С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 886
  • 846
  •   1
Отговори
# 465
Кой каза "войнишки курабии"? Ей ги, Уекинко фенси са докарани, ама с'я...https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/555219_417121661 … a&oe=5B73C9A6

# 466
Ама как ги ядете тия купени боклуци... Че и ги харесвате... Това са си някакви химически бъркочи, дето за нищо не стават, най-малко за ядене.
Айде, айде, видяхме те и теб, че снаха ти нищо не ядяла.  
В това, че момата не е яла, няма лошо - притеснена е била сигурно, за тортата вече се е отпуснала Simple Smile Ама че синът ги запознава след почти цяла година връзка странно ми се вижда. Дали си знае майчетооо Mr. Green, дали и двете пепелянки падааат Joy
Освен ако не живеят в един град, де.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 19:50 от птица

# 467
Кой каза "войнишки курабии"? Ей ги, Уекинко фенси са докарани, ама с'я...https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/555219_417121661 … a&oe=5B73C9A6
Е-е-е, тези са достойни за кръщене, никакви войнишки курабии не са.

# 468
За имения ден на Нейна Кифленска Светлост, преди 4 години 2А клас ги ометоха. Все същите войнишки курабии са. Само формата и цветовете ги правят да изглеждат нещо различно.

# 469
Ама как ги ядете тия купени боклуци... Че и ги харесвате... Това са си някакви химически бъркочи, дето за нищо не стават, най-малко за ядене.

Ами целувките? Последно като си бях в бг никъде не открих свестни целувки (един от малкото сладкиши, които обичам). Само някакви захарни блокчета, даже незнам захар ли е или някакви подсладители и без грам белтък, трошливи и гадни. Според мен няма нищо лошо човек да е взискателен към това, което яде и не означава че си “кокона”, както някой каза. Явно, че повечето хора не са и затова продават предимно боклуци. А пък аз също не съм голяма готвачка, но не виждам какво сложно има да се замесят едни сладки, бисквити. Мъфините пък са най-лесното нещо, ако се спазват пропорциите. Вече - торти, козунаци, кроасани са по-сложни.

# 470
  • Варна
Айде стига де, облизах монитора. Като развъртя пресата за орехчета ще видете вие.
И във връзка с купешки сладки. Екс свекървата работеше във една вергига супер маркети. В тях сладки не ядох никога, защото обичаше да се хвали колко евтино ги купила. Оказа се, че е практика всичко което е с изтекла годност може да го вземе персонала на много ниска цена. Започнах аз да нося разни неща, само за да не ме подканя и да се сърди, че не ям.

# 471
  • София

Ей за това става дума!
Обаче повече няма да ви чета, защото днес съм плюс 600 гр., при това без да съм яла нережимно!
Само дето ви четох!

# 472
Ооф, ама който си обича да хапе, не пропуска....   Laughing
Скрит текст:
Първо, още не ми е снаха.Дали ще става официална такава, тепърва ще се види....  Simple Smile
И второ, запознанството е чаааак сега, защото и двамата ми сина са предупредени (кажи-речи откакто са "отворили" очи за момичета), че не желая да се запознавам с всяка нова/поредна/ежеседмична и т.н. приятелка.
Ако за някоя преценят, че е дългосрочна, или че е ТЯ, едва тогава "могат да ми я представят".   Simple Smile  Не е задължително да е доживотната партньорка/съпруга, но и да не е гадже от една седмица.
Когато започнах да ги "подковавам" в тая насока, нямах идея дали ще са от серийните дон жуани, или ще имат 2-3 гаджета за цял живот.Просто исках да се застраховам от непрестанна върволица момичета у дома, или да познавам "половината град".
Засега успешно.Това е втората сериозна приятелка, на почти 29-годишния ми син, с която се запознавам.Знам, че е имало и други, чат-пат ги споменаваше, като се виждаме, но както е видно, правилно съм преценила, че никак не е нужно да ги познавам.Минали-заминали.
Както писах, не се бъркам в живота им.И двамата вече са достатъчно големи, за да могат сами да преценяват хора, събития, обстоятелства.Ако досега не съм ги научила/обучила/възпитала, значи съм изтървала всички влакове и тепърва на нищо не мога да ги науча.Така че, всяка намеса от моя страна би била абсолютно безсмислена тепърва...

# 473
  • София
Темата е за свекървите.

# 474
Споко. Снахата няма да може да ми вижда очите по-често от веднъж на високосна. Аз обаче ще ѝ подаря персонален тиган, та да вземе страха на Говендъра.
Ееее, айде сега. Веднъж на високосна. Показа си сладките само да ни дразниш и после се оказва, че ще ги ядем веднъж на високосна. Joy Taка прави ли се?

АбсурТ, добре дошла! Имаше поне 3-4 теми, в които си мислех какъв екшън би станал, ако се включиш. Grinning

# 475
  • Варна
Особено онази за съфорумката с мъжа мърляч вкъщи. Там много щеше да ми бъде забавно да я прочета.

Жалко, че я заключиха.

# 476
Особено онази за съфорумката с мъжа мърляч вкъщи. Там много щеше да ми бъде забавно да я прочета.

Жалко, че я заключиха.
Да, както и Ежковите приказки.

# 477
  • София
Ох, за мъж- мърляч, е по- нормално да говорим, но жена- мърлячка е по- гадно!
Вчера бях обвинена в престъплението " терор над домашен любимец", защото кучето ми живее на двора, в собствена къщурка, а не спи в леглото ми.
Една снаха с възмута обясни, че не би изгонила животното само защото било изцапало чаршафите ѝ с кръв- голямо чудо, щяла да ги изпере.........
Гугълче, като ми остане време, може да потърся темата- да видя какво съм пропуснала! Hug

# 478
  • София
От години не съм се разписвала в тази тема, може би защото номерцата на свекърва ми спряха да ми правят впечатление. Обаче като виждам каква хубава компания сте, ще се намърдам за сеира.  Grinning
Радвам се, че виждам АбсурТ, бях се притеснила от отсъствието й.

# 479
  • Варна
А, този беше уникум.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1025046

Общи условия

Активация на акаунт