Отговори
# 165
Ели, кво се прайш???? От теб са двата гласа за Тони! С две ръце си гласувала за Момчето Wink

Сега Ковачеви в Израел... ТЦ! Няма да гледаме поредното изтичане на мозъци, я Wink

На Яница лафа го четох два пъти, докато го схвана аххаххахах
 А нашите актьори са си идеални! Нещо много добре сме взели да правим романтично-любовни сцени Wink

# 166
.... На мен тая ситуация ми се струва по-сложна понякога дори и от тази в миналия сезон с жената в кома, а надеждата ми Вергов да не се връща е равносилна на тази от 4-ти сезон, когато се надявах от все сърце да не се оказва, че жена му е жива. Joy
Разбиваш ме с този лаф  Peace
Аз поне не страдах за Банков , защото го понасях само заради Зорница .
Едва ли ще  изпратят Ковачеви в Израел , няма да изпуснат тази "златна кокошка /петел/ "- Баткото  newsm78
Толкова хубавичко им се получават  сцените със Зори -със или без секс  ,все са хубави и вълнуващи .
Днес хванах  края на "Бодигард" - точно  целувката на фона на песента на Уитни Хюстън . Ами  на нашите  доктори не им са по-лоши сцените .
Много е хитра анкетата . Познайте от един път  за кого съм гласувала  Joy

Аз си страдах за него, ама го преживях отдавна. В момента хич не го искам.  Спомням си как в началото, когато разбрах, че ще участва си казах "а и тоя ли пък сега ще влиза тука?" Joy, беше ми малко безразлично, не че не го харесвам. Обаче покрай любовната история ми стана още по-интересен и окончателно ме залепи за екрана. Ако го върнат пак ще си помисля същото, даже може да е "оф, пак ли ти?" Joy
Зорница и Марио са хубави и вълнуващи дори и само като се разминават по коридора. Имаха такъв момент и Зорница много хубаво го гледаше тогава, едно такова леко влюбено.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 00:31 от yanitsa.s

# 167
Апартаментът,  в който бяха братята, не ви ли прилича на този на Банков, сцена с почти същия интериор съм гледала сякаш...? Не знам, на някой направи ли му впечатление?

# 168
  • София
Може и да е същия, използват едни и същи декори. Трябва да правят икономии, за да спестят пари за хонорара на Вергов. Mr. Green Laughing

# 169
Апартаментът,  в който бяха братята, не ви ли прилича на този на Банков, сцена с почти същия интериор съм гледала сякаш...? Не знам, на някой направи ли му впечатление?

На мен изобщо не ми прилича.
В апартаментът на Банков се влизаше направо в хола, докато тук има коридор.
Кухнята е съвсем различно разположена  в апартамента на Марио и Тони.
Надявам се скоро да видим Зорница и в спалнята, за да сравним с тази на Банков.

# 170
Точно кухнята е май, която прилича, направо е същата. Самите щори ми направиха впечатление, после и диванът. За хола не говоря. 

# 171
Е то ако и Тони и Марио си тръгнат за Израел, Зорница ще и излезе слава на не само зарязана, ами и мъжете и не само си тръгват от нея, а направо напускат стараната Joy

И на мен в началото като видяхме апартамента им си мислех "ама това не е ли апартамента на Банков" заради прозорците, но следващите пъти като ни показваха апартамента се видя, че е друг, с различно разположение на стаите.

# 172
  • София
Точно кухнята е май, която прилича, направо е същата. Самите щори ми направиха впечатление, после и диванът. За хола не говоря. 

Не е същата, и дивана е с различнен текстил Simple Smile

Хайде да видим дали днес ще се появи новия анестезиолог.

# 173

Ами кухнята на Банков не беше ли на тази стена, където няма прозорци, точно като влезеш от външната врата и беше червена май, със стъклен гръб.
Кухнята на братята е с прозорец, доста по светла е и е черна.

# 174
Кухните са напълно различни:
Скрит текст:

Диваните също:
Скрит текст:

# 175

Надявам се скоро да видим Зорница и в спалнята, за да сравним с тази на Банков.
Божа работа дали ще я видим скоро там. Joy Надежда имам все пак. Wink

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 11:25 от yanitsa.s

# 176
Днес ще е дежурна Диана на страницата. Добро начало на седмицата.

# 177
Ето го анонса за днес:
https://nova.bg/accents/view/2018/04/10/212445/
Интересно става особено около Ина и Фотев. За Огнянова си знаем - няма да напусне. Grinning

# 178
И на мен в началото като видяхме апартамента им си мислех "ама това не е ли апартамента на Банков" заради прозорците, но следващите пъти като ни показваха апартамента се видя, че е друг, с различно разположение на стаите.

явно подобна сцена там с братята ме е подвела
мерси, че ми разсеяхте заблудата

# 179
  • София
63-16?!  Shocked
хаха, някой да покаже резултата на ония фльорци от фейса.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт