На пазар във Варна - 49 тема

• 69 854
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Ами ние сме в Левски,но в краен случай,ако не открия по-близо ще питам за подробности.Благодаря.
До Дом Младост има специален детски фризьорски салон. Самият стол е кола, има монитори, на които им пускат филмчета. Верига са, но не знам във Варна дали има други.

# 511
  • Варна
Някой ходил ли е в Кранево на Фестивал на цацата? Струва ли си разходката дотам? С паркирането има ли проблем?
Чудя се трябва ли ми...

# 512
Не съм ходил, ама звучи чудесно ! Пържена рибка бира ... намери кой да кара, а ти се отпусни и се наслаждавай на разходката !

# 513
  • Варна
Киса, може да се съчетае с разходка до Балчик или плажуване. Ходихме преди 2 години, защото детето участваше в програмата през деня. Не съм гледала програмата за тази година, но не мисля, че ще загубиш

# 514
Приятно е, спирате по-далеко от центъра

# 515
  • Варна
Не ми се ходи хич, честно казано, ама видях, че ще участва Каома - на Ламбада като ученичка се кефих много Joy

# 516
  • На плажа
Здравейте,трябва ми спешно учител по английски език за два часа за дъщеря ми,която е в осми клас.Ще имат класно,а нашата учителка отцъства.

# 517
Никой в този край не казва цаца, казва се трицона, цаца е по Бургас нататък. И от там нататък мен ме губят концептуално. Организира го някой неориентиран софиенец или друг подобен с цел печалбарство. Извинете, че не помагам с нищо, но ми се дощя да си кажа.

# 518
  • Варна
Всяко мнение е полезно Simple Smile Хич не си падам по навалиците и стълпотворенията, просто сондирам мнения, напоследък постоянно ми излизат разни реклами на Фестивала.

# 519
Миналата година ходих.Спираше се на една поляна на 10 минути пеша от централната част.За децата беше забавно.Много сергии с всякакви джунджурии.Цацата определено не беше на ниво-дребна,дребна.

# 520
Явно се опитват да правят нещо като холадския фестивал на херингата. Само че там, тя е национално ястие, а при нас трицоната не е.Напоследък е и скъпа. Simple Smile

# 521
Киса, те Каома в какъв състав ще дойдат? Защото вокалистката, с която съврзвам песента, загина миналата или по- миналата година. И тя отдавна не беше същата, но сега съвем я няма. И ламбадата ще е менте, като цацата/трицона.

# 522
  • Варна
Еее, щом и Ламбадата не е същата, значи няма да ходя! И без това желанието ми клонеше към 0% Simple Smile

# 523
  • Варна
2 години подред го посетихме тоя фестивал. Организатори за общината Балчик , ако не се лъжа.
На моя позната мъжа й беше част от организаторите, а той е общински съветник в община Балчик доколкото се сещам.
Честно казано ние бяхме и двете години големи компании и бяхме там с нощувки, при което проблема с паркирането при нас отпадаше.
Лудницата вечер си я има, много места за хапване, но цацата и като цяло всичката риба хич не беше хубава - я полусурова (имаха проблеми с тока първата година) , я кофти изпържена... Но пък бира и други хапвания също имаше.
Ние вечер си продължавахме купона в местата, където се настанявахме и беше забавно. Ноо тази година ще го пропуснем... едва ли нещо ново и интересно ще се предложи.

# 524
Моля те направи ми услуга, да ги попиташ защо 'цаца', като на мен тъкмо балчиклии са им правили забележка, че тук се казва трицона!

Общи условия

Активация на акаунт