На пазар във Варна - 49 тема

• 69 914
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Те напоследък приличат на магазин втора употреба / НМ/

# 451
  • Варна
Еййй към бебешките дрехи съм се наточила в НМ 😀 Скоро не съм посещавала мола, но за мен по -голям битак от Зара няма 😀

# 452
  • Варна
Ко стана, от толкоз чакане на тези молски магазини, сега ги оплювате Joy

# 453
Аз дебна една игра на Кока Кола с капачки от шишетата - печелят се чаши, ама колкото пъти ида до магазина все няма чаши ! Някой да е засичал магазин, в който да има чаши ?

# 454
  • Варна
Понеже имама позната ,която работи в Зара Laughing
Ще имат намаление след около 2 седмици,някъде на 8 или 9 юни,засега не знае колко ще е ,като проценти.
Имат много стока ,лека полека ще зареждат. Peace
Там съм на намалението.. Party

А за HM и намаления ??  Grinning Grinning
Zara не мисля да стъпя скоро !

Там пък имам бивша колежка,ще я питам ! Sunglasses Sunglasses

Преди малко и писах даже .

# 455
  • Варна
Ко стана, от толкоз чакане на тези молски магазини, сега ги оплювате Joy

Киса, то последния месец само за Зара се пише тука Grinning
 Ама аз хич не съм я чакала и си я плюя щото не ме кефи мизерията вътре и нахвърлените дрехи навсякъде ! Да не говорим за ужасните ледени съблекални.

# 456
А аз имам познат, който си взе отпуска, за да иде в Зара днес Joy
Отдавна не съм купувала нещо за себе си от там - големи парцали...

# 457
  • Варна
Преди малко писа бившата ми колежка,която работи в Нм😀.Намалението ще е към 24 юни,обаче и тя не знае какво ще намалят😉

# 458
  • Варна
Намаление си има и сега в НМ, поне онлайн и то на текущи летни артикули. Онлайн винаги има по-хубави неща, отколкото в магазина.
Факт е, че всички по-големи марки занижиха качеството драстично. Не само Зара и НМ, но и Манго, Некст, Бенетон също.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 23:30 от Blue Turquoise

# 459
А в Пикадили Парк имало аутлет на Майорал. Как са цените там?

# 460
  • Варна
Намаление си има и сега в НМ, поне онлайн и то на текущи летни артикули. Онлайн винаги има по-хубави неща, отколкото в магазина.

Аз от HM предочитам винаги онлайн да пазарувам. Има много повече неща и размери. А често в магазина намирам само  S и XS. Отделно на детето почти всичко му е от там. Скъсвам ги от пране и сушилня неговите дрехи и няма мърдане.
Аз минах през Зара вчера, повече от любопитство, не съм я чакала, не е моят магазин. Но беше голяма лудница. В пробните чакаш ред, както някой написа по-горе, те не могат да се организират, тичат напред-назад като луди. А и всичко е в бяло в целия магазин. Едно такова ослепително. В повече ми дойде.
Напоследък намирам сполучливи неща в Reserved. Макар преди изобщо да не ги харесвах.

# 461
  • Варна
Аз бях купила на дъщерята доста неща есента при едно намаление в НМ. Онлайн. едно на ръка, че се оказаха дълги и тесни, но се и скъсаха много бързо. Щампите дадоха фира много бързо в сушилнята. Като цяло никак не съм доволна от качеството им. Уайкикито не мърдат, така че засега залагам на тях. Зара нещо не ме грабват откъм модели, не знам защо.

# 462
  • Варна
И кво сега, да питам, че гледам от вчера никой не е питал - отвориха ли го тва Уайкики или не? Търся бански на дребното. Миналата година имаше интересни картинки, различни от масовите анимационни герои.

# 463
И кво сега, да питам, че гледам от вчера никой не е питал - отвориха ли го тва Уайкики или не? Търся бански на дребното. Миналата година имаше интересни картинки, различни от масовите анимационни герои.

Не,не са.Уайкики щели да го отварят средата на Юни. Но като ги гледам докъде са, може и за тогава да не сколасат.

Имат сайт, и май е безплатна доставката.Може да поръчаш онлайн.

# 464
  • Варна
В сайта няма нищо, ужасно постен е. Жалко, те пък се оляха с тоя ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт