С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 348
  • 846
  •   1
Отговори
# 540
Може би преди това не си забелязвала.

# 541
Ами просто й благодариш и още веднъж й казваш, че за съжаление няма как да си похапваш от нейните сладкиши пък тя ако си няма друга работа - да продължава да прави. На твоя място също бих си помислила, че е нарочно щом преди не ти е приготвяла сладкиши.

# 542
  • Варна
Аз сигурно бих й казала, че в дома за бездомници много са й харесали всички сладкиши, които тя ми е пратила и съм занесла там за да не стават зян. И че я моля да прави по-големи количества, че да стигнат за всички гладни там.

# 543
Има хора, които като чуят, че някой е на определен хранителен режим, започват да правят напук с всички сили. Нещо като, ако разберат, че някой е вегетарианец да започнат да го убеждават, че без мръвка не може или обратното- веган да започне да чете конско срещу "яденето на мърша".

# 544
И си вярват, че така му помагат, правят го за негово добро.  Laughing

# 545
Мъхъм. Намуцвам се аз с една дебела пържола, две яйца на очи в много масло, плюс голяма копаня салата, а майка ми се кахъри, че не съм Апнала Лебец и ще си съсипя здравенцето.  Mr. Green

# 546
Аз от 2 месеца съм на режим, но всеки ден ми купува франзели, понеже много ги обичам, ако може да се подхлъзна. Щото нали съм много слабичка, как така диета. Ходи обяснявай, че и на 50 кила може да имам корем и паласки.

# 547
  • Пловдив
А може би свекървата като казва, че сладкишите са специално за снахата, има предвид, че ги е приготвила с подсладител, а не със захар newsm78
И аз това си помислих.

Преди години правех опити за еднодневен глад - не винаги успешни, де - и някъде към обяд майка ми задължително ми казваше: "Айде, достатъчно е вече [ти ще ми кажеш пък, че е достатъчно], не си мъчи душичката" - ей, полудявах от дразнене, особено от втората част. Но такова пряко саботиране на режим, и то назначен по здравословни причини, не съм си представяла, че много хора биха предприели.

# 548
Аз от 2 месеца съм на режим, но всеки ден ми купува франзели, понеже много ги обичам, ако може да се подхлъзна. Щото нали съм много слабичка, как така диета. Ходи обяснявай, че и на 50 кила може да имам корем и паласки.
Не зная на какъв ръст са тези 50 кила, но е добре да наблегнеш на тренировките за мускули, а не на режим за загуба на килограми. Мускулите "изяждат" телесните мазнини и изглеждаш значително по-добре.

# 549
Абсолютно е така. Комбинирано се старая + не гладувам. И целта ми е именно да изглеждам по-добре, не да отслабвам. Обаче пусто рабиране не срещам и само ходя да ги душа тея франзели.

# 550
 Joy Аз правя много хубави франзели и като опека на домашните зверове, само ги преследвам и си завирам носа във франзелите им да ги душа. Вдишвам дълбоко и после с едно жално "Оммммм" се оттеглям.  hahaha

# 551
Според мен, това с храната е някаква форма на отричане на проблема. Просто си набиват в главите, че всичко е наред и се опитват и вас да убедят.

# 552
Ми, аз като съм минимизирала въглехидратите, всичко ми е наред- и килограми, и здраве, и самочувствие. Ама ей на, зор да си измуцам хлебчето или огромната кутия бонбони, която ми подари.

# 553
  • София
Мама да не те нахрани просто не съществува, нищо че ме критикува заради качените кг. Средно 5 пъти на посещение отказвам да си хапна И еди какво-си.
И накрая ми се връчва половин козунак, защото у тях нямало кой да го яде.

# 554
  • при късмета
Едно е винаги да ти дават някаква храна и все да ти бутат в ръцете, като, че ще умреш от глад иначе ( това се преживява, често срещано явление е), съвсем друго е да ти прави специално, нещо което знае със сигурност, че не можеш да ядеш. Да беше от глезотия или на режим който е решила да поддържа, свекървата да опитва колкото иска да ѝ променя хранителните навици. Но когато е наясно, че е свързано със здравето ѝ, при положение, че свекъра е с почти същата диагноза е идиотизъм. Не знам как и за тази свекърва се намериха оправдания

Общи условия

Активация на акаунт