На пазар във Варна - 49 тема

• 69 131
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте, случайно някой да е виждал някъде във Варна точно този детски сервиз?

Откривам го само в някакъв онлайн магазин (софийски).

# 136
  • Варна
Благодаря момичета, звъннах му днес и ми каза в понеделник след 16:00 ч да звънна тогава записвал часове за седмицата. Hug

# 137
Здравейте,не е по темата,но да попитам наскоро някой да е усвоявал балкон(искам да го вкарам в кухнята).Знае ли каква е процедурата законно,и какви документи са необходими.

# 138
  • Варна
Здравейте, случайно някой да е виждал някъде във Варна точно този детски сервиз?

Търсих точно такъв, защото ни го подариха, а аз счупих купичката още при разопаковането. Та... Магазинът за домашни потреби на пазар Чаталджа, след бариерата, малко нагоре. И да нямат наличност в момента, ще направят необходимото. Не знам къде преместиха втория им магазин, който беше в съборените бараки до училище "Димчо Дебелянов". Аз моят го взех от там, понеже имах път нататък, но иначе щяха да ми го доставят на Чаталджа.
Също така съм виждала комплекти от серията (може би и точно този, но пак трябва да видиш, а и е въпрос на моментна наличност) в този магазин на ул. "Цар Симеон".

# 139
  • Варна
Много благодаря, beljata! Simple Smile
Скрит текст:

Търсих точно такъв, защото ни го подариха, а аз счупих купичката още при разопаковането. Та... Магазинът за домашни потреби на пазар Чаталджа, след бариерата, малко нагоре. И да нямат наличност в момента, ще направят необходимото. Не знам къде преместиха втория им магазин, който беше в съборените бараки до училище "Димчо Дебелянов". Аз моят го взех от там, понеже имах път нататък, но иначе щяха да ми го доставят на Чаталджа.
Също така съм виждала комплекти от серията (може би и точно този, но пак трябва да видиш, а и е въпрос на моментна наличност) в този магазин на ул. "Цар Симеон".

# 140
  • Варна
Няма защо. Дано намериш.
Мярнах подобни и в Аспарухово, в магазина за домашни потреби под офиса на Виваком на центъра.

# 141
Здравейте,не е по темата,но да попитам наскоро някой да е усвоявал балкон(искам да го вкарам в кухнята).Знае ли каква е процедурата законно,и какви документи са необходими.
.
Ние се отказахме след като се оказа че освен другата хамалогия трябват подписи на всички от входа че са съгласни.

# 142
  • Варна
Здравейте, може ли да предложите място, където изработват такива щори?

И аз съм ги харесала тези щори. Намерих ги единствено тук: https://moderndecor.bg/66-dvojno-rolo-shtori-s-tyul

# 143
  • Варна
Щорите са турски. Съмнявам се някой да ги изработва тук. Може да разгледате тук. Убедена съм, че даже и с разходката до там, пак ще ви излязат по-евтини. А и изборът ще е по-голям. Виждам, че имат доста видове и размери.

# 144
  • Варна
Здравейте! Трябва ми майстор, който да монтира врата на килер тип хармоника. Вратата е купена, но трябва да се монтира с поставяне на гипсокартон. Какъв човек точно трябва да търся и някой може ли да ми препоръча? Благодаря!

# 145
  • In transit
Здравейте! Трябва ми майстор, който да монтира врата на килер тип хармоника. Вратата е купена, но трябва да се монтира с поставяне на гипсокартон. Какъв човек точно трябва да търся и някой може ли да ми препоръча? Благодаря!
Пробвай в тази тема да питаш: http://www.bg-mamma.com/?topic=216265.3180

# 146
  • Варна
Пробвай в тази тема да питаш: http://www.bg-mamma.com/?topic=216265.3180

Все ме спасяваш, благодаря ти Kissing Heart

# 147
Здравейте. Препоръчайте къде да направя почистване на гръб. Благодаря!

# 148
  • In transit
Къде във Варна освен в Паркетен свят има по-голям избор на трислоен паркет и ламинати?

# 149
  • Варна
Намерих детския сервиз в магазина на Чаталджа. Отново благодаря! Simple Smile
Скрит текст:
Много благодаря, beljata! Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт