Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-72

• 88 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Привеет Hug
Орси...лаконична си Simple Smile Hug
обаче си сложила 2 снимки, които съм забравила...бравоооо!!! Wink

Фенче Heart Eyes, интересни неща чакаш Wink... /за Бохемската рапсодия.... и аз бих го гледала Peace/
всеки ден имаме по нещо интересно!!
сега и новината за ХС в Австралия newsm10
да не е първия турски филм, там???? Wink Mr. Green

Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Напомним вам, что продюсерами фильма "Давай, сынок" были Корай Шахин и Фырат Парлак. Парлак заявил, что продюсеры довольны продажами фильма за рубеж. Фильм будет показан и в Аргентине, и в Испании. "Но это ещё не конец..." - утверждает Парлак. Хотелось бы отметить, что на данный момент турецкие фильмы и сериалы пользуются огромной популярностью в Испании....

американките са направили клипче за Киво-Лестарт Wink

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 13:12 от Airra

# 571
Орси  bouquet
Айре  Heart Eyes мдааа ... не можем да се оплачем, че скучаем  Peace
Нямам идея за Австралия дали е първия турски филм там, но наистина Киво ще го опознае целия свят, още мааалко  Heart Eyes

Цитат
Согласно socipol.com Кыванч, Аслы и Фарах вошли в топ-25 лучших актёров на портале IMDb, который обновил данные 14/05/2018. Напоминаем, что портал IMDb является крупнейшей в мире базой данных и веб-сайтом о кинематографе. В базе собрана информация о более чем 3,9 млн кинофильмов, телесериалов и отдельных их серий, а также о 7,5 млн персоналий, связанных с кино, - актёрах, режиссёрах, сценаристах и др.

Киво е винаги в тройката, дори и не винаги да е на 1 място. Хич не е зле, а ?  Peace
Това ми хареса  Laughing
Цитат
Люди начинают распускать слухи тогда, когда не знают, как по другому объяснить, почему у кого-то всё получается, а у них нет.

Joy Joy Joy Joy
Цитат
1st pic .This is me and Kivanc yes !!
2nd pic . You all girls know he is mine 💍 Im his wife 😜
3rd pic . He is mine and I can put my hand anywhere and he is happy 😁
4th pic . See how he confirms it to you all ?
Note to my self : I think I'm really jealous  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm09 След 5 години Гизем Караджа и Чаатай Улусой са осъдени на 4 години и 2 месеца лишаване от свобода за разпространение на наркотици.
https://www.ntv.com.tr/yasam/uyusturucu-davasinda-karar-cagatay- … 2M0nkWf1pdisjBCCg
Все си мислех, че ще им се размине  newsm78  Малиии, там няма прошка, независимо кой си  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 17:57 от queen_fenka

# 572
Фенче Heart Eyes bouquet,
за класацията на IMDB, Киво си е абониран за първото място, в най-лошия случай второ или трето Joy Joy
а в Австралия го познават някои...поне съм виждала в Америк. ФБ, да пишат австралийки Peace
Joy Joy Joy Joy
Цитат
1st pic .This is me and Kivanc yes !!
2nd pic . You all girls know he is mine 💍 Im his wife 😜
3rd pic . He is mine and I can put my hand anywhere and he is happy 😁
4th pic . See how he confirms it to you all ?
Note to my self : I think I'm really jealous  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy
наистина си е неин за сега Joy Joy Joy

лелеее това за Чачо, Шок, шок, шок!!! newsm09
аз нямам коментар.....

Амели ми отговори, къде гледа филма с хубаво качество, наистина е много по добро, от първото
започва, като минат рекламите Peace
https://jetfilmizle.biz/hadi-be-oglum-yerli-film-izle-2018.html

малко скрийнове Simple Smile

мъжка захватка Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 18:36 от Airra

# 573
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Наблюдавайки разпространението на тр. филми,
 се запознах с фирмата разпространителка AF Media GmbH.
 До скоро беше само за Европа, но сега разширява дейността си
 в Южна Америка и Австралия.
 В Гюней Америка има много фенове на турските артисти от дизитата,
 които пожелаха да гледат и турските филми, в които участват.
 А в Австралия, както казва Орси, а и както са показвали и в сериалите,
 имат голяма "диаспора" комшиите.
 Една от причините, да се търсят и други континенти, е инцидентът в Германия с Can Feda,
 за което голяма отговорност носи именно фирмата разпространител, а не създателите.
 Между другото филма ми хареса.
 Друга причина е слабото представяне на  Çocuklar Sana Emanet дори в самата Турция.
 В страницата на  AF Media GmbH може да се видят
 всички филми къде и кога са давани, или ще ги дават.
 Ето за Хайде Сине >>>
 http://www.af-media.eu/index.php/cinema-europe/hadi
 До колкото прегледах, Хайде Сине ще е май първия турски филм
 в кината за Австралия, защото и Ayla не е даван там.
 http://www.af-media.eu/index.php

Да не подмина важната за всички новина,
 че днес започва Рамазана.
 И не се честити днес, както прочетох в някои теми,
 а се честити след месец, когато е  Байрама.

Днес не е денят на ДК, а и не ги спазвам тези обичаи,
 но сега ги раздвижих Джес и Сюхан >>>

# 574
  • Плевен / София
Здравейте момичета...
След вълненията ми в реала, дойде време и тези относно новия филм на патрона….
Идвам с моите размисли и страсти за филма на Къванч…”Хайде, бе сине”
Има сериали от 2-3 сезона, които гледаш и след време не помниш подробности, а в тези час и 50 минути няма момент, който да не се запечатва в съзнанието….и да не те кара да се замислиш за човешката съдба….От една преживяна нощ…без да имаш история за разказване ти остава един ангел….който те хваща за сърцето и не те пуска…и колкото и да ти е трудно…трябва да си казваш „търпение” защото децата го заслужават…и твоята най голяма награда е тяхната усмивка….
Прекрасна игра на актьорите….музика …режисура….няма слабо място….а някой фрази просто оставят в съзнанието…
Али -„…казвам, че се готвя за олимпиадата…но златните медали  изобщо не пристигат…”
А слушайки приспивната песен на Али се сетих как Саваш/ЛиН/ приспиваше своя син…..Адмирации за бащите отгледали сами децата си ….и това идва да покаже, че има ли желание всеки може да бъде най добрият родител за детето стига да има в сърцето си достатъчно любов и всеотдайност….финалната сцена на вдигащият поглед Ефе…вперения му поглед в Али ме остави без дъх….
„Хайде, бе сине” е филм заслужаващ всяка отделена секунда от свободното ми време….но за повторното му гледане човек трябва да събере сили…..но ще си заслужава…

# 575
Айре  Heart Eyes еее, това е съвсем друго нещо, филмът има цвят  Peace Благодаря за скрийновете!  bouquet
Да, някои австралийки го знаят, ама сега повече  Laughing

Цитат
#news@ayturkofficial

Отрасль турецких сериалов, похоже, от слов начинает переходить к делу. Принято решение о сокращение продолжительности одной серии до 60 минут. Также в сутки будут транслироваться только 2 сериала.

Это теперь ждать 1 серию целую неделю? Или их будут показывать 2 раза в неделю?

Руководство каналов Fox TV, TRT1 и TRT2 уже дали свое согласие на работу по новым правилам, по которым планируют начать новую жизнь в новом сезоне, то есть, осенью.

Хотелось бы, чтобы турецкие руководители обратили внимание на опыт корейских дорам, которыми они так часто пользуются (7 из 10 сериалов Турции — это адаптация корейских дорам).

Во-первых, корейцы снимают сериал полностью, и только потом начинают транслировать. Длина серий 40-60 минут, которые показывают 2 раза в неделю. Всего в сериале 20-25 серий (это норма), но иногда, когда того требует сюжет или есть интерес аудитории, сериал может быть и длиннее.
Источник: https://tureckie-seriali.ru
Дива  Hug уаууу ... на колко места се е гледал нашия филм, супер!  smile3501  И да, май си права, че ще е първия гледан в Австралия  thumbsup
Това кивче е страхотно  Heart Eyes Както и всички други де, благодаря!  bouquet

И аз съм му се наканила на филма на Керем и Бурак, другия ще го пропусна  Laughing
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гости  Hug благодаря ти от сърце за споделеното!  bouquet Да ... този филм оставя отпечатък в съзнанието , много хубаво си го казала! Аз го изгледах 5 пъти, не мога да му се наситя  Heart Eyes

# 576
Гости Hug, радвам се да те видя в темата bouquet..изгледала си филма Simple Smile
няма как да те остави безразличен....наистина прекрасна работа на всички
а екипа от 25 Филм, нямат почти никакъв опит със снимането на игрални филми Peace

Дива Hug, много тенкю за сайта на AF Media!! Peace
брех ами супер сме се представили и в чужбина!!! което го знаех де, ама си е друго да го видиш и черно на бяло, пък и сравнявайки с някои други филми Mr. Green
мерси за кивчетата bouquet
е ние само с Фенка си отбелязавме срядата и четвъртъка, да ни е  по-интересно и да има какво да постваме, при липса на новини
от няколко години има бум на турски сериали в Ю Америка...съответно и интереса към актъорите!!
очаквам и в Западна Европа, там най-бавно става де......

Фенче Heart Eyes
би трябвало да излезе филма и по турски торенти с хубаво к-во Peace

ново колажче от Лила

лека.... Hug

Кате, виждам те на балкона Hug
Скрит текст:
надявам се си оздравяла Praynig

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 21:47 от Airra

# 577
Добро утро в четвъртък!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes thumbsup smile3503

Хубав ден! Днес цял ден съм на екскурзия с децата  Peace Дано не ни вали, че ще ходим при щраусите в Долна баня  Wink

# 578

Привети, сладурки!

Така ми става приятно като чета хубави новини за филмите на Киво и за самия него, сякаш става въпрос за моите деца! Радвам се за рейтинга на ДК. За продължаващото триумфално шествие на ДСине. Малко се позачудих на факта, че цели трима турски актьори са толкова напред в една класация, където има такава база данни!!! Не че ги подценявам, напротив, много се зарадвах, но сякаш винаги начело са представители от западните ширини. Обяснявам си го с факта, че в турските сериали участват всички техни актьори, които са много добри в професията си. Не се делят на актьори за игрални филми и такива за сериали.

Прочетох и информацията на руски за корейските сериали. И умното предложение турските им колеги да почерпят опит от тях.  Може само трайността да е по-голяма от 40 минути. Но и 60 минути да е, дори 80 минути, пак ще е добре. А за броя на сериите не знам как ще се приеме от комшийските зрители. Те си обичат дългите и драматични сериали. Но, че секторът е за ремонт и то належащ е видно. Всяка нация си има своите особености и потребности. Сериалната индустрия е за по-масовия зрител и се съобразява с него. Но не и така, както се действа в моментав Турция. Особено издиша от страна на сценаристи. А пришпорването е от финикийските интереси на продуцентите-акули!

Хубав четвъртък!

# 579
хелоууу Hug
пак е тихичко тук Whistling

Орси Hug тази класация, според сайта IMDB е само за турски актъори, няма начин да са на първите места, ако бяха вкл. и западни такива Peace
а за продължителността на сериите, ако се върне пак старото по 1 час и половина -ще е супер!!!
дано тези , от които зависи имат малко здрав разум...то се е видяло, че предстоят промени
за успехите на патрона....
Скрит текст:
само ще кажа-пупу!!! Wink

Фенче Heart Eyes
ооо днес ще си в щраусова компания, като се върнеш ще разказваш Wink

Киво и хамбургер ресторанта в пресата Peace

пожелавам да можем да отидем и да ги опитаме, мястото е прекрасно...пък и мечтите са безплатни, нали??!! Wink Laughing

това било някакъв сувенир на Кока кола

............
Ойкю е нейното севгили, ами личи им, че с обичат!!!
https://twitter.com/OykuKarayelAR/status/996806799121702912

хубав ден Hug
с този прекрасник Heart Eyes

малкия ни сладур е подстриган Wink

https://www.instagram.com/p/Bi1v2pEnz8t/?taken-by=alihanturkdemir.official

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 15:15 от Airra

# 580
Привет!  Hug Hug Hug
Орси  Hug thumbsup
Айре  Heart Eyes е, какво да разправям, интересно беше, не успя да ме клъвне нито един щраус  Laughing Но, децата много се забавляваха и дори се снимаха седнали върху един женски, мъжките са зли и си пазят територията. Не знаех, че те мътят яйцата и се грижат за малките. Видяхме и няколко бебета по 2 м.  hahaha по-малки ще има чак юни, юли.
Скрит текст:

Благодаря за всичко споделено!  bouquet
Цитат
Кыванч Татлытуг, который является самым высокооплачиваемым актёром Турции, решил открыть новый ресторан и для этой цели осматривал помещения в Etiler, Bebek, Emirgan и Rumeli Hisari. Но из-за недостатка времени дело было отложено. С приходом лета Кыванч Татлытуг решил осуществлять задуманное в Бодруме. По слухам, его на это подтолкнул успех его заведения R&R в Нишанташи.
Кыванч Татлытуг со своей женой, открывают новый ресторан в Yalakavak в окрестностях Бодрума. Стало известно, что после того как Кыванч Татлытуг найдёт помещение, Башак будет заниматься декорацией заведения.
Кыванч, который в ближайшее время собирается открыть в Бодруме заведение, где в меню основным блюдом будут гамбургеры, интересовался опытом управления, заработной политикой у владельцев дорогих заведений, которые находятся в окрестностях. По плану заведение уже этим летом будет принимать посетителей...
Перевод: Nur Nurieva для vk.com/kivanc_tatlitug
Киво може да прави страхотни сандвичи, така, че колко му е да прави и хамбургери  Laughing Хайде, да видим  Wink

Този Джан ми става все по-симпатичен, нищо, че е грозен  Laughing

Joy Joy Joy

Алиханчик ми харесва повече с разкошната си коса във филма  Peace

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 20:03 от queen_fenka

# 581

Голям чаровник е Алиханчо, голям! И на мен ми харесва повече с дълга коса, но тя пак ще порасне. Лятото да му е прохладно.

Не ми се връзва много заведение за бързо /нездравословно/ хранене със здравословния начин на живот на Татлътутови. Но май ще привлекат масите и тийнитата и ще имат оборот.

Благодаря за разяснението относно класацията. Че била само за турски актьори. Бая се зачудих! Е, не искам да подценявам успеха на Къванч, разбира се.

Фенче, благодаря за информацията относно щраусите. Не знаех, че имаме наблизо такава ферма.

# 582
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Разгледах официалния инстаграма на Алихан
 и ето какво е споделил за тази снимка >>>

Това не е филм за мен,
      а за един истински баща.
      Уважаеми Къванч аби,
      безкрайни благодарности.

"Bana film icabı değil
         gerçek bir baba olan
         sevgili Kıvanç abime
         sonsuz teşekkürler."

Няма да ви сервирам хамбургери.
 Избрах да сме на алиханчета.

# 583

Айре  Heart Eyes е, какво да разправям, интересно беше, не успя да ме клъвне нито един щраус  Laughing

ееее язък  Whistling Joy Joy
мерси за снимките, много ми беше интересно, на малчовците сигурно още повече!!

Джан Бономо си трепери над любимата Ойкю и на мен си ми е симпатичен...пък и любовта е над всичко!!
какво значение има , че Киво правел хубави сандвичи??
да не ще готви той в ресторанта hahaha Joy
на Алиханчо са ми подстригали косата да си почине малко, пък и е лято Peace

Орси Hug, не се знае какво ще се предлага в заведението на СТ, едва ли журналята знаят с подробности.....
а и има и по-здравословни варианти на бургери..няма нужда да ти давам примери нали??
Wink

много готино Simple Smile

Дива Hug, благодаря ти, пак ни разнообрази темата bouquetсупер гифчета!!!!
и за думите на Алихан!!....прекрасно дете Heart Eyes

и тук момента, който го нямаше във филма

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 21:26 от Airra

# 584

Привет, дружки!!!
 Разгледах официалния инстаграма на Алихан
 и ето какво е споделил за тази снимка >>>

Това не е филм за мен,
      а за един истински баща.
      Уважаеми Къванч аби,
      безкрайни благодарности.

"Bana film icabı değil
         gerçek bir baba olan
         sevgili Kıvanç abime
         sonsuz teşekkürler."

Няма да ви сервирам хамбургери.
 Избрах да сме на алиханчета.

Дива, благодаря за превода на думите на Алиханчо! Страхотно хлапе, наистина! Че и умен! Разбиращ, аналитичен!

Лека ви, сладурки, от мен!

Общи условия

Активация на акаунт