С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 893
  • 846
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Аха, за бан е виновен този който е докладвал някакъв пост, а не този, който го е написал. Сериозно ли мислиш, че наричайки някого "доносник", ще убедиш всички, че не самата ти си била виновна за бана, а докладвалата поста?
Много ограничено!
И с "помпозното" ти завръщане пак си в нарушение на правилата. Но иначе всички останали са виновни Joy
Правилата не са трудни и би ги разбрал и крайно ограничен човек, защото са елементарни. Ти защо не можеш да ги разбереш и проумееш, трябва да е загадката на века

# 421
  • София
Уф, сега пак трябва да прескачам. Досадно.

# 422
  • Ямбол
По-бързо става с докладване.

# 423
Свекървата с името може би е искала да успокои снаха си, че няма да прави скандали да кръстят внучето на нея. Не виждам повод за оплакване.

# 424
  • София
По-бързо става с докладване.
За да докладвам, трябва да я чета. Чалгаджийски мъдрости не чета.

# 425
Така е. На родителите си е задължение. Ама баба дето не умее да прави сладки не е никаква баба за мен. Иначе по принцип казвах, че не бих занесла на важен повод сладки от кауфланд. Независимо дали съм баба, майка, леля...
А каква е?

Лелее, много съм зле! Не умея да правя сладки.

# 426
Ако сладките са критерий, значи от 20-годишна съм баба.  Mr. Green

# 427
  • София
Ако сладките са критерий, значи от 20-годишна съм баба.  Mr. Green

А пък аз, не бях призната за баба от едно приятелче на внука, щото съм играела тенис на маса, вместо да пека кекс. Simple Smile

# 428
Ооо, заповядай да се запознаеш с бекхенда ми! И със сладки ще те нагостя.

# 429
По този критерий,  моята снаха трябва да забрани на внуците да ми викат "бабо". Не стига, че не мога да правя сладки, но торти, козунаци, мъфини и подобни, също не мога. И палачинките  не ги докарвам като хората. Добре, че поне пържените филийки ми се получават  Иначе ще бъда отзована моментално.

# 430
  • София
Ооо, заповядай да се запознаеш с бекхенда ми! И със сладки ще те нагостя.

Само ако приемеш едни направени с душа и сърдЦе плетени агнешки "чревца" на фурна в масло! Simple Smile

# 431
Ето, за клетите гладни дечица от баба Уишмастърова.
АбсурТ, давай чревцата моментално!

# 432
Аз мислех , че нова снаха ревунчи в темата , а то- Абсурт е дошла.
Абсурт , заеми ролята на лошата свекърва на форума и да те почваме от вратата. Защо влезе така , а не- иначе ?  Laughing
Четох ви с Дианата тогава , ама май и тя го отнесе...Господин Бан ?

# 433
  • София

Четох ви с Дианата тогава , ама май и тя го отнесе...Господин Бан ?

Хората са го казали- когато залееш някого с тиня, ще залееш и себе си, но някои трудно го разбират.
Разчитат, че доносът ще им спечели неприкосновеност, тъй като санкциониращият ще изхвърли " врага" на " права вяра", без да прочете за какво иде реч.

Както и да е, да са живи и здрави, да доносничат, щом така се чувстват значими.

За да съм по темата- едната ми баба се казваше Рада.
Най- голямата ми братовчедка- Рада- безапелационно.........
По- малката, на другия чичо дъщеря- Рада- пак безапелационно.........
И идва моя ред- щерката на третия брат- Рада, да- ама не!
Категоричен отказ от страна на майка ми и име, което по случайност започва с буквата на свекъра.
Същата тази желязна жена, ми забрани да кръстя дъщеря си на нея, защото не ѝ харесвало как са ѝ казвали на галено.

# 434
Ето това е истинска баба за мен! Браво wishmaster 👏🏻

Общи условия

Активация на акаунт