Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-72

• 88 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
от Elle Weekend 2018

# 586
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes bouquet
Дива  Hug благодаря!  bouquet
Цитат
от латиноамериканского фандома: Первая обложка нашего любимого сериала #CesurVeGuzel..Как не поддержать первую серию в Мексике, на Imagen tv, с нашей прекрасной Сюхан #TubaBüyüküstün🌺 в сопровождении отважного Джесура #KivancTatlitug🔥

Не разбирам испански, но зная, че гуапа означава красива, гуапо би трябвало да е красив , не смел  Laughing Както и да е, превода е от Тукитата  hahaha
Хубав ден!  Hug

# 587
хелоуу wavey

Фенче Heart Eyes bouquet

пращам статия на Тамара, получаваме превод Wink
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Благодаря фильмам и рекламе, в которых он снимается, Кыванч Татлытуг стал актёром, который больше всех зарабатывает в Турции. Теперь он решил вкладывать свой капитал не в Стамбуле, а в Эге. Несколько месяцев назад Татлытуг хотел открыть ресторан и искал подходящее место в районах Этилер, Бебек, Эмирган и Румели Хысар, но из-за плотного графика отложил эту идею. Так как скоро наступает лето, Кыванч решил открыть свое заведение в Бодруме. Поговаривают, что на это решение его натолкнул успех супруги Башак, которая является деловым партнером ресторана в Нишанташи "Romm & Rumors".
Успешный актёр решил открыть ресторан в районе Ялыкавак Марина вместе со своей супругой, которая успешна не только в секторе моды, но и в ресторанном бизнесе. Стало известно, что в ресторане в Бодруме, где в меню будет много бургеров, ценовая политика будет зависеть от ресторанного рынка его коллег, а значит, ожидается, что в ресторане будут высокие цены. Ресторан будет открыт этим летом и по слухам, уже на этой неделе актёр отправится в Бодрум для поиска подходящего места. Как только актёр найдёт подходящее помещение, дизайном и интерьером заведения займётся его супруга-стилистка...

и ново клипче от Еирини

# 588

Доволна съм, че си инвестира някъде парите Къванч. Дано не е само това. Защото това е дребен бизнес. За неговите възможности, името му и ...

Но ние ще дочакаме още негови творения. Където му е силата!

# 589
  • Плевен / София

Доволна съм, че си инвестира някъде парите Къванч. Дано не е само това. Защото това е дребен бизнес. За неговите възможности, името му и ...

Скрит текст:

но както се казва..."капка по капка ...вир става..." важното е бизнеса да е успешен...

# 590

Скрит текст:

но както се казва..."капка по капка ...вир става..." важното е бизнеса да е успешен...

И това е вярно! Но за нашате психика. А Къванч е получавал не малко пари и погледът му е по-различен. Така предполагам.

# 591
Гости Hug, Орси Hug
съгласна съм с коментарите ви Peace
според мен го правят за кеф, нещо като авантюра  newsm78
а може и да е прищявка на Башак Laughing Mr. Green
но и актьорлъка си е до време, трябват си и странични инвестиции Peace

мястото е луксозно и красиво!!
https://yalikavakmarina.com.tr/resort

Wink Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 15:38 от Airra

# 592
 wavey
Благодаря за споделеното, дружки! bouquet
Айре  Heart Eyes bouquet

Една от любимите ми сцени от ХС, всичко им вървеше идеално  Heart Eyes
https://vk.com/feed?z=video-39664475_456239531%2F92fafe815a061f7 … _-64878628_238916
Музиката е много хубава  Peace

# 593
  • София
Здравейте, дами.
Бях помолила дъщеря ми, която преди малко кацна да попита на летището в Истанбул, където има огромен магазин и продават и дискове да търси Хайде синко, но за съжаление го няма. Продавачката казала, че филмът е нов, което ние знаем и още е по кината. Най-рано след месец според нея може да се появи официално.
Но за съжаление аз след месец няма кого да помоля да го купи. Остава да чакаме да се появи по-читаво копие. Дотогава ще си гледаме пиратското, което си имаме вече.
Лека вечер на всички.

# 594

Айри, това не просто красиво и луксозно. А много красиво и много луксозно. Ако това е мястото на тяхното бъдещо заведение. Поне така разбрах.

# 595
Здравейте, дами.
Бях помолила дъщеря ми, която преди малко кацна да попита на летището в Истанбул, където има огромен магазин и продават и дискове да търси Хайде синко, но за съжаление го няма. Продавачката казала, че филмът е нов, което ние знаем и още е по кината. Най-рано след месец според нея може да се появи официално.
Но за съжаление аз след месец няма кого да помоля да го купи. Остава да чакаме да се появи по-читаво копие. Дотогава ще си гледаме пиратското, което си имаме вече.
Лека вечер на всички.
Кети, мерси
филмът не е по кината, но явно не и по магазините
аз предполагам, че в турските торент сайтове, ще се появи с хубаво качество
просто трябва време.....
сигурно си видяла, че постнах линк с по-хубаво качество от първото Peace

Фенче Heart Eyes, много е готин тоя момент от филма...страхотно ги бяха заснели, режисирали....а и с тази музика!!!! Heart Eyes

а това е каталог/реклама от Австралия, найс а??? Wink Peace

лека вечер Hug

Орси, сега видях че си писала Simple Smile
да, там трябва да е заведението им....доколкото рабрах това е малък комплекс близо до Бодрум Peace

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 21:43 от Airra

# 596
Кети  Hug така и очаквах, че още не се продава на диск филма ... Благодаря ти, че ни сподели  bouquet
Орси  Hug много е красиво в Айвалък  Peace
Айре  Heart Eyes аха, страхотно са я направили тази сцена   Peace
А от тази съм без думи, много силна  Heart Eyes

Найс е каталога, да  Laughing
Лека !  Hug

# 597
Кети  Hug така и очаквах, че още не се продава на диск филма ... Благодаря ти, че ни сподели  bouquet
Орси  Hug много е красиво в Айвалък  Peace
Айре  Heart Eyes аха, страхотно са я направили тази сцена   Peace
А от тази съм без думи, много силна  Heart Eyes

Найс е каталога, да  Laughing
Лека !  Hug

е и тази, няма спор!!! Heart Eyes
ама са правени снимките, от лошото качество..... Confused

като каза Айвалък и се замислих че не е точно Айвалък, а Ялъкавак

ето ги на картата Wink

извинете за лирическото отклонение Joy

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 00:02 от Airra

# 598

Това не е само сцена, а Сцената на филма! Детето погледна баща си и отговори на неговата любов.

По9късно, след Невестата ще погледна къде се намира това приказно кътче. Поредното такова кътче в Турция. Ако е това червено балонче, че то е до Бурса. А от там и до Истанбул не е далеч. Ще се разбере като се отреже лентата. И ние "ще отидем  на гости" до това заведение!  Grinning

# 599

Това не е само сцена, а Сцената на филма! Детето погледна баща си и отговори на неговата любов.

По9късно, след Невестата ще погледна къде се намира това приказно кътче. Поредното такова кътче в Турция. Ако е това червено балонче, че то е до Бурса. А от там и до Истанбул не е далеч. Ще се разбере като се отреже лентата. И ние "ще отидем  на гости" до това заведение!  Grinning
не е
оградих ги, специално за теб, в горния ми пост....  Wink

Общи условия

Активация на акаунт