Били ли сте на астрологична консултация?

 • 63 228
 • 736
 •   1
Отговори
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 16 427
Били ли сте на астрологична консултация?
Споделете:

1.) как избрахте на кой астролог да се доверите, споделете кой е
2.) направи ли ректификация (уточняване) на часа на раждане
3.) как протече консултацията
4.) останахте ли доволна
5.) бихте ли повторили при същия или друг астролог

Предишни теми:  1, 2

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 19:51 от a.l.e.n.a

# 1
 • Мнения: 3 843
Мерси, Аленка.

Записвам се.

# 2
 • Мнения: 9 152
Отговорих на номер 2 от анкетата.
1.) как избрахте на кой астролог да се доверите
Първия път бях дете и майка ми избра астролога .
После избирах сама, с препоръчки от познати.
2.) направи ли ректификация (уточняване) на часа на раждане
да.
3.) как протече консултацията
Имала съм много консултации с различни астролози. Изключително различни варианти на провеждане на консултациите.
4.) останахте ли доволна
Различно. Понякога съм била за момента доволна, понякога не. С времето, осъзнавам, че като цяло консултациите са били доста повърхностни и не са ми давали знанията, от които имам нужда.
5.) бихте ли повторили при същия или друг астролог
Не.

# 3
 • Пловдив
 • Мнения: 2 794
Моите отговори са следните:
1) избрах астролога по неща, които прочетох тук и в интернет
2) да
3) след като тя се подготви се свързахме и тя ми каза всичко, което беше направила
4) ами 50 на 50 беше искаше ми се да е по-подробно да го кажем
5) да

# 4
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 16 427
Момичета, би било полезно за останалите - да споменете и имената на астролозите Simple Smile Разбира се, ако желаете Simple Smile

# 5
 • Мнения: 1 167
1.) как избрахте на кой астролог да се доверите, споделете кой е-
Препоръчаха ми го.
2.) направи ли ректификация (уточняване) на часа на раждане-
направи да, бе абсолютно точна
3.) как протече консултацията-
объркваща, неясна, несигурна
4.) останахте ли доволна-
Бях със смесени чувства.
5.) бихте ли повторили при същия или друг астролог-
Исках да направя нова консултация при друг астролог, но нещата, които ме вълнуваха се развиха буквално за часове. Харесвам астрологията и бих направила нова консултация, но когато наистина се налага.

# 6
 • Мнения: 61

1.) как избрахте на кой астролог да се доверите, споделете кой е
Чрез препоръки
2.) направи ли ректификация (уточняване) на часа на раждане- Ректификацията я правиха пред мен за има няма 5-10 минити
3.) как протече консултацията= имала съм консултации при четирима астролози. Различни са били консултациите при всеки един от тях
4.) останахте ли доволна-  Във времето осъзнах, че са ми правили повърхностни консултации
5.) бихте ли повторили при същия или друг астролог - При  друг- да
 В момента ми се налага консултация, но така желаният от мен астролог няма време . Simple Smile


# 7
 • Варна
 • Мнения: 1 596
Да споделя и аз моя опит, макар и беден. Simple Smile

1.) Как избрахте на кой астролог да се доверите, споделете кой е:
Попаднах на темата тук, почетох и някак реших да опитам да се свържа с Димитър Кожухаров, понеже е от Варна, аз също. Писах на e-mail, отговаряше ми бързо и точно, питах за подарък за рожден ден, общ хороскоп, не прогноза за година. Беше много отзивчив, точен, спечели ме, че предложи опция за звуков файл, който записа направо на диск за подарък. След това реших да поръчам и за себе си, както и няколко човека край мен се решиха също да опитат. Цената беше доста ниска на фона на останалите спрягани тук имена, което малко ме озадачи, виждам, че във времето е претърпяла някаква корекция, но все още е доста ниска в сравнение с тях. Това не беше водещо за мен в случая, но така пък подтикна доста хора да се престрашат.

2.) Направи ли ректификация (уточняване) на часа на раждане:
Не.

3.) Как протече консултацията:
За подаръка - получихме лично диск със записа. Изслушах хороскопа преди да го подарим, бях задала ориентировъчни теми, притеснявах се да не казва нещо лошо, въпреки че го бях предупредила да спести трагични събития, ако вижда. Имаше изключително точни попадения относно моята приятелка като характер, теми в живота, направи няколко прогнози, които чакам да проверя дали ще се сбъднат, но най-ранната е за края на тази година. Беше около 45 минути, от които 10 теоретични.
За моя личен хороскоп: получих звуков файл на мейл. Беше спестил теоретичната част, понеже знаеше, че скоро съм получавала от него хороскоп, около 30 минути. Беше общ хороскоп, бях задала предварително въпроси и теми, той се движеше по тях, първи професионален хороскоп за мен, иначе сестра ми се занимава с астрология като хоби и имам някакво понятие, но съвсем общо и бегло. Беше казал, че е насреща за въпроси след като изслушаме записите, но ние нямахме.

4.) Останахте ли доволна
Приятелката ми остана доволна, за нея също беше първи хороскоп и получи доста отговори за себе си, слуша си го често и открива нови моменти. Simple Smile
Аз очаквах  малко по-задълбочени отговори на духовно ниво, но като цяло останах доволна, приех, че това е трябвало да чуя, нямах много големи или конкретни очаквания, беше ми безкрайно интересно. Изключително точна характеристика ми направи, някак като филм ми разказа живота, разгледа основните теми в живота ми, изключително хубави неща казваше, с които отхвърли някои мои големи страхове, за които не му споменах, а и го бях помолила за мен също да спести трагични или лоши събития. В професионален план очаквах малко по-конкретни неща, които не чух, бях питала, спомена, но бегло, но приемам и че това може би е задача за мен, няма как да търся решения отвън. Прогнози направи много далечни, уви, няма как да ги проверя скоро, каза че са на кармично ниво и няма как да ги избегна тези събития, но ще са в късната част на живота ми. Мои познати също споменаха, че има големи попадения при тях, позна професии на хора, сфери на дейности, скорошни събития при някои прогнозира доста добре. Подарих на друга приятелка годишен хороскоп, изключително точни попадения имаше и ми харесва, че някак по човешки дава съвети, които те карат да се замислиш. На приятелката ми каза, че годината никак не е подходяща за смяна на работа, а тя търси усилено, така и стана, ако излизаха предложения, се оказваше, че не са добри. каза че ще има прозорец от 1-2 месеца, в който има шанс да смени работата към края на периода, така и стана. Позна и за нейни пътувания, сътресения, свързани с учението на детето и(смениха училището наистина).

5.) Бихте ли повторили при същия или друг астролог
Да, бих и го препоръчвам, много лесна и приятна е комуникацията с него, освен познания, според мен има и добра интуицияа, ако мога така да се изразя, така усетих от чутото. Бих опитала и с други астролози, мисля че  всяка различна гледна точка би ме обогатила. Но вярвам, че това ще се случи с времето си. От дълго време търсих астролог, но ето че някак случайно попаднах на темата, всичко се случи някак бързо.


Последна редакция: чт, 02 май 2019, 02:36 от Priqtelka

# 8
 • Мнения: 201
Нещо което Вотей ми беше предсказала преди 5 години се сбъдна неочаквано ... в момент , който изобщо не бях очаквал

# 9
 • Мнения: 1 656
А кога трябваше да се случи по думите й?

# 10
 • Мнения: 201
2016 година , забави се до 2019

# 11
 • Мнения: 953
1.) как избрахте на кой астролог да се доверите, споделете кой е? - в живота си на астролог съм ходила 2 пъти, единият ми бе препоръчан от позната, а другият отното от позната като много добра, а и тук в темата открих информация. Става дума за Илияна Магерова
2.) направи ли ректификация (уточняване) на часа на раждане? - И двете направиха. Първата малко по бързо, на Магерова й отне повече време.
3.) как протече консултацията - При Магерова консултацията беше 2 часа. Трудно си запазих час поради заетостта й.
4.) останахте ли доволна - да, доволна съм. При Магерова ходих за уточняване на част от нещата които ми казаха при първото посещение при астролог и ми дойдоха като  "гръм от ясно небе".Даде ми един различен прочит на нещата и бих казала и че донякъде ме успокои. Но това което ми каза първият астролог, за който платих 40 лв/час и Магерова бих казала, че на 90% съвпаднаха
5.) бихте ли повторили при същия или друг астролог - При Магерова не знам дали бих повторила заради цената. Може би зависи от нуждата дали съм готова да я платя.

# 12
 • Мнения: 770
Привет на всички. От години не съм писала тук, но пускайки гугъл, отново се озовах във форума 😊
Преди две години бях при Оксана за астрологична консултация, личен хороскоп... Честно казано бяха общи приказки... Нищо впечатляващо. Все пак, четейки коментарите ви, доста от вас са попаднали и на точни и изпълнени във времето лични прогнози... Молбата ми е, понеже прочетох доста, но от минали години, да споделите (може и на лично), имена и контакти на астролози, от които сте доволни, които посещавате и прогнозите им се покриват, според вас. Ще съм благодарна за инфото 🤗

# 13
 • Мнения: 10 601
Cherry_01, не мога да ти отговоря, защото си забранила получаването на лични съобщения. Телефонът на Антоанета е 0888795947.

По темата - била съм при 4 астролога за последните три години и половина. Като задълбоченост и внимание към мен съм най-доволна  от Титания.
По отношение на сбъдване на  прогнози все още не мога да кажа кой е бил най-точен. Всички 'предрекоха' едно и също събитие за 41 ми годишнина, която предстои и с нетърпенке очаквам да видя дали са били прави Simple Smile

# 14
 • Мнения: 131
Да, от Николета Йохансен. Каза ми че имам лоша карма, яко ме наплаши. На друг въпрос прибра парите и дори не ми отговори. Не съм за 5-10 евро, но бива ли така?! Някой има ли по-пресни впечатления от нея?

Общи условия

Активация на акаунт