На пазар във Варна - 49 тема

• 69 875
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Насочете ме към магазин за цветя, който прави и аранжира букети и доставя на адрес. Търся място, където работят качествено, точно, сериозни са и не са с надути цени. Бях правил поръчка в едно магазинче миналата година до Окръжния съд на центъра над дюнерите- момичето направи разкошен букет на прилична цена и всичко беше наред с доставката.Тези дни ходих пак там, но магазина го няма вече. Питах на няколко места но цените са много завишени.

# 106
  • Варна
Насочете ме към магазин за цветя, който прави и аранжира букети и доставя на адрес. Търся място, където работят качествено, точно, сериозни са и не са с надути цени. Бях правил поръчка в едно магазинче миналата година до Окръжния съд на центъра над дюнерите- момичето направи разкошен букет на прилична цена и всичко беше наред с доставката.Тези дни ходих пак там, но магазина го няма вече. Питах на няколко места но цените са много завишени.

https://www.facebook.com/flowerdreamsbg/

Няколко аранжировки съм взимала , както и 2 пъти до адрес пращах за приятелки букети .
Минах последно покрай 8ми Март имаха страхотни цветя и букети и в никакъв случай не ми се сториха надути заради празника, колкото по другите магазини.

За РД ми получих от онези кутии с формата на сърце с много яки рози пълна, издържаха дълго и после питах ММ откъде я е взел и каза от този магазин.

# 107
  • Варна
Подариха ни много хубаво каменно плато с ножове за сирена в кутия тип книга.
Доста интересно, а аз търся точно нещо такова за подарък.
Идеи къде да намеря?
Търсих по сайтовете, но не намирам нищо.
Разбира се, има сетове за сирена, но не и по-луксозни и интересни.

# 108
  • ...на безопасно
Къде могат да ми префасонират чанта от естествена кожа?

# 109
  • Варна
Здравейте дами!
Къде във Варна мога да намеря магазин за професионални продукти за коса? Конретно ме интересуват бои. Данните, които намирам са за два магазина - Белисима на колхозен пазар и някаква маза на бул. Съборни, но са от преди 4 години и повече. Тези магазини дали съществуват още и ако се сещате и други, трябва ми да има консултант в тях, не само продавач, който не знае какво предлага, понеже аз не знам какво търся Grinning

# 110
Zlatna рибка на ул. Шейново и Beauty House май на Киселов беше.

# 111
  • Варна
Магазинът на Съборни още трябва да го има съдейки по стоящата им табела.

В Джъмбо изкараха ли морските неща?

# 112
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Zlatna рибка на ул. Шейново и Beauty House май на Киселов беше.

Бюти Хаус не е особенно зареден,аз лично не съм впечатлена.Предлагат три вида бои и то напълно неизвестни за мен.Зависи какво търсите,продукти на Алфапарф има в едно магазинче на Генералите.Най-добре заредено е Златната рибка.

# 113
  • Варна

Ели почти сме готови с морските неща, но сега всичко местим и е някаква лудница... Най добре другата седмица ела аз ще пиша като сме готови че положението е зле Joy

# 114
  • Варна

Ели почти сме готови с морските неща, но сега всичко местим и е някаква лудница... Най добре другата седмица ела аз ще пиша като сме готови че положението е зле Joy

О нееее, тъкмо науча кое къде е и мястото му сменено Grinning И аз скоро ще го посетя.

# 115
А случайно да има пряка пътека до втория етаж? Голяма досада ми е обикалянето след промените Simple Smile

# 116
  • Варна
Даа за жалост няма
По цял ден напред назад....
Някои път може да влезете от изхода да се качите по асансьора и да влезете през касите..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
Даа за жалост няма
По цял ден напред назад....
Някои път може дя влезете от изхода да св качите пи асансьора и са влезете през касите..Stuck Out Tongue Winking Eye
Обмисляла съм го, но реших, че ще ми направят забележка. Blush Купувам неща, които са винаги на втория етаж и откакто го промениха все по-рядко ходя, заради това безумно обикаляне като в лабиринт. Whistling

# 118
  • Варна
Определено е доста влудяващо цялото обикаляне и аз избягвам да ходя да пазаря там лудница е особенно с децата... особенно с тези автобуси с евреите всичко правят мармалад и не им пука....а събота и неделя просто не си го причинявайте да идвате... Тогава идват само мазохистите Joy

# 119
  • Варна
Хих, разсмяхте ме рано сутрин.
Мерси за инфото, n0richka!
Откакто се появи първия етаж мъжа ми тотално зачеркна Джъмбо като посещаван магазин от него, а аз все забърсвам някой боклук от там (първия етаж).
Ох, търсенето наистина е кошмар. Все ги питам кое къде е. Местене на сезонните неща е ок, но на другите защо? Каква е идеята на това постоянно разместване на магазина?

Общи условия

Активация на акаунт