На пазар във Варна - 49 тема

• 69 046
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Не знам дали Боженци го правят със сухо мляко, но вече няколко пъти го ползвам за подкваса на  домашно овче кисело мляко и става идеално. За мен това е гаранция, че киселото мляко е добро. С други млека не се подквасва много добре.

# 256
  • In transit
Не знам дали Боженци го правят със сухо мляко, но вече няколко пъти го ползвам за подкваса на  домашно овче кисело мляко и става идеално. За мен това е гаранция, че киселото мляко е добро. С други млека не се подквасва много добре.
На етикета си пише.

# 257
  • Варна
Бяхме водили малкия(тогава на 1год, сега на 2) на ортопед при Райков. Преди това бяхме ходили при Живков. И двамата установиха, че с лявото краче стъпва леко навътре. Живков ни каза да купим едни обувки, които струваха около 600лв, но решихме да изчакаме малко(тогава той беше на 5м). Райков пък ни каза, че не било нищо кой знае какво. Имало някакъв обущар, който щял да му сложи нещо в обувката и щял да си стъпва както трябва. Какво е това нещо - не знам. Но искам да разбера кой е този обущар. Някой има ли идея?
Защо не попитахте лекаря?
Живков наистина предлага такива обувки, защото вършат работа.
Аз с 1 месец масаж постигнах съвсем малък процент от резултата, който имахме с обувките за 20 дни.
После ги продадох в ОЛХ като имаше много обяви, търсят те и на нас беше предложил да потърсим там.
Казвам ти го като вариант, ако не намерите обущар и се спрете на този вариант, въпреки че вече е на възраст,на която ходи и не знам носени дали са добър избор.
Обущар - не знам името му, но има места където произвеждат ортопедични обувки  и там ще знаят какво е нужно, но вероятно ще искат определено предписание от лекар. Така по обяснение може да не се направи правилното нещо и нещата да се влошат.
Успех с лечението!

# 258
  • Варна
Здравейте!

Знаете ли къде във Варна има голям избор на шалтета/кувертюри?

И дали знаете Уайкики в Гранд Мол дали са отворили?

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 10:49 от Velina_p

# 259
За Варна не знам за обущар на по специални обувки, но се сещам за едно предаване за обувките Колев и Колев и имаше интервю с един от обущарите им който правеше такива обувки. Бил мн известен. Много хора ходели при него и т. н. Ако искате погледнете в сайта им. Може и да имат неговите кординати.

# 260
  • Варна
Уайкикито казаха, че чак края на месеца ще отварят.

# 261
  • Варна
Здравейте!

Знаете ли къде във Варна има голям избор на шалтета/кувертюри?

И дали знаете Уайкики в Гранд Мол дали са отворили?

В English home, в Roxima Dream-имат магазини е Гранд Мол и на сп. Нептун. Може и други да имат, но аз тези зная. На бул. Владислав, близо до Лили има магазин за хавлии и шалтета, на втория етаж е.
Вчера Уайкики-то не беше отворено, тук споделиха няколко пъти, че той и Зара ще отворят в края на м.Май.

# 262
  • ВАРНА
Фризьорски салон работещ в неделя ? Имам боя,така че и квартална фризьорка ще ми свърши работа за боядисване,ако може около моловете,в Мол Варна всички часове са заети,във FRINGE Hair&Beauty също,явно покрай баловете е някаква лудница ,а ми е спешно за днес, покана в последния момент за имен ден Simple Smile

# 263
Обущари, които евентуално могат да свършат работа:
 - в една от пресечките на Кназ Борис над хотел Черно море ( или Марко Балабанов или Александър Малинов);
 -  на пазар Чаталджа между Ред Хот и аптеката;
 - Дяков на ул. Пирин
 -  във Виница преди светофара за св, Константин и Елена - казват, че и обувки правел.

# 264
Някой знае ли къде могат да подвържат дипломни работи над 200 листа с топъл или ситопечат? Първоначално се сетих за Микроко където преди години ходехме да подвръзваме, но там са до 150.

# 265
Ами май правеха такава услуга от кръстовището на Пискюлиев и Бенковска тръгваш в посока Образцов дом от лявата страна след 30-тина метра имаше книговезка работилница към съюза на глухите. Там подвързваха.

# 266
Обущарят на Чаталджа се занимава само с ремонти. В двора на окръжна болница, точно срещу кръвния център има обущар, специалист по ортопедичните обувки

# 267
Обущарят на Чаталджа се занимава само с ремонти. В двора на окръжна болница, точно срещу кръвния център има обущар, специалист по ортопедичните обувки
.

Доколкото си спомням той прави и стелки. На мъжът ми правеше специални стелки  един специалист в района на стадион Спартак. В голямата зала си има ателие. Правиха му компютърен отпечатък и му направиха стелки. На малко дете обаче с растеж на крака не знам дали е вариант.

# 268
Благодаря за мненията! Най-вероятно точно ортопедична стрелка ще трябва да му се сложи, за да му държи крачето. Не сме от Варна, но при първа възможност ще обиколим местата, които казахте.
При Райков е доста трудно с часовете, предният път чакахме 2-3 месеца, та затова направо реших да питам дали някой знае за кой обущар говори Simple Smile
Не е някакво сериозно кривене на крачето, от време на време завърта пръстите навътре. И самите доктори казаха, че с времето ще си оправи походката. Но ако има специални стелки, предпочитам да му сложим Simple Smile

# 269
  • In transit
Не видях дали е споменат,  срещу градинката на Севастопол точно до книжарницата има ортопедичен магазин. Видях, че имат някакъв уред, с който измерват и после правят стелки.

Общи условия

Активация на акаунт