На пазар във Варна - 49 тема

• 69 062
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако става въпрос, такъв уред има в магазин Артлика(двора на Окръжна). Мен там ме пращаха да правя стелки, но в моя случай за свода цената беше 80лв.Явно при вас е доста специфично щом са ви казали 600лв.

# 271
  • ...на безопасно
Момичета, сносен шивач за ушиване на лятна елементарна рокля без хастар?

# 272
  • Варна
Препоръчайте ми, моля, добра педикюристка, която да ползва еднократни пили за нокти и да спазва добра хигиена на инструментите си. 

# 273
От къде във Варна мога да закупя кутии за дарения?

# 274
Трябва да си направя остеометрия , от тези дето е с рентген и е по-информативна.  Казаха ми че има в курортна и в Палах център. За центъра в курортна намирам много данни - телефони, цени ,  но за Палах нищо. Някой да има информация и координати? Искам да направя сравнение и така да взема решение.

# 275
Момичета , къде мога да намеря Чаевец?

# 276
  • Варна
И аз искам, ако намериш.

# 277
Не знам дали ви е удобно като район, но с най-голяма вероятност има в аптеката (или дрогерия се води може би) срещу Булмаг във Владиславово, от страната на пазарчето. Каквото съм потърсила там, съм го намирала, много добре е заредено.
На бул. Владислав след ЗК Тракия има аптека Марешки. Зад нея има шивачка, която ползвам за поправки от 7 год. Доста е заета, но според мен е добра и си заслужава, ако се наложи да почакаш.
Потвърждавам, заслужава си, но се чака. До Джамията се пада.

# 278
  • Варна
Шивачка, добра, на разумни цени, има на гърба на Крамер.

# 279
  • ВАРНА
Купих за подарък домашна безиглена " Бяла" мезотерапия ,във Варна къде продават ампули на водна основа,за да подаря към уреда и какво ще препоръчате ?

# 280
Здравейте, моля за отзиви за Стойка от Константиново, доволни ли сте, имам болки в тила/врата от 4 месеца/чисто ЯМР/. Благодаря!

# 281
Дали в Екопарка е третирано срещу кърлежи?

# 282
Дали в Екопарка е третирано срещу кърлежи?

И да е третирано след тези дъждове според мен всичко се е измило.

# 283
  • Варна
В темата за детските рождени дни беше коментирано за скорошно ухапване от кърлеж след посещение на Екопарка. Третират, но популацията на гадините отдавна излезе извън контрол дори в градската среда. Опасността е нявсякъде- пример Морска градина, около пазар Чаталджа, междублокови пространства в кварталите и т.н. Трябват гривни с цитронела или мазане със съответен препарат, шапки на главата (ръсят се и от дърветата).

# 284
  • Варна
Ако сами не се погрижим за минимизиране на риска от ухапване, спасение няма.
Даже и да третират, това не трябва да се прави еднократно. Освен това дъждът премахва ефекта. А ако съседните имоти/площи не са третирани, ползата от напръскването е още по-краткотрайна.
Миналата седмица в Морската бяха разлепили обяви, че в 5 сутринта е обработено против кърлежи. Непосредствено след края на карантинния период, т.е. след 12 часа, бяхме там и така ме наядоха комарите, че още не мога да се съвзема. Не разбирам с какво са обработили, та са "пожалили" бедните комарчета, но са "унищожили" кърлежите. С две думи, не вярвам на никакви обяви и декларации, че е обработено.
Ако някой от вас, като мен, има проблем с комарите, избягвайте детския кът и най-вече, района около голямата площадка с люлки между езерото и главната алея. Като хеликоптери са.
И в тая връзка се чудя къде трябва да подам сигнал за това. При малко дете няколко ухапвания биха могли да са доста сериозен проблем. Да не почваме с теориите за болестите...

Общи условия

Активация на акаунт