Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-72

• 88 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes останах с впечатление, че заведението ще е в Айвалък, може и да бъркам  Peace
Снимка зад кадър, не бях я виждала

Рейтинга на ДК в Парагвай е все така страхотен Peace

Хубава събота!  Hug

# 601

Добър деееен!!!!

Фен, благодаря за кафето, за фотосите и за настроението, което ми създаде! Лайкнах те.

Снощи говорих до късно, след полунощ, с една дружка и не видях "Мястото", но сега ще "отида" да го видя. Преди да тръгна. Ще заведа внучката на плуване и да ме извинят принцовете и принцесите, но сватбата ще мине без мен!  Laughing

А, да попитам Айрич: на тази снимка зад кадър, актьорът в ляво не е ли този, който играе Адем в Невестата?

Хубава събота! Ей такава - поне в мечтите ни. Не е лошо да си помечтаем. Пак си е вид терапия.

# 602
Привет вии Hug
от мен едно кафенце от Румса Wink

Фенче Heart Eyes
двете имена си приличат, затова ми стана любопитно снощи да ги потърса на картата
и съответно споделих с вас Peace
на мен ми е много интересна географията и почти всичко друго свързано със страната на любимеца ми Wink Blush
за рейта в Парагвай!! Peace
а снимката би трябвало да е от погребението на Халил newsm78

Орси Hug да, на снимката е Фърат Танъш/Адем ит ИН/
който играеше за по-големия брат на Менекше

патрона ни се загуби нещо Thinking
Башак е постнала снимки вчера, предполагам от градината на дома им
Скрит текст:
направо си живеят в гора Wink Crazy

съвсем неглиже Heart Eyes

днес е национален празник в ТР-ден на Ататюрк
Цитат
Днес Турция празнува с възторг 19ти май -Деня за възпоманаване на великия вожд на турския народ и създател на Република Турция Мустафа Кемал Ататюрк и празника на младежта и спорта. Ататюрк излязъл с победа от Национално освободителната война провъзгласява новата Република Турция и става първи президент. Ататюрк провъзгласява 19ти май за празник на младежта и спорта за да насърчи младежта да спортува воден от древната мъдрост „Здрав дух в здраво тяло”. Днес в цялата страна и във външните ни представителства с церемонии се възпоменава светлата памет на Ататюрк и се празнува с различни мероприятия празника на младежта и спорта.
http://www.trt.net.tr/bulgarian/turtsiia/2016/05/19/dnies-ie-praznik-493500

"Днес е празник на младежта и спорта и ден за възпоменаване на Ататюрк...

Днес е 19-ти Май, празник на младежта и спорта и Ден за възпоменаване на Ататюрк.
На днешния ден, вождът на турския народ Мустафа Кемал ататюрк пристига с кораба "Бандърма" в град Самсун с цел да обедини турския народ в борбата му с окупаторите на родината.
Днешния ден символизира началото на приключилата с пълна победа национално-освободителна война на Турския народ и поставянето на основите на новата турска държава.
Благодарение на Ататюрк и на съратниците му, в историята на турския народ бе отворена една нова страница.
Днес в цялата страна, външните представителства на Турция и в ТРСК се организират тържества и церемонии в чест на този важен национален празник."

от ИГ на Башак
https://www.instagram.com/p/Bi8-G4zB46L/?taken-by=basakdizer

хубава събота Hug

това за Катето Wink

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 13:40 от Airra

# 603
Привет Орси  Hug Айре  Heart Eyes wavey wavey
Орсич, благодаря, мила!  bouquet Ето ти и един слънчо, за още по-добро настроение  Heart Eyes

Laughing Много вярно  hahaha
Цитат
чем больше Кыванча мы узнаем тем, меньше нам его становится! Я ж говорю, он вызывает не адекватную зависимость, его хочется все больше и больше. Конечно отвлекаешься иногда, жизнь то не стоит на месте, но это не на долго, потом сново катастрофически его не хватает. 😜 Так что я вас хорошо понимаю и предупреждаю - это не лечится! 😁
Joy Joy Joy

Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено!  bouquet

Хубав следобед! Сядам да почивам, че до сега бях на трудов ден в ДГ. До по-късно  Peace

# 604
Фенче Heart Eyes, почивай
цитата на руски, нещо не го схванах newsm78, сигурно щото ми се спи  Mr. Green

ДК почва в Словения

забавлявам се с ТуКи-тата
 Joy Joy

Joy Joy

и нещо важно, за да запазите профила с в БГ-мамма!!
http://www.bg-mamma.com/?topic=1038033

# 605
Айре  Heart Eyes благодаря за предупреждението!  bouquet
Цитата на подругата е в смисъл, че колкото повече научава за Къванч, толкова повече не и стига, че той предизвиква неадекватна зависимост към себе си, иска да знае всичко за него и да го гледа все повече и повече. Развлича се с неща от живота, тъй като не стои на едно място, но след това отново той катастрофално и липсва и отново се започва същото, разбира тези, които са зависими и предупреждава, че не се лекува тази зависимост  hahaha
 Laughing тази снимка зад кадър от Перла за пръв път я виждам, с такива мустачки и брадичка не сме го виждали, нали ?  Laughing Ама пак ми е готин  Heart Eyes И Сонгюлчето много ми харесва с такава прическа.

Много са хубави и двете му сестри, дори се чудя коя повече ми харесва, и май клоня към Ипек  newsm78
Мелиса се загрози с тази корекция на устните за мен, а беше много сладка, сега ми кифлее нещо  ooooh!

Някои не се отказват да мечтаят да видят Киво като Лестат  Laughing

Дааа ... явно ние последни ще гледаме ДК  hahaha Хайде, дано има успех и в Словения  Praynig

# 606

Laughing тази снимка зад кадър от Перла за пръв път я виждам, с такива мустачки и брадичка не сме го виждали, нали ?  Laughing Ама пак ми е готин  Heart Eyes И Сонгюлчето много ми харесва с такава прическа.

Дааа ... явно ние последни ще гледаме ДК  hahaha Хайде, дано има успех и в Словения  Praynig

Снимката зад кадър и аз за пръв път я виждам. Иначе Къванч в последната серия на Перла беше с мустаци. За брада не мисля, че беше. Нали имаше скок във времето и трябваше да идглежда малко по-голям. Поради същото и на Сонгюл й бяха сменили прическата.

За ДК нямам думи. Оттатък Патагония сме!!!!

# 607
Айре  Heart Eyes благодаря за предупреждението!  bouquet
Цитата на подругата е в смисъл, че колкото повече научава за Къванч, толкова повече не и стига, че той предизвиква неадекватна зависимост към себе си, иска да знае всичко за него и да го гледа все повече и повече. Развлича се с неща от живота, тъй като не стои на едно място, но след това отново той катастрофално и липсва и отново се започва същото, разбира тези, които са зависими и предупреждава, че не се лекува тази зависимост  hahaha
готино Joy Joy
при сегашното ми четене на руски го схванах!! Mr. Green
е Мемо в Перла беше с мустаци последната серия, няма начин да не помниш Joy Joy за брадичката не знам newsm78

за сестрите Кивови, съм на същото мнение Peace

Галатасарай са шампиони!!! Peace
как Киво се радваше преди 3 год., когато пак любимия му отбор взема купата Wink

със сигурност и в момента празнува!!! Wink Heart Eyes

и от Уесли Peace
https://www.instagram.com/p/Bi-JWN0nZzT/?taken-by=sneijder10official

Орси Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 22:51 от Airra

# 608
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра попревалила вечер, момичета!

От двадесетичетвъртомайски подготовки и репетиции липсвах известно време. Изчетох ви избирателно, но задълбочено. Е, някои неща, които сте споделили, си спестих... Confused
Айре, благодаря за прекрасния Джесур!  bouquet Продължавам да твърдя, че в тази роля е най-красив. За да съм сигурна, си прегледах всичките му роли. Радвам се, че ДК шества по света. Фенче, май наистина ще гледаме сериала последни. За новата предстояща придобивка на Киво съм ОК. По-добре разточителна печеливша семейна инвестиция, отколкото доверие към крадлив служител и загуба на пари...

И аз да сложа един разкош...

И още един...

И последно (засега)...

Лека!

# 609
Кате Hug wavey
още малко с работата и ще си отдъхнеш предполагам.....
да не забравиш за това
Цитат

аз си имам и други любими визии....освен Джесуровата Wink

тая снимка виждала ли си я??

Crazy Heart Eyes

лека... Hug

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 23:18 от Airra

# 610
  • гр. Върбица обл. Шумен
Кате Hug wavey

да не забравиш за това
Цитат

Снимките си ги оставям.  Laughing
Айре, мисля, че се справих. Вече не ми се показва жълтата лента с надписа.

А снимката съм я виждала, но не знам по какъв повод или събитие е направена.

# 611

Здравейте, сладурки!

Тази снимка я видях в една фейс страница. Сложена е като нова, от 18.05. Не се разбира къде. Някъде по морето, може би. А е с фенове, вероятно.  Благодаря на момичето, че  я беше поместила, без да е от постоянните последователки на Къванч.

Кузмиджим, тази снимка на Туба и Къванч от младините им е, когато снимаха една реклама за парфюм. Ако греша, дружките ще ме поправят, като се събудят.

Хубава неделя!

# 612
Добро утро!  Hug Hug Hug

Орси  Hug благодаря за кафенцето bouquet
Тази снимка с феновете я бях постнала още предната неделя, от партито на ЕЛЛЕ е, не е нова Peace
Колкото до тази с Киво и Туба, мисля, че беше от Дубай, Киво си беше със Сонгюл, заради Перла  обиколиха Арабския свят тогава, навсякъде ги канеха, а Туба заради кой неин сериал е била поканена там не зная, не съм я следила тогава, не я следя и сега ... знам единствено, че арабите ги обожават тези трима актьори и до днес  Peace

Айре  Heart Eyes  Laughing за мустаците помня в последната серия на Перличката естествено, но с точно такива мустаци и  брадичка за пръв път виждам, че си е пускал там  hahaha Явно са пробвали с каква визия би изглеждал по- възрастен и стабилен след години  Joy Joy Joy
Най- много клипове за тази двойка са правени именно от арабите

Хубава неделя!  Hug

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 10:07 от queen_fenka

# 613
Привеет Hug

мерси за кафенцата, споделеното-
Орси bouquet, Фенче Heart Eyes bouquet/сигурно така е било за брадичката Joy Joy/

голямо затишие от към новини Whistling
остава да пуснат ДК през лятото да се разнообразим Joy
надявах се, че ще има нещичко от Киво покрай Галатасарай, ама йок Crossing Arms
гледам в ИГ, че Ръза е бил на стадиона Wink
ето го на едно меропроятие на отбора, май преди около 2 год

и едно много хубаво видео от американките, в което описват как е започнало фенството им...и след това Peace
но има доста текст на англ.....

......

ако не сте видели Елчин Сангу, във вампирския сериал Wink

Орси, и на теб напомням за това Peace

Важно, за да запазите профила си в БГ-мамма!!

и това е нещо ново

Цитат
Экскурсия по морю , затем дайвинг.
Пара Кыванч Татлытуг и Башак Дизер начнут празднование в своем доме в Ялыкава Бодруме, а затем продолжат синий тур с близкими друзьями: Седеф Авджи, Кыванчем Касабалы и Чагатаем Улусоем. Будут заниматься дайвингом в Каш! (гугл)😊
Морското пътешествие продължава....ще се гмуркат-КБТ, сем. Касабалъ и Чачко Mr. Green

Цитат
Кыванч в ближайшее время отправится в г. Каш на отдых, где займётся дайвингом и подводной охотой. Компанию ему составит Башак, Чагатай Улусой, супруги Кыванч Касабалы и Седеф Авджи. А в июне у Кыванча запланированы съёмки в худ. фильме Йылмаза Эрдогана "Организованные дела".
Перевод: vk.com/kivanc_tatlitug
...............
Кате Hug, Фенчето ти е отговрила за снимката с Киво и Туба Peace

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 15:48 от Airra

# 614

Дадох си вече още в петък, доброЗорно съгласието. Иначе не моЖ ме видите.

Фен, двамата с Туба нямаха ли обща реклама за парфюм? Или се лъжа?

Общи условия

Активация на акаунт