С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 888
  • 846
  •   1
Отговори
# 480
Ооо, заповядай да се запознаеш с бекхенда ми! И със сладки ще те нагостя.
Направо се плаша от бекхенд с чугунен тиган, честно казано не си представям тениса да го играеш с обикновена хилка.

# 481
  • София
Нейната хилка е специална- за спортни цели е само с вид на тиган, но значително олекотена! Joy

# 482
Стига да не караме ски заедно, бих играла и с тиган на тенис. Grinning

# 483
Значи, ако след години някоя снаха се оплаче, че е била контузена от гадната си свекърва по време на игра на тенис на маса, защото подлата гад е използвала чугунена хилка, ще си знаете за коя точно гад иде реч.  Mr. Green

# 484
Тук май само свекърви са започнали да пишат.
Ще посмее ли клета снаха да се оплаче?
Тук е направо страшноооо
На шега на майтап аз чета откровени заплахи.
Не бива така!

# 485
Те са в едно такова, преходно състояние, ни рак ни риба... Преминават плавно в противниковия отбор... Не мисля, че са страшни.Grinning Само се правят.
Тук е направо страшноооо
Не бива така!

# 486
Ужас! Аз верно съм нито снаха, нито свекърва, но пък съм въоръжена и доказано опасна (справка- Уишмастъров и ребрата му).  Mr. Green

# 487
  • Няма такава държава!
Ужас! Аз верно съм нито снаха, нито свекърва, но пък съм въоръжена и доказано опасна (справка- Уишмастъров и ребрата му).  Mr. Green

От най-опасните си ти, неопределен вид. С Уимастъров колко години навъртяхте?

# 488
С  първия 15, с втория минаха 6 години откакто го потроших и ето, още мърда.

# 489
Тук е направо страшноооо
Не бива така!

Защото истинските свекърви пишем много миролюбиво, темата замря и бъдещите свекърви започнаха да я съживяват като  ни заместиха. Сега те се "деркат" с оплакващите се снахички. А ние- свекървите, гледаме сеир.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 17:40 от K.A.G.

# 490
Значи, има надежда като стана свекърва, да съм една мила миролюбива душица.  Mr. Green

# 491
Моята не ме дразни вече, та чак нямам какво да се оплача от нея. Девера има нова приятелка, та аз явно съм й скучна. Не ми мърмори, слуша ме, съобразява се с нас.

Идва на гости, оставихме я сама у дома за малко, че имахме излизане. Не съм се притеснявала дали ще рови из нас. Знам, че е поогледала това-онова, но и на мен не ми пука особено. Детето от известно време си общува с нея /до скоро не говореше с всеки/, та няма нужда да го играя посредник в отношенията между двете. Въобще по-добре май не е било никога.

# 492
Девера има нова приятелка, та аз явно съм й скучна.

Доста вероятна причина, много е удобно другата снаха да е по-черна в свекървините очи, защото временно оставаш на сянка, дори може да се появи нещо като симпатия, временно де, после ѝ минава. А още по-добре е зълвата да си избира мунчовци, тогава свекървата е твърде заета да оправя живота на клетата си щерка и снахите щракат с пръсти, че и играят ситен казачок (върху главите на мъжете си).

# 493
Такава ли била истинската свекърва - привидно миролюбива, пък отвътре сеирджийства и злорадства?

# 494
Моята до някъде е такава. Не заради друго, просто не харесва никоя снаха. Девера за 10 години смени 4. И четирите коренно различни типажи. Ни една не хареса. И мен не харесва, ама сега не съм на дневен ред де.

Общи условия

Активация на акаунт