На пазар във Варна - 49 тема

• 69 095
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Благодаря, намерих координати в старата тема и сайта на салона. Ще потърся още в моя район. Някой с мнение за Felista до Пътища и мостове/ Стадион Варна?

# 196
  • Варна
Момичета, търся хирург за отстраняване на мастно топче...някой да има предложения? Simple Smile
С направление, в Градска Болница, преди около две години, никой не ме е карал да лежа никъде... Процедурата да е била 30 мин, и ходих веднъж два пъти за промиване и конците да махнат. Топчето ми беше на главата, горе над челото.

# 197
  • Варна
Благодаря, първо ще отида за направление и после смятам в Терапията...много благодаря, момичета! Flowers Bouquet

# 198
  • Варна
pina, не съм много съгласна. На ръст 107см 18ка е супер. Фактът, че седалката е почти на средата и му е добре няма как да му е голямо.

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 15:19 от eli70o0

# 199
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой скоро да е ходил на Делфинариума? Преди бях чула, че за варненци предлагат -50% отстъпка от редовните цени. Дали е валидно още и до кога или е за постоянно? А дали са актуални цените в сайта?
Това с намалението си е от поне 3 години.Изобщо не изискват ЛК за да проверят дали наистина си от Варна.Аз така купих билети на мои познати.

# 200
Къде във Варна мога да направя къстъм подложки за чаши (с мое изображение), но от някакъв по-издръжлив материал, за да стават за многократна употреба,  т.е. да не са хартиени или картонени? Днес ще ходя до Олепринт да видя какво предлагат, но приемам и други варианти. Благодаря!

# 201
Къде във Варна мога да направя къстъм подложки за чаши (с мое изображение), но от някакъв по-издръжлив материал, за да стават за многократна употреба,  т.е. да не са хартиени или картонени? Днес ще ходя до Олепринт да видя какво предлагат, но приемам и други варианти. Благодаря!

Давам само идея. Можеш да лиминираш снимките, като преди това ги изрежеш в подходяща форма.

# 202
Става дума за нещо, което като за начало ще поръчам веднъж и ако е качествено ще пускам по-големи поръчки Simple Smile Не е за лична употреба, трябваше да уточня.

# 203
Здравейте,някой да е виждал някъде безглутенов корнфлейкс на Нестле ,но шоколадовия?Навсякъде срещам натуралния или с мед и фъстъци(който малкия мн. харесва),но ми се иска да го редувам с шоколадов.Много ще се радвам,ако го има  , или ако някой се сеща и за други с по-сносни цени.

# 204
  • Варна
Става дума за нещо, което като за начало ще поръчам веднъж и ако е качествено ще пускам по-големи поръчки Simple Smile Не е за лична употреба, трябваше да уточня.

В рекламна агенция? Първата, за която се сещам, е екстрийм. Ползвала съм техни услуги, но беше отдавна...

# 205
Явно ще проверя и други агенции, да. Тази, в която бях днес предлага само картонени и за 12бр. искат 9лв. Поне да бяха качествени, на картон и аз мога да принтирам. Simple Smile

# 206
  • Варна
Явно ще проверя и други агенции, да. Тази, в която бях днес предлага само картонени и за 12бр. искат 9лв. Поне да бяха качествени, на картон и аз мога да принтирам. Simple Smile

Явно е скъпа услуга.

https://www.beprint.bg/печатни-продукти/подложки-за-чаши/подложк … със-заоблени-ъгли

Ако е на принципа на ситопечата на визитки, за малка бройка ще ви вземат висока цена.

# 207
Да, определено доста скъпо излиза, а картонени подложки за мен е много ниско качество. Представям си ги поне като тези големи подложки за хранене, които са дебели 3-4мм, могат да се почистват с вода и използват по-дълго време. Мисля, че те са с гумирана основа.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 11:58 от Allynna Jenkins

# 208
  • Варна
Allynna Jenkins, питай и в WildArt , имат магазин/студио в Гранд Мол, имат и сайт и онлайн поръчки също. Правила съм няколко неща при тях , в единични бройки по мой проект ,  работят бързо и нещата ми харесаха как се получиха. Другите за които знам са Фен-зона, на ул. Черни връх са някъде, имат и сайт, те също приемат и онлайн поръчки, виждала съм техни неща, но не съм ги ползвала, знам само ,че имат подходящи принтери за печат върху всякакви материи.

# 209
  • Варна
Момичета, търся хирург за отстраняване на мастно топче...някой да има предложения? Simple Smile
Аз бих препоръчала д-р Хинев в окръжна болница. Лятото ми маха липом по здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт