# 464
Стига с т'ва ядене, де! Дайте някоя свекърва насам, ако сте гладни!

Общи условия

Активация на акаунт