КГБ = Клуб на Готините Баби - 188.

• 69 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • в малка спретната къщурка
Вече съм курдисана пред салатата.Изкарах и чесън и става...СТОЙ, та гледай.
 До обяд съм добре, но след това се влача, като черво. Не ми спори нищо. Не ми ли е рано това да се случва?
Янче, в понеделник е Софинден. При нас се раздават за починалите - боядисани яйца и козунак. Утре е Томина неделя.
Дидиа, честити придобивки.
Иви, затова ми беше сладко кафето, защото имах твоята компания.

# 151
  • София
Янке, честити ти нови мебели!
Анжелка да си ги ползва с кеф, да се наспива хубаво на Пристата.
Следващата Задушница е на 26.05.2018г  - т.н. Черешова.
Фури, предполагам, че  пролетна умора те е хванала.
Вземи си някакви витамини да се подсилиш.
Хубаво е да са и с минерали.
Аз съм доволна от тези https://apteka.framar.bg/30008121/ултра-мега-витамини-и-минерали-за-жени-капс-28-gnc

# 152
Айша, ще разгледам и ще опитам. На хвърчането ми до сега, направо не съм аз. То всичко се връщало. Бързо се уморявам и се оправдавам със сезонна умора и мързел, но истината е, че силите ме напущат. Кротнах се, ама " След дъжд- качулка".
Римарче, есента си купих два панталона и без да ги пера-  отеснели. При мен проблема е в коремната обиколка- само тя расте. Клечка с коремче, приличам на недохранено афганистанче. Поне да се трупаше навсякъде по- малко, но не би.
Това съм си, не пиша, не пиша и после  нямам спиране.

# 153
  • София
Ей ме на и мен! ПиснА ми от това четенеееее! И понеже ми писнА, да рапортувам какво правих днес. Преди това, малко преглед на печата Wink
ФУРИЙКЕ, аз пък бих ти предложила да наблегнеш на пресни плодови и зеленчукови сокчета. Не долюбвам таблетните форми на витамините. Прави си разни комбинации-ябълки и моркови, цитрусови, червено цвекло с моркови и целина напр. И каквото още се досетиш. Където има моркови капвай по няколко капки олио или зехтин. Аз капвам на всички сокчета олио, та да не би да има мастноразтвотими витамини и да не могат да се усвоят от организма. Взимай по една лъжица мед - храна за мозъка и за сърдечния мускул. Ще се оправиш, но имай си едно на ум, че от голяма ФУРИЯ, ще станеш малко по-малка фурия.  WinkЗа съжаление годините на никого не са простили... Руснаците казват, петдесять еще не вечер, но аз бих казала, че 50 не са 30, нали? Simple Smile
Честити ви покупки, със здраве да си ги ползвате.
ХУЛИ, какво пак ще плетеш? knit И на мен ми се плете, ама нямаааа Simple Smile
ТАНУ, след като си била на ремонт, не мислиш ли, че е добре да се пазиш? Нали знаеш, че работа ще има и след 100 години, ама други ще я работят Wink КрОтни се малко.

Днес сутринта си поглезих гаджето. Направих палачинки специално за него. Няма внучета, няма кучета. Персонално за него бяха. Е, не че не се обадихме на децата и внукът долетя с тротинетката и отнесе една дузина и нещо палачинки. Хайде от нас да мине Mr. Green Извадих и аз днес летните дрехи-май ми стават, та няма да си подменям гардероба Joy Изнесох мушкатата на терасата, по примера на ДИДИА, но не съм ги пресаждала, а само ги полях и ги сложих на слънце. Е, малко и почетох, та да не ми се разсърди науката. За днес толкова. Утре нов ден - нов късмет!
Вече ми се спи, та да ви кажа за всеки случай Лека нощ. Дано утре няма като днешните новини.

# 154
 hahaha hahaha hahaha hahahaЩе взема да пробвам

# 155
  • София
А пък аз си имам нива. Обмислям го от година. Ще я
 засея с марихуана.

# 156
  • тук, на мястото си
Добър вечер!
Да се обадя вечерно докато не съм заспала. В последно време ми е доста изморено. С цветните градини съм на приключване,  саксиите ги изкарах, ама и аз като Фло не съм сменяла нито пръст, нито саксии, а трябва при някои и двете. Пролетното почистване в къщи ме чака. Не знам кога ще се оправям.
Ха, така! Добре го давате вие двечките  -  Иви през просото, а Хули ще се смее.

# 157
                          Иве,може и през просото без да имаш персонална нива!Знам го от опит! Smiling Imp

# 158
  • Кубрат/ Пишурка

Това май повече на чай ми прилича newsm78

# 159
Добро утро!

„Няма такава нощ или проблем, които да не могат
да бъдат победени от изгрева и надеждата.”

Имайте релаксиращ ден!
И нещо за усмивка Laughing Laughing
Какво е Килиманджаро-манджа паднала на килима hahaha hahaha hahaha

# 160
Прекрасен ден и от мен.
Опазил ме Бог от Манджаро на килимаро. Дежуря пред КПП- то от сутринта и дано успея без провал.
Хлебчето се пече и след него ще замеся козуначено тесто. Стискайте палци да ми се получи. Винаги първата проба при мен е ОТЛИЧНА, но следващите пъти не винаги се получава желаното.
Днес сме на наденичка и варени картофи. Картофите са готови, а наденичката по- късно, за да е готова за обяд.
По план и тревата трябва да окося, но това ще се случи надвечер- за десерт.
Лек, приятен и усмихнат ден!

# 161
Добро утро!
Пия още кафе и се размотавам.
Вчера яко се изморих.

Борянчице, къде сиии?😍😘

Днес ще съм само жена,че вчера съчетавах мъжка и женска работа.

Фури,аз снощи окосих тревата.
Сега пия кафе и и се радвам.

Ще готвя пиле с картофи,но в тенджерата на манджичка.
Омръзнаха ми сухотии.
Утре мама е рожденичка и ще спретна едня тортичка с курабийките вместо бисквите.
Става много сполучлива и вкусна.

Хайде,лек и спокоен ден за всички ни!😍

# 162
  • София
Привет, красавици Hug
Днес съм от ранобудните, защото снощи си легнах с петела Wink
До сега си калявах волята и реших първо да поработя, пък тогава да дойда при вас.
Станах рано, прибрах едно пране, следващото прострях, по-следващото се пере. Разтоварих една миялна, следващата започнах да зареждам. Прибрах зимните блузи и панталони. Е, сега си заслужих почивката.
ИВЛИН, добре си решила, викай ме двете да пердашим през просото. Като те погледнах на картинката те заподозрях, че нещо ще се случи в цъфналата ръж Wink
ХУЛИ, като гледам, при теб ще е веселба. Да дойда да ти помагам, а? Заедно да си цвилим hahaha rotfImbo
ФУРИЙКЕ, като ти гледам списъка със задачите, свят ми се зави doh Ти на това пролетна умора ли му казваш??? Какво ли правиш, когато не си е такова състояние newsm78
АЛФЕЯ, споко, не си сама Joy и моето пролетно чистене ще стане лятно clean clean. За сега не ми е приоритет Mr. Green
ДИДИА, за теб остана чувал с прегръдки Hug Hug Hug. дай по някоя на неспоменатите, та и те да се радват. Хайде, от теб да мине Wink
ЯНЕ, чай ли е, кафе ли е, важното е да има нещо в чашата Simple Smile
Аз от няколко месеца ( по-точно от Нова година) сутрин си правя лимонов сок с лъжица мед и килограмите започнаха да се топят. За по-малко от 4 месеца съм -5 кг.
Хайде сега да продължавам по набелязаната план програма. Следва четене. smile3529
Хубав ден. Не съм пускала ТВ-то та не знам какво става по света и у нас. Дано да е мирно и тихо!
ГЪБКЕ, изпревари ме с едни гърди, направо ме отнесе като куцо пиле домат Joy Я, каква ли ще да е тази курабиена тортичка newsm78 Щом казваш, че е вкусна, вЕрвам ти thumbsup

# 163
  • Вила Великула
Фло, по-добре не си пускай телевизора. Всичко, което предават е адски депресиращо.  Ужасната катастрофа, проблемите в Сирия и нищо положително.
Хули, може би това, което си решила за нивата ще е най-полезно за оправяне на настроението. Много се смях като прочетох какво си написала.
Прегръщам ви!

# 164

ИВЛИН, добре си решила, викай ме двете да пердашим през просото. Като те погледнах на картинката те заподозрях, че нещо ще се случи в цъфналата ръж

Фло правилно си заподозряля Laughing Laughing
Тази песен не бях я чувала
Идейки си запъхтяна
вечерта веднъж,
Джени вир-водица стана
в цъфналата ръж.
Джени зъзне цяла, Джени
пламва изведнъж.
Бърза, мокра да колени,
в цъфналата ръж.
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж