На пазар във Варна - 49 тема

• 69 063
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да ти кажа и аз съм забелязала, че в Поли цените са доста изгодни, няма значение дали е лекарство, витамини или козметика. Правила съм съпоставка с Манолова и пак ми се е налагало да ходя до Поли на Лятно Тракия. Там има една-две особи, които много ме дразнят. Къде другаде има Поли аптеки?

# 226
  • Варна
Да, определено са по-ниски, включително и от Марешки. Баща ми само оттам пазарува и има лекарства, трудно намиращи се в други големи вериги.

# 227
  • ВАРНА
Имам няколко чифта доста изрязани балеринки, да препоръчате от чорапките-терлички някъде да има по-изрязани модели ?

# 228
Едно магазинче съвсем в началото на ул. Шейново, от дясно, продават шапки, чанти и чорапи. Там има доста изрязани терлички и в различни цветове.

# 229
  • Варна
Аз купувам само от аптека Поли.
Преди време бях сравнявала някои цени с марешки и крес и при поли бяха по ниски.

# 230
Огромен избор от чорапи има срещу спирката на нап.. онсреща до хлебарница пармассъзов. Мн невзрачно магазинче има страхотни неща.

# 231
  • In transit
На Марешки цените отдавнааа не са ниски. Аз купувам от Манолова и има доста разлика в цената. Тези аптеки Поли къде се намират? За първи път ги чувам.

# 232
  • Варна
Аз знам една в Чайка, срещу ОМВ до Мсат.

# 233
  • Варна
Аптека Поли е в Чайка, в блока, където е Цба,  после има някакви две кафенета, след 30 метра е аптеката.
Блокът май е 27..

# 234
Има и срещу Лятно кино Тракия.

# 235

Къде точно

# 236

Къде точно

До МЦ "Валем" ,точно срещу детската кухня.

# 237
Непосредственно преди Експресбанк.

# 238
Разбрах благодаря!
А как са там цените на добавките. Имам едно билково за хормоните което купувам, доста скъпо а цената му в различни аптеки варира с плюс минус пет лева, такива неща там също ли са на изгодни цени?

# 239
Някой може ли да препоръча бутик за цветя където правят и доставка на адрес, но да работят на нормални цени ! Проверявах на доста места, но тези хора буквално се оливат. Имаше един магазин на центъра до шадраваните, вчера минах но е закрит.

Общи условия

Активация на акаунт