На пазар във Варна - 49 тема

• 69 078
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
  • ВАРНА
 Опитах в роднини козунака от Пармаксъзови.Много лоша текстура,става на топче в устата.По-скоро е жълтеникав,леко сладък хляб.И това за 7,50 лева!Да тича срещу козунак от яйца и масло, не може да го стигне.

# 46
Къде може да се купи калиево-алуминиева стипца на блокче (кристал) ?

# 47
  • Варна
Здравейте ,знаете ли къде във Варна могат да ми направят CV на английски език ?
Офис , студио ....спешно ми трябва .

# 48
  • Варна
По-скоро някоя преводаческа агенция бих питала аз. Ама "да ви направят"... по-скоро вие си подгответе CV  на български и го дайте за превод.

# 49
  • Варна
Благодаря , справих се Simple Smile

# 50
  • ВАРНА
Моля препоръчайте добра педикюристка за много груби сухи мъжки пети Simple Smile

# 51
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вече и пътя към Морска гара е затворен за около месец. Честито.

# 52
Dizzy Face  От басейна към Морска гара ли?

# 53
  • Варна
И как се предполага да се минава? Ще летят може би? А, не,  сетих се. Ще гребат и достъпът ще е само по вода Simple Smile

# 54
  • Варна
А как се предполага, че трябва да я ремонтират тази улица? С магическа пръчка, може би? За една нощ?

Идва лято! Ще вървим повечко. Хем е полезно, хем няма да ни пречи затворения булевард.!

# 55
Цяла Варна е в разкопки - бул. Приморски, бул. Левски, Морска Гара .....
В Св.Константин и Елена кипят сериозни разкопки и строителнство което не се знае кога щр завърши. Но за сметка на това улиците ни са в дупки почити като лунен пейзаж. Е идва туристическия сезон и може да се предлага услугата "Екзотична разходка до Марс" .... пардон във Варна.
На фона на цялия строителен ентусиазъм къде във Варна може да се намери спокойно място където човек да изпие кафе с удоволствие на спокойствие ?

# 56
  • Варна
На Морска гара има няколко заведение и магазини. Много ми е интересно как ще ги зареждат сега. С хамали на гръб сигурно.

# 57
По море - товарят лодката на втора буна и ай-руп, ай-руп момци наблегнете на веслата, че трябва да заобиколим фара и така. Другия вариант е Галата-Варна по маршрута на едноименния маратон ( отработено логистично трасе ).

# 58
  • Варна
Тъкмо сега обявиха на търг прословутата комета дето гние от години в Аспарухово. Идеален момент някой да я купи и да прави бизнес. С тия редовни задръствания и ремонти и на моста... Бая може да напечели от трафик на хора и стоки.

# 59
  • Варна
Ето, варианти има. Да му мислят собствениците на тези магазини и заведения. Щом те не мрънкат, значи си имат начини. Вероятно за тях ще отварят алеята и при басейна директно ще слизат към Морска гара.

В Аспарухово ходили ли сте скоро? Чудно е!

След толкова години, в които нищо не се правеше, сега пак не сме доволни... Има толкова много да се оправя, че с години ще сме все такава екзотична гледка. Дано поне има резултат.

Общи условия

Активация на акаунт