Много ме дразнят свекърите, че делят внуците си. Най-вече свекър ми, направо полудявам всеки път като сме им на гости. Аз имам две деца-момичета, зълвата- едно момченце. Е, той е на дядо любимеца! Все за него говори, само с него си играе, радва се и на моята малка дъщеря, но голямата му е като трън в очите. Винаги не е доволен от нея, вижда я веднъж в месеца и вместо да й се порадва той все ще си намери за какво да й се намуси. Боли ме за нея, не ми се иска да се чувства отхвърлена. Тя е на 3, но вече май усеща нещата. Отношенията са им различни, с него се държи резервирано, не търси близост, отказва да го гушка за чао/здрасти и тн. Иначе, са готини хора и зълвата също
. С мъжа ми не говоря на тази тема, той много се дразни на баща си и аз все гледам да го успокоя. Не искам да се карат, пък и той се чувства наистина зле от изцепките на баща си, не ми се налива масло в огъня. Опитвам се да гледам по- отгоре на нещата, разбирам, момченце на дядо слабостта, но съм и майка и се ме боли за моето. Така, споделих, чакам да ми олекне
Хубав ден на всички!
Пак спокойно и обясних, че искам да се погрижа за здравето си, при което тя само се засмя, милата!
Препоръчани теми