КГБ = Клуб на Готините Баби - 188.

• 69 728
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Е, важно е и съдържанието на чашката.
Добро утро !

# 136
  • София
Хубави са и двете чашки на страницата.
Съдържанието също ми изглежда вкусно.
Аз пък - не се плаша. Каквото има да става ще стане, ние сме дребни риби.
И друг път е имало напрежение в онзи район, не е сефте.
А навън е толкова приятно, слънчево.
Дано и във Варна да се е разсеяла мъглата.
Затова излизам на шопинг терапия докато не е напекло много.

# 137
Добро утро!
Благодаря за кафенцата!
Пия моето в движение.

Сложих зеле в тенджерата.После малко ориз.
Да отбележа-постно😁

Едни треви ме чакат.
И ММ-да ги махна,че да ореже една забравена асмичка с много хубаво бяло грозде.
Сега е момента да си напълня едно шишенце водичката,от орязаните пръчки,които "плачат".
Ефикасно средство за очи.
Съхранява се цяла година в хладилника.

Айша-пазара да не е само зей 😍
Подари си нещичко.

Приятен и спокоен ден за всички ни!

# 138
  • Кубрат/ Пишурка

Моите работници дойдоха от Русе. Ходихме първо за скрина и сега разглобяват кушетката - ще я местят в кухнята, а аз само им се пречкам, та за това - пак при вас Joy

# 139
Здравейте от влажна ,мъглива и студена Варна.Чудя се къде живеем newsm78 Сибир Скандинавия Rolling Eyes
И аз гледам и ми е свито сърцето .Дано руснаците и китайците са достатъчно "страшни" за да спрат сумашедшие  американци и сие Моля се децата ни да имат чисто небе.
В този студ само в къщи, сложих едно руло Стефани с картофки ,Пена пере навсякъде са пуснати телевизорите къде на български къде на руски,впрочем там информацията е най прясна от 100 изстреляни ракети 70 са неутрализирани от сирийците.Чий го търсят американците в Сирия,за тях е кеф да има войни в Европа и на изток, а те да са миропомазани.
Така ми се иска и аз да се пусна по потник ,но не би-пролетта ни забрави.

# 140
                                   Аз пък се мотам из къщи и нещо хич не ми върви.Всяка работа ми досажда.Разсадих мушкатите и ......ми омръзна.Набоцках ги как дойде и което стане,стане.Не мога да им се ядосвам.Ще купувам други,ако не намеря назаем,от тези дето си разбират от цветята.
                                  Яне,чудесно е някой друг да сглобява,а ти при нас.Само не изпускай контрола и командите. Yum И аз имам да довършвам малко из хола,а голямата баня,коридорите ,трапезарията,кухнята ще почакат да дойде мерака на моя майстор.Ако се разбързам няма да ми се отвори парашута та карам "со кротце и благо"!
                                 Сега го чакам да си догледа Божидар Димитров и го помъквам към ИКЕА - да купувам офисен стол .Ще се поразмотая и из Ринг мола.То като не ми се работи поне да се успокоя с шопинга.
                                 Утре съм на концерта на музикалния център - да си гледам детенцето.Така,че и утре ще го ударя през просото.Оправданието - пролетна умора! Smiling Imp

# 141
  • София
И аз бях на шопинг Нищо не ми хвана окото и пак прежда купих. Да, ама отидох на фризьор. Сега съм една красотна, почвам с боята. От фризьорката откраднах десетина мушкати и сакъзчета, че моите още са в мазето, а там както знаете ще правим СПА. Като се вапцам, ще почна да разсаждам.
Докато ме нямаше е дошъл един приятел с фрезата, та ми е подготвил градината. Утре ще дойде един друг да ми оформи лехите и вадите и дръж се работа, че идаааа.
Както ме боли кръста и краката, ще видим какви ще ги свърша, ха ха ха. Ама малко по малко ще се отсрамя пред комшиите, да не си помислят, че съм мързелива / тук викат "мърза"/.
Отивам да се мажа.

# 142
  • в малка спретната къщурка
Привет, Дружино!
Каня Ви на следобедно кафе, но не виртуално, а реално. Спрях се за почивка малко. Ще си сръбна с кеф кафето и излизам в градината.
Дидиа, ти разсаждаш цветя, а аз вадя коренища и изпразвам саксии. Пустата ми пролетна умора / да се чете мързел/ ми изигра лоша шега и сега съм с никакви китки.  ТРИумя се, дали да ги пълня отново или да оставя само градинските.
Яне, честити ти придобивки.
Иви, ние край морето се изгубихме в мъглата. Преди час се вдигна и се показа слънцето.
На всички Ви, приятен ден. Следващо включване- довечера.

# 143
Хей и при нас има слънце дойде в 14.00 Laughing
А сега да споделя нещо ,което едва ли ще го видим при нас Турски му мурафет,кадърност,умение ,майсторство и какво още да кажа,как да предложим вино
https://www.facebook.com/RusCanarias/videos/1856397197983913/?t=24

# 144
  • Кубрат/ Пишурка

Аз пък само сутрин пия и няма да ви правя компания hahaha
Тъъъъй, изпратих щерката и зетя, всичко е на 6 ! Толкова много неща направиха, че аз се уморих само, като ги гледам Joy Даже и пердето ми е сложено вече, ТВ пуснат, а Анжелка се търкаля по леглото с кеф! Зетчето дори успя да ми сложи и още два простира, ама като гледам са доста високо и май ще ми трябва малко столче, здраво, че да ми издържа килцата Embarassed Само дето всичко е още празно, но ми е уморено - и утре е ден!
Иве, Фури, при нас от преди обед е доста топло, а сега е 25 градуса! Като е напекло следобед на терасата.....направо ме хвана пролетната умора Joy

# 145
                         Приключих с шопинга за днес!Купих на либето стол ,на себе си - два панталона /единия бермуди,а другия 3/4 в младежки цветове/.След това напълних торбите в Лидл и Фантастико .Сега полегнала  пия кафе и едвам мърдам защото от всичко да опитам и може до лятото да се размина с новите панталони.То лакомията е голяма работа.От това да хапна от другото и забравих за обиколките.
                        Иве,тоя с виното нещо не ме кефи - ако съм решила да го пия ще ми мине ищаха докато се натутка,а и в тоя шум направо не е в моята категория.Аз обичам на тихо,спокойно с приятна музика - явно ЕГН-то си иска своето.Калабалъка не е за мен.При това отдавна не пия алкохоли ,безалкохолните никога не съм ги обичала и сега изобщо не ги поглеждам.Само ледена вода от хладилника Yum Не,че не бих опитала глътка хубаво вино,но със сигурност не в такава обстановка.
                        Янче,търкулвай се до Анжелка и утре е ден - ще подредиш.
                        Фури,то и аз скубах коренища,че не съм ги погледнала цветенцата,а бяха в коридора пред вратата ми.Все нещо е останало и него садих.Те,моите цветенца,са бетон - трябва да издържат,че нещо ми писна грижата по тях и ако не е ММ отдавна да няма и листенце у нас.Аз ги обичам ,купувам ,но ....ако може някой друг да ми ги гледа ,а аз да се радвам на резултата.Умора ли е,мързел ли е ,но хич не ми се занимава с тях,а обичам да е цветно и красиво на терасата през лятото.
                         Аз си хоризонтирам на диванчето и си пускам едно филмче.

# 146
Е и при нас дойде слънцето към 13.00 часа и сега е цели 12 градуса ,ще умрем от жега hahaha
Янче, честито ти нови придобивки и подновена стая ,браво на децата че са помогнали да ви е уютно.
Дидиа ,на мен  пък ми харесва ,всеки с желанията си ,аз съм по церемониите,тертеплийско да ми е Grinning

# 147
  • Кубрат/ Пишурка

Божееее, днес било задушница! Добре, че влязох във ФБ, че да науча! Ама то вече късно за каквото и да е! Ами, лека им пръст на починалите ни близки!

# 148
Да почиват в мир нашите починали близки Praynig
Янче не е  задушница- 14 април   с   * Светла събота. Св. Мартин, папа Римски.
То във фейса всеки пуска каквото си иска
Мартин и Мартина имат имен ден

# 149
                      Уауууууу!Какъв дъжд заваля!Направо потоп,но пък е свежо!Ще ми удави китките на терасата! Пък може и да им помогне да се прихванат по-бързо! Smirk

Общи условия

Активация на акаунт