На пазар във Варна - 49 тема

• 69 066
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Някой да препоръча козметик за почистване на гръб Варна. Иска ми се да го направя за предстоящия сезон.

# 211
Момичета търся си кухненска мивка-полимермрамор или гранитна.Трябва много бързо да си избера,защото дърводелецът трябва да я сложи с плота.Виждала съм в Бриколаж и Практикер,но сигурно иам и други по-малки магазини ,където продават.
Споделете,моля!

# 212
Вето - уреди за вграждане, продават и мивки, магазин на Фабер (лекс груп, май се казва) срещу Електромаркет също има избор на такива мивки.

# 213
Уреди за вграждане и мивки имаше на Битоля след пресечката с Дойран от дясната страна на гърба на Окръжна болница.

# 214
  • Варна
Почнахме и ние кухня и всичко купихме от Вето. Мивките им на Shock са страхотни. Нашият дърводелец и доста познати са с техни мивки. Има и избор на размери, цени, цветове.
Разгледай сайта им, а имат и магазин на Битоля.

Lan_7, точно там е магазина на Вето.

Често правят отстъпки на дърводелци или фирми, с които работят. Ние вземахме нашите през дърводелеца и ни спести над 500лв.
Можеш да попиташ вашия, ако ви е близък.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 19:36 от eli70o0

# 215
Благодаря момичета,още утре ще отида да ги разгледам!

# 216
  • Варна
Вето на Битоля е в ремонт в момента. Пробвайте в другия им магазин.Hands V

# 217
Да, и ние сме с уреди от Вето и имахме намаление от фирмата, която ни прави кухнята. И мивката ни е от там и потвърждавам, че вече 7 години се ползва и е като нова, по никакъв начин не се е променила. Уредите също са ни здрави.

# 218
  • Варна
Вето на Битоля е в ремонт в момента. Пробвайте в другия им магазин.Hands V
Така ли? Кога го затвориха и до кога? Преди 10 дни работеше.
Нашите уреди са още при тях на склад и щях да ходя тези дни.

# 219
  • Варна
Момичета, трябват ми ето такива торбички на бройка. Били от органза направени.  Някой знае ли къде се продават?

# 220
Момичета, трябват ми ето такива торбички на бройка. Били от органза направени.  Някой знае ли къде се продават?

Мисля, че съм виждала такива в магазини Тип-Топ.

# 221
Скрит текст:

в Ракхива има такива торбички различни размери

# 222
  • Варна
Такива торбичка съм купувала от Джъмбо.

# 223
  • Варна
Благодаря, момичета, имам Ракхива близо до офиса и ще отскоча. Джъмбо няма да си го причиня за тия дребосъци, то там няма излизане като влезеш веднъж...

# 224
  • Варна
Наистина ли в аптеки Поли цените са изгодни в сравнение с другите аптеки?
Днес бях в близост до аптеката в Чайка и ми направи впечатление как в рамките на по-малко от 10 минути влязоха над десетина човека, предимно над средната възраст, от което направих извода, че явно цените са изгодни )))

Общи условия

Активация на акаунт