На пазар във Варна - 49 тема

• 69 776
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Проблемът със Спиди не е толкова със самата компания, винаги са били перфектни, идвали са на адрес, а с нов куриер, който некоректно казва, че не може да се свърже, за да ходим да вземаме пратки от Варна и с тези му номера забави с два дена подготовката за спешно събитие Triumph
Утре направо ще звъня на Рапидо да питам има ли подобна възможност.

# 661
  • Варна
Същото, описано в скрития текст, ми се случи с Рапидо. След скандали, многократни обаждания, дори не знам от преди около месец къде ми е една пратка. До адрес доставка с тях е почти невъзможна. Правят всичко, за да ходят клиентите до офисите им.

# 662
Здравейте! Как мога да стигна от квартал Левски (близо до Втори корпус) до плажа? С малко дете съм и ми се иска да не вървим много....

# 663
Здравейте! Някой може ли да ми каже, къде предлагат евтини трапезни столове. Трябват ми 6, а бюджета е 200лв...

# 664
  • Варна
Здравейте! Как мога да стигна от квартал Левски (близо до Втори корпус) до плажа? С малко дете съм и ми се иска да не вървим много....

До кой плаж или няма значение?
Оттам минава само 13 номер, освен да слезеш на спирка ЖП гара и оттам пеш покрай пристанището към Южния плаж...

# 665
  • Варна
Или 209 и с него до Златни.

И аз с питанка 😊 Къде най-близко до централни гробища може да се паркира за около час?

# 666
  • Варна
Гранд мол.

# 667
# 668
  • Варна
Благодаря! И аз за там си мислех 😄
Киса, ще трябва да прескачам оградата 😀

# 669
  • Варна
Или 209 и с него до Златни.

И аз с питанка 😊 Къде най-близко до централни гробища може да се паркира за около час?
В самите гробища се влиза безплатно с кола

# 670
Въпросът е че влизайки безплатно в гробищата няма къде да спреш. 

# 671
  • гр.Варна
Въпросът е че влизайки безплатно в гробищата няма къде да спреш. 
Най-добрият вариант е Гранд мол. Peace

# 672
  • Варна
Само да не е в събота, че нали ще откриват дългоочаквания Уайкики. Simple Smile Дават и дъжд, което също предопределя да е лудница.
Когато е било невъзможно паркирането в мола (преди Коледа например), ползвам паркинга на Камко.

# 673
  • Варна
Аз като ходя в Гранд мол си влизам в паркинга на автогарата, плащам си два лева и колата седи там колкото си искам.

# 674
Къде във Варна мога да намеря инхалатори на Omron?

Общи условия

Активация на акаунт