На пазар във Варна - 49 тема

• 69 877
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
Те започнаха по- късно от Зара. В Уайкики лудницата ще е по- голяма на откриването.

# 466
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично не съм доволна от качеството на детските бански. Миналото лято купих на дъщеря ми половинки и след месец ползване до такава степен избеля, че нямам думи. Все едно този бански е от моето време-антика.

# 467
  • Варна
Ами аз миналото лято му взех бански гащета, като бермуди. Нищо им няма, перфектни са. Тази година обаче искам да му купя нормален бански, а не парашутни гащи. Иначе много тениски има от там, нито се раздърпват, нито избеляват, много съм доволна от качеството.

# 468
  • Варна
И аз съм много доволна от тях. Преди месец приятелка ми даде няколко тениски на Уайкики от нейната дъщеря. Тя ги е носила, сега започва моята да ги носи, ами цветовете са наситени и свежи, няма развлачено, няма скъсано. Определено съм им фенка и основно от тях ще попълвам гардероба й.

# 469
Здравейте, много моля кажете ми фирма или майстор, който може да монтира врата тежка дървена входна?

# 470
Извинявам се за поста си ! Simple SmileSimple Smile

# 471
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние имаме доста дрешки на Уайкики, от които съм изключително доволна. Но с този бански не случихме.

# 472
Някое фото да работи днес?

# 473
  • Варна
Мисля, че на Червения трябва да работи.

# 474
Момичета,къде най-изгодно изкарвате снимки на хартиен носител.Имам огромно количество за изкарване.

# 475
  • Варна
Аз освен във фото вече никъде другаде не изкарвам, ако се захвана изобщо. Пробвала съм на специална хартия, на много добра цветна копирна машина/принтер... Ами, не е същото качеството.

# 476
  • Варна
Наскоро взех ваучери от Грабо за снимки до кметство Младост и на ул. Шопен, идваха по 20 и 25 ст. за размер 10/15, но още не съм ги изкарала. По- нататък мога пак да пиша как са били.

# 477
Аз ги вадя онлайн на snimkite.ni или snimkite.vi, но Интернета ми нещо не е добре сега и едва-едва ми зареждат, за да видя по колко ст. са сега. Тогава ви вадих на 12ст за размер 10/15. Скоро пак ще пускам, но все не ми остава време да ги сортирам. Над 50лв даже мисля, че беше безплатна доставката.

# 478
Може би тук не е точното място, но търся невролог в града. Също и кинезитерапевт.

# 479
  • Варна
Читав невролог за Варна не съм чула, а не е като да не съм ходила и майка ми също. Ще ти кажа само едно - при Новаков НЕ!

Общи условия

Активация на акаунт