На пазар във Варна - 49 тема

• 69 102
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Оф, как ми трябва Уайкикито. То пък голям ремонт, голямо нещо бееее. Трябва да търся тениски на шерката, не че няма и други магазини ама техните са ми на сърце. Ще видя на сайта им какво има.

# 181
И на мен много ми трябва, и Уайкики, и Зара. Особено за детско Уайкики са супер, почти незаменими.

# 182
  • Варна
Пине,
Скрит текст:
едно пътуване на юг няма ли да свърши работа? Wink

# 183
Ха-ха, да Simple Smile ама няма, за сега.

# 184
Дами (и господа, ако има), някой ако скоро има път към Декатлон може ли да ми каже цени за дамски колелета? Или пък ако някой може да ми препоръча от къде да си взема до 200 лв колело.
Повечето по сайтовете, които намирам,  са над 250.

# 185
Пробвай да потърсиш в магазина за колелета до католическата църква на улица "Преслав" ( бившата Вапцаров ).

# 186
Там е Драг. Може да разгледаш сайта, има всичко и да се ориентираш с цените. Сякаш по едно време имаше някакъв модел за 180лв. Декатлон също има сайт и можеш да разгледаш. Като цяло, обаче, обмисли и евентуално реши да дадеш малко повече пари, защото до тази сума свястно колело няма. Правят и намаления, но в края на сезона, а ти сигурно искаш сега. Август правят по 20% на всички колелета.

# 187
  • Варна
Момичета, търся хирург за отстраняване на мастно топче...някой да има предложения? Simple Smile

# 188
Това по здравна каса ли или със свободен прием ? Ако е по здравна каса - лежиш в болницата, ако е на свободен пример - някъде към 200 лева май беше. Питай в неврохирургията на Света Ана и на Света Марина. По спомен хирурга, който е на смяна прави отстраняването на липома. Рутинна операция е с локална упойка.При всички случаи ще ти се наложи да правиш и изследвания.

# 189
  • Варна
СмятаХ да е без направление, но 200 лв. сякаш не ми се дават...ще разпитам утре в Терапията кое колко струва...Благодаря! Flowers Hibiscus

# 190
  • Варна
Петък вземахме колело на Драг на малкия. Много адекватни консултанти. Препоръчвам магазина, ако сте се спрели на марката. За цени наистина обаче не знам и не съм гледала големите. Аз вземах 18 цола, алуминиево за 300лв. Имат сайт с обявени цени, но наистина разликата между моделите се разбира в магазина.

# 191
Абе не са много адекватни консултантите, ама... Винаги те карат да купиш много голямо колело за дете. Тия 18 цола ще ги подкара след 3 години, ама нейсе. И нас така ни убеждаваха, но аз миналата година не се дадох и взехме 16-ка, която разбира се ѝ беше голяма и не се научи да я кара. Това лято вече е ок. Миналото си беше за 14-ка.

# 192
  • Варна
Изтървала съм ви в последната тема.
Имам нужда от нов маникюрист/ педикюрист. Жената, на която имах доверие замина преди година в чужбина и оттогава се лутам. Педикюрът ми е по-важен, нямам кой знае какви проблеми. Държа да работят с гел на CND или евентуално OPI, да стерилизират и хигиенизират всички инструменти и пособия. Район по възможност Бриз- Чайка- Чаталджа. От старите теми намерих препоръка за салон Авел, на улица Гоце Делчев. Малко ми е далеч и не разбрах с какви продукти работят.  bouquet

# 193
  • Варна
Може ли да ми препоръчате маникюристка в района на кв.Владиславово?

# 194
  • Варна
Изтървала съм ви в последната тема.
Имам нужда от нов маникюрист/ педикюрист. Жената, на която имах доверие замина преди година в чужбина и оттогава се лутам. Педикюрът ми е по-важен, нямам кой знае какви проблеми. Държа да работят с гел на CND или евентуално OPI, да стерилизират и хигиенизират всички инструменти и пособия. Район по възможност Бриз- Чайка- Чаталджа. От старите теми намерих препоръка за салон Авел, на улица Гоце Делчев. Малко ми е далеч и не разбрах с какви продукти работят.  bouquet
Лакът е OPI, гелът не знам, защото не правя и заради това не знам как се справя маникюристката.
Аз правя традиционен педикюр, като имам врастнал нокът. Маникюр не правя.
Имам телефони, ако искаш да питаш нещо.

Общи условия

Активация на акаунт