На пазар във Варна - 49 тема

• 70 411
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
  • In transit
Още един глас за д-р Димитров. Страхотен лекар и човек. Познавам го от години. Не е странен, просто е от старото поколение и така е възпитаван.
От д-р Венета Войчева също съм много доволна.

# 406
  • Варна
Относно д-р Димитров, за мен той е Лекар и Човек с главни букви! Професията му е призвание! Писах, че може да се стори на някого странен, защото е от старта генерация във всяко едно отношение. Като почнем дори с дезинфекцията на ръцете с йод, преди да прегледа пациента. Помагал е и на мен, и на големия ни син. Миналата година имах спешна нужда от УНГ за малкия (тогава нямаше 2 годинки). Само в него ми беше надеждата, но ми отказа, защото детето е много малко. Въпреки това, без да ме познава лично, се свърза със свой колега, за да ни приеме спешно и дни наред ми се обаждаше, за да провери как е детето, какво лечение му е назначено и как се възстановява.

# 407
  • ...на безопасно
Не знам тук ли е мястото , но да питам:
Дайте вариант за автобусен транспорт от Варна до Сандански.

# 408
  • Варна
Кокошчица, май в Одрин. Близо е до границата и имало три Уайкикита там. Не съм гледала в нета, защото до есента има време, това по клюки го пиша, но лесно може да се провери.

# 409
  • In transit
Уайкикито и аз го чакам ама ми писна и накупих дрехи от другаде. Наесен смятам да направя с щерката един тур до Турция и от тамошното Уайкики да й взема целия есенно-зимен-пролетен гардероб. Цените били смешни.
Къде, в кой град, най-близо има Уайкики 🙂 да прескочим и ние ☺️
Констанца не ви ли е по-близко от Турция? В МОЛ Vivo! имат и Уайкики и други подобни марки като C&A примерно. Цените са или колкото тук или малко по-ниски.

# 410
  • Варна
Аз имам роднини в Свиленград и смятам да комбинирам пътуването с едно гостуване там. Освен това турската лира в момента била на смешна цена и дрехите идват супер евтини. Божа работа как ще е до есента де. Пък и Констанца не е лоша идея, мерси Simple Smile

# 411
Благодаря и аз и на двете 😊

# 412
Waikiki има в Ст. Загора

Един глас още за д-р Димитров, добър диагностика, внимателен и спокоен.

# 413
Зара отвори ли вече?

# 414
В сряда щяла да отваря.

# 415
  • Варна

Да питам отново, някой с впечатления от остометрията в курортна и палах център.
  Ходих есента в курортна поликлиника. Процедурата е врамките на 20-тина минути, като предварително казваш дали една или две точки да снимат. Операторът не е лекар. В края на процедурата дава изображения с (опит за )тълкуване. За мен лично беше полезно, защото с тестовете с тип "ванички" ме бяха наплашили.

# 416
Ще попитам тук че да е полезно за тези дето ще се интересуват след нас - каква е разликата една или две точки. Ценово как се отразява.
Благодаря!!!

# 417
Препоръчвам Турция - освен Уайкики, има една друга тяхна марка - DeFakto, с подобни или дори една идея по-хубави дрехи, в същия стил. Цените са или като тук, или по-ниски Освен това, има и други магазини с дрехи, голям избор и имайки предвид цената на лирата, излиза изгодно

Редакция , проверих - Заря отваря в сряда, вече са започнали доставките на стока

# 418
Къде го провери? Аз от вчера ровя в гугъл и никъде няма и дума, че Зара отваря в сряда или когато и да е? Освен, дето съфорумката писа тук, че са ѝ казали в чата. Да знам наистина ли да отивам в сряда? То, пък какви ли тълпи ще са...

# 419
  • Варна
Записвам си за турските дрехи. Лирата сега е на рекордно нисък курс и даже се чудя дали да не взема да купувам лири от сега. Че до есента божа работа...

Общи условия

Активация на акаунт