На пазар във Варна - 49 тема

• 69 775
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Момичета,вчера ми написаха фиш за неправилно паркиране.Трябва ли да чакам да получа някакво известие или направо да отида в КАТ да си го платя?
Къде паркира?

# 691
Момичета,вчера ми написаха фиш за неправилно паркиране.Трябва ли да чакам да получа някакво известие или направо да отида в КАТ да си го платя?
Къде паркира?
На Битоля-срещу магазин"Вето".Уж за 5 мин. само за една батерия.

# 692
  • Варна
От утре влиза в сила синята зона. Съвсем ще започнат да обикалят и дебнат.
 Внимавайте...

# 693
  • Варна
Как от утре? Все още не било разработено мобилно приложение и нямало одобрена система за плащане. Това беше последната информация от изминалата седмица, след като не стартираха на 18.06. Може ли повече инфо, аз така и не разбрах как ще се плаща, регистрира автомобила и т.н. Нямам търпение да я въведат най-накрая и да има ужким някакъв ред, въпреки че съм скептична.
http://www.moreto.net/novini.php?n=376096

# 694
Някой може ли да ми препоръча добър очен лекар, работещ със ЗК?

# 695
Няма такова нещо от утре да работи синята зона. Още правят улицата на хотел Капитол, няма и маркировка там, и в други улици полагат все още.
За да не е оффтопик, къде във Варна мога да намеря ергономични столове или бюра за работа?

# 696
Виждали ли сте затворени сандали с квадратен ток и катарама около глезена? Не много високи, може и равни. Къде да търся?

# 697
    За очен лекар въпросът е много спорен. Аз съм доволен от моята очна, обаче тука има хора които не са доволни и затова няма да коментирам този въпрос.
   И аз търся ергономичен стол - с амортисьор, хубави подлакътници, добра облегалка и качествена тапицерия но нещо не мога да намеря. Имаше едни в Офис 1, обаче бяха доста скъпи. За бюро - не мога да кажа.

# 698
  • Варна
Някъде назад в темата пак се обсъждаше. Аз се включих с доктор Светла Николова от очен център Изгрев.

# 699
Някъде назад в темата пак се обсъждаше. Аз се включих с доктор Светла Николова от очен център Изгрев.
И аз съм доволна от същата докторка.

# 700
  • Варна
Присъединявам се към мненията за доктор Николова и нейния екип.

# 701
  • Варна
Записвам си я, че трябва да ходя на очен, а след последното фиаско с Барбукова повече кракът ми няма да стъпи там.

# 702
Някой да препоръча салон за обучение по поставяне на мигли, където дават и диплома?

# 703
  • Варна
Някой ходи ли в лудницата в Уайкики ? Намаления нещо а-у Grinning
Чудя се по кое време е най-спокойно да се отиде целенасочено в детския сектор ?

# 704
  • Варна
Минах и си излязох. Огромни опашки за пробните, още по-огромни на касите. Сякаш дрехи няма по магазините ooooh! Но и аз се чудя, по принцип има обявено намаление от 13 юни, а в събота не мисля, че имаше намалени неща. Дали днес вече има? Харесах за дребния бански и сандали, и за мен си набелязах къси панталони, някой от тези дни ще мина, дано лудницата е по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт