На пазар във Варна - 49 тема

• 69 056
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Да, и ние сме с уреди от Вето и имахме намаление от фирмата, която ни прави кухнята. И мивката ни е от там и потвърждавам, че вече 7 години се ползва и е като нова, по никакъв начин не се е променила. Уредите също са ни здрави.
А каква ви е мивката?

# 241
  • Варна
Някой може ли да препоръча бутик за цветя където правят и доставка на адрес, но да работят на нормални цени ! Проверявах на доста места, но тези хора буквално се оливат. Имаше един магазин на центъра до шадраваните, вчера минах но е закрит.
http://dostavkanacvetq.com
Поръчвала съм от тук - цените са нормални, имат интересни неща и момичетата са готини  Peace

# 242
  • Варна
Някой може ли да препоръча бутик за цветя където правят и доставка на адрес, но да работят на нормални цени ! Проверявах на доста места, но тези хора буквално се оливат. Имаше един магазин на центъра до шадраваните, вчера минах но е закрит.

Лан, пробва ли това магазинче, където бях писала предния път като беше питала ? То въпрос на вкус разбира се Simple Smile

# 243
Да, отидох, видях обаче цените навсякъде са надути. Да не говорим, че в повечето инернет магазини за цветя с доставка купуват една роза за 1.50 и я продават за 5 лева. Навсякъде всичко е двойно минимум. Букет от 31 рози излиза над 130 лева, а такъв съм поръчвал за около 80. За това казвам нещо нормално.

# 244
  • Варна
Разбрах благодаря!
А как са там цените на добавките. Имам едно билково за хормоните което купувам, доста скъпо а цената му в различни аптеки варира с плюс минус пет лева, такива неща там също ли са на изгодни цени?
Как се казва? От любопитство питам.
Ако го има би трябвало да е на по изгодна цена.

# 245
  • ВАРНА
Някъде в града продават ли козе месо?

# 246
Да, и ние сме с уреди от Вето и имахме намаление от фирмата, която ни прави кухнята. И мивката ни е от там и потвърждавам, че вече 7 години се ползва и е като нова, по никакъв начин не се е променила. Уредите също са ни здрави.
А каква ви е мивката?

За съжаление не помня нито марка, нито конкретен материал, нищо. Ако я видя на живо в магазина ще я позная, но нищо вече не помня.

# 247
Може би е коментирано, но препоръчайте място където продават домашни сирена, млека, яйца? От купешките кисели млека, стомаха ми е подут по 3 дни... Иска ми се нещо the real deal.

# 248
  • Варна
Село Стожер, млекарница Милкана. Правят доставка и във Варна през хранкоопа във ФБ. Имат много хубави сирена, с подправки, ситно нарязани зеленчуци, както и натурално, без нищо. Киселото мляко също е хубаво.

# 249
  • Варна
Ако не си пробвала от купешките млека опитай Боженци. Стана наскоро на въпрос с една приятелка, която учи в медицинския и тя каза, че на някакво упражнение са изследвали нещо си на киселите млека и Боженци и още едно (не помнеше точно кое) са излезли единствените без нишесте. Тогава се сетих, че при една от многото ми диети бях купила тяхно кисело мляко и наистина се оказах приятно изненадана от него.

# 250
Верея, знам аз, пак от такива студентски опити. Пък и от собствения си органолептичен анализ.

# 251
Точно Верея ям и аз, защото най-много ми допада като вкус, но и то имам чувството, че не е много истинско.

# 252
  • In transit
Точно Боженци е със сухо мляко. Не знам в кисело мляко някой да слага нишесте.
Домашни продукти с много добро камество има в едно магазинче на ул. Каймакчалан...мандра Водица мисля, че се казваше. Срещу него е Мръвката.

# 253
  • Варна
Може би е коментирано, но препоръчайте място където продават домашни сирена, млека, яйца? От купешките кисели млека, стомаха ми е подут по 3 дни... Иска ми се нещо the real deal.

Магазините на Родопа милк! Имат страхотно масло, сирене и кашкавал. Тяхното кис. мляко е много вкусно. Имат и на други мандри, но тяхното най ми е вкусно. Търсете ги във ФБ с тяхното име.

# 254
Бяхме водили малкия(тогава на 1год, сега на 2) на ортопед при Райков. Преди това бяхме ходили при Живков. И двамата установиха, че с лявото краче стъпва леко навътре. Живков ни каза да купим едни обувки, които струваха около 600лв, но решихме да изчакаме малко(тогава той беше на 5м). Райков пък ни каза, че не било нищо кой знае какво. Имало някакъв обущар, който щял да му сложи нещо в обувката и щял да си стъпва както трябва. Какво е това нещо - не знам. Но искам да разбера кой е този обущар. Някой има ли идея?

Общи условия

Активация на акаунт