Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 801
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Не съм чела поредицата. Имам само един том от нея – Предсказателна астрология. Ама с това астролог не се става, много повече трябва да се чете и да се изследва.

# 646
Лидия Бачовска- някои да има отзиви ?

# 647
Лидия Бачовска- някои да има отзиви ?

Като клиент и потребител нямам отзиви, но с две ръце бих я препоръчала като преподавател по традиционна астрология. За всички, които искат да учат класика.

# 648
Здравейте, аз съм напълно начинаеща в тази област, но от доста време ви следя и искам да ви помоля за малко помощ Simple Smile. Искам да ми бъде изготвен хороскоп и от прочетеното тук съм се спряла на Трифон Николов. Може ли някой да ми изпрати негов актуален телефон( в интернет намирам два различни) и все още ли консултацията се провежда само по Skype? И сега един може  би малко глупав въпрос - достатъчно ли е да кажа, че искам да ми бъде изготвен хороскоп, т.е. това включва ли анализ и прогностика в различни области от живота и какви въпроси мога да задавам (извинявам се за въпроса, но тъй като ще ми е за първи път, бих искала да съм подготвена и да знам какво точно да очаквам). Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 649
Трифон е от астролозите, които не си губят времето за изготвяне на писмени анализи.
Доколкото знам, само по скайп се провеждат консултациите. Но може евентуално и по вайбър, питайте го. Освен ако не сте от Варна, поне докато пребивава тук и не е заминал. Можете предварително да уточните всички онези въпроси и теми, които бихте искали да бъдат разгледани в хороскопа.

И, да – горещо препоръчвам да уточните всичко предварително, защото "изготвяне на хороскоп" е доста разтегливо понятие.

# 650
Трифон -0877959463

# 651
Знаете ли добър астролог в Бургас Simple Smile

# 652
Някой има ли мнения за едно момиче Елена, в студентски град май прави хороскопи, но и по скайп? Вече 3-ма независими един друг хора ми я похвалиха, та аз да си питам

# 653
Само да кажа на Сотис , че си платих за много добър астролог и останах за първи път много доволен. Дано нещата се сбъднат , но жената много сериозно работи с клиентите си. Повече от 2 часа говорихме. Името й го намерих точно от тази група. Няма да разкрива коя е , за да не е скрита реклама.
Може и да искаш да платиш , но е важно да намериш , кой да ти свърши услугата ...

# 654
Няма да разкрива коя е , за да не е скрита реклама.
Каква реклама, темата нали е точно за такова споделяне, най-нормалното нещо е да кажеш коя е, иначе постът ти е излишен. Не е хубаво да се объркваме в тълкуването на нещата чак толкова.. да не се окаже после, че и астролога така сме го разбрали. Wink

# 655
Само да кажа на Сотис , че си платих за много добър астролог и останах за първи път много доволен. Дано нещата се сбъднат , но жената много сериозно работи с клиентите си. Повече от 2 часа говорихме. Името й го намерих точно от тази група. Няма да разкрива коя е , за да не е скрита реклама.
Може и да искаш да платиш , но е важно да намериш , кой да ти свърши услугата ...
Напротив, полезен ще бъдеш (разбира се, ако имаш желание за това) ако не само споделиш името, а и разкажеш стила на работа -как прави прочита на  картата, на какви въпроси отговаря -общи, конкретни или тематични, какво възнаграждение взима, с коя астрология работи, колко бързо работи и всичко, което би искал или би се сетил да споделиш. Всички ще ти бъдем благодарни, сигурна съм. Simple Smile

# 656
Добре, Титания , много сериозно работи жената с клиентите си обяснява всичко от кой аспект , защо и т.н. Дори някой неща за прогресиите ми обясни ... не си пести усилията.

# 657
  • Варна
Някой правил ли си е хороскоп при Росица Пармакова Варна?

# 658
Момичета и момчета, имам изключително сериозна молба към вас - за препоръка е, да. Направила съм 3 хороскопа при 3ма астролози, прогнозите им по повечето въпроси съвпадат, но при един имат коренно различни версии.
Майка ми има здравословен проблем с проблематично решаване и искам тя да си направи, но не знам към кого да се обърна.

# 659
Gevestra, това е много деликатен въпрос. Трима астролога в последните две години са категорични, че майка ми е здрава, че при нея изобщо не е показано белият дроб да е слаба зона . Последният беше преди 40 дни. Да, но ПЕР скенерът преди седмица показва, че изобщо не е така...

Общи условия

Активация на акаунт